Autor Subiect: Interesant si / sau neobisnuit  (Citit de 594 ori)

Offline mada

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 148
Interesant si / sau neobisnuit
« : Septembrie 06, 2006, 11:42:52 »
Philips a incorporat LED-uri in stofa astfel incat tricourile emit lumina,
in pattern-uri miscatoare:

http://www.youtube.com/watch?v=Yd99gyE4jCk

Zic ei ca stofa e la fel de moale ca si cand nu ar avea LED-uri in ea :hmmm: Tare as vrea sa vad cum arata de aproape si eventual marita imaginea texturii stofei cand nu lumineaza

Offline mada

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef

Offline mada

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #2 : Septembrie 07, 2006, 12:03:24 »
Mi se pare geniala chestia. Chiar daca te pierzi pe munte esti usor de gasit pt ca esti "vizibil" (chiar si noaptea), scad sansele sa dea noaptea o masina peste tine (ca pieton sau biciclist), batranele sau persoanele cu handicap care nu pot traversa strada repede (inainte de a se face rosu) ar putea purta un tricou de-ala cu o inscriptie luminoasa speciala iar soferii sa fie obligati sa le acorde prioritate, etc, etc, etc

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
« Răspuns #3 : Septembrie 07, 2006, 05:06:15 »
Ei chiar s-or fi gândit la aspectele astea, intr-adevar foarte utile? Mira-m-as. Si ce batrâna ar purta tricouri din astea luminoase? Poate când or ajunge la second-hand.
Mie unuia, imi place sa ma imbrac in culori foarte terne, cenusii, anonime. Uneori.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Furnika

• Vizitator
« Răspuns #4 : Septembrie 07, 2006, 05:21:46 »
Interesant. Am vazut intr-un magazin tricouri cu LCD, printre alte accesorii de cyborgi. Imaginea de pe ecran era spectrul zgomotelor/muzicii din jur, foarte simpatic, mai ales pentru cei care isi pierd timpul prin camine culturale/discoteci.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #5 : Septembrie 17, 2006, 12:43:22 »
sa amintim si varianta romaneaasca de tricouri cu scris mare, flashy - gigolo si sinonime din aceeasi categorie . :-)
numa ' ca astea ale noastre nu misca ca astea de la philips.