Autor Subiect: De ce nu au binozaurii ÅŸuruburi  (Citit de 3846 ori)

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 130
De ce nu au binozaurii ÅŸuruburi
« : Septembrie 02, 2006, 02:55:45 »
Astăzi fie-mea jucîndu-se cu un dinozaur din pluş:
"-Tatiiii, de ce nu au binozaurii şuruburi ?" ("binozaur" means în limba ei "dinozaur")
« Ultima Modificare: Octombrie 12, 2006, 05:06:37 de Vlad »
Victoriile sunt efemere, doar eÅŸecurile sunt permanente......

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 153
De ce nu au binozaurii şuruburi
« Răspuns #1 : Septembrie 03, 2006, 12:42:07 »
pt ca sunt made in china?chinezii n au suroabe ei au silicon.de uz universal.pe alocuri toxic.

ps
cat are copkilu tau?sa ti traiasca sa se faca mare si destept!

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #2 : Septembrie 03, 2006, 01:17:42 »
Doi ÅŸ' un pik are...

P.S. Tencs pentru urare !

Alaltăieri am citit impreună din ceva carte de-a lui fii-miu, facută pentru puÅŸtani mai mari ca ea, carte care explica o mie ÅŸi una de chestii. Ea punea degetul pe cîte o poză ÅŸi întreba ceva de genul "- Ce eÅ£e aÅ£a ? "("Ce este asta, adică"). Printre altele era acolo ÅŸi o poză cu niÅŸte ÅŸuruburi, astfel ca plin de nefericită inspiraÅ£ie i-am adus vreo cîteva să le vadă live. Drept urmare a fost imposibil să o culc fără să-i las ÅŸuruburile  holtzÅŸuruburile ÅŸi ÅŸurubelele în cantitate cam de doi pumni, în pat. Fericită s-a culcat cu o parte din ele sub pernă ÅŸi cu vreo cîteva (pe cele mai lungi) Å£inîndu-le în mîini, lucru de altfel care m-a obligat să stau lînga ea pînă a adormit ca nu cumva să le ingurgiteze pe post de cină.
A doua zi a venit şi întrebarea cu pricina. Probabil mîine o să mă întrebe de ce nici mami nu are şuruburi........

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #3 : Septembrie 03, 2006, 11:20:24 »
si cine i de vina?

ai si un baietel!sa ti traiasca si el ,sa ajunga mai bine ca tine,da ce prolific ai fost! cati ani ai?

Offline Ciresar

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #4 : Septembrie 03, 2006, 01:42:16 »
Patrate, cand te-o intreba ce-i aia pioneza, lasa naibii exemplele live. Draw a picture !
<iframe  name="free photo and video sharing by myphotoalbum.com" width="455" height="155" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0"  src="http://clowdy.myphotoalbum.com/albumscroll.php?set_albumName=album02">MyPhotoAlbum free photo and video sharing</iframe>

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
De ce nu au binozaurii &#351;uruburi
« Răspuns #5 : Septembrie 03, 2006, 02:11:21 »
Prea tîrziu, m-a văzut cînd am scos una din talpă ...... !

P.S. Glumeam...

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #6 : Septembrie 04, 2006, 08:14:40 »
avai 4, am ras de-am ametit:))), sa-ti traiasca amandoi copii si sa creasca mari si sanatosi , destepti se pare ca sunt :)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
« Răspuns #7 : Septembrie 05, 2006, 01:00:25 »
Citat din: "clebs"
avai 4, am ras de-am ametit:))), sa-ti traiasca amandoi copii si sa creasca mari si sanatosi , destepti se pare ca sunt :)

destepti foc! vai de capu' tatalui lor...asta-i doar inceputul.
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #8 : Septembrie 06, 2006, 09:21:26 »
Miine am sa va explic cum se spala geamul cu piatra ponce, eventual si cum se sterge scaunelul de apa varsata pe el, cu aceeasi piatra ponce. (servetul sau cirpa sunt pentru noua generatie chestii deja fumate........)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
« Răspuns #9 : Septembrie 06, 2006, 10:29:39 »
scoate repede geamurile!
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
« Răspuns #10 : Septembrie 07, 2006, 05:07:22 »
Vreau si eu un copil, cât mai repede. (Sau doi). Cum se fac? Explicati-mi si mie.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #11 : Septembrie 07, 2006, 05:25:31 »
nu cred ca asta i problema. :'-(

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #12 : Septembrie 07, 2006, 06:35:12 »
Citat
Cum se fac? Explicati-mi si mie.

Simplu, faci multe garzi, vii la ore inaintate acasa si esti chiaun toata saptamina.
Restu-i simplu, fiindca oricum cu un astfel de regim de lucru nu mai esti capabil sa te concentrezi......

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #13 : Septembrie 07, 2006, 07:02:50 »
Indeplinesc deja o conditie (una singura): sunt chiaun toata saptamâna.

Eu ma joc cu vecinul meu de 5 ani, Mihaita, cred ca v-am mai zis. Aproape zilnic, cam vreo zece minute. Acum zice ca e Protoboy si ca ma impusca cu nu stiu ce chestie. Io i-am zis ca se zice protobou.

Furnika

• Vizitator
« Răspuns #14 : Septembrie 07, 2006, 07:09:27 »
Probabil te ataca cu 'mind control'. N-ai jucat niciodata 'brood'?

Acum cativa ani aveam in cartier un pusti de vreo 4-5 ani. Stia tot in materie de Vacanta Mare din care recita minute in sir, cu intonatie, fara sa se balbaie. Astia mari se distrau punandu-l sa spuna cate o 'sceneta', aproape de fiecare data alta. De asemenea se lua de fete, intrebandu-le ingenuu daca au orgasm sau facea pe nevinovatul intrebandu-le ce inseamna erectie, uitandu-se lung la ele.
Petrica stia pe de rost gagicile care aparusera in Playboy; exagera cand se lauda ca are colectie; oricum pustiul ne-a surprins mereu, chiar si cucoanele din cartier il indrageau cu toate ca folosea cuvinte licentioase (dar nu vulgare) sau poate tocmai de-aia. Nu mai stiu ce mai face, ultima oara l-am vazut cand i-am imprumutat o caseta cu muzica mai veche (asta ii placea indeosebi).

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #15 : Septembrie 07, 2006, 07:12:10 »
N-am auzit niciodata de asa ceva.

Furnika

• Vizitator
« Răspuns #16 : Septembrie 07, 2006, 07:21:24 »
E clar, te-a atacat cu arma aia.  :w00t:

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #17 : Septembrie 07, 2006, 09:18:36 »
foarte frumos.acu tb sa zic si eu de tinuta.
care tinuta ii facea de cap pe toti pt ca stia fff clar la ce reactioneaza fiec din membrii familiei:
-maica sa se blegea toata cand ii zicea(kiar in timpul celei mai mari batalii,pt ca nu mancase sandwishul la gradi ,of course):mie mi e dor de tati meeeeu...,cu o privire pe masura.(tata vaporist ,plecat pe mare 8 luni)
-taica su:uite mananc coaja.(nu mananca decat miezul painii.)
-unkiu(fratele maicasii):te iubeeesc.tu ma iubesti pe mine?
-bunica:mama ma bate acasa.(aiurea)
bunicul:tataieee,ce dor mi a fost de tine.(initial nu i zicea tataie,si nici nu i zice ,decat daca vrea ceva.)
tot tinuta care n a zis "r" mare parte din existenta ei,cand l a descoperit nu l a mai lasat:ringurita,curcare,etc.
ii duce flori lu' mihai la gradi,care mihai e cam prost ca se joaca numai cu baietii,riky in skimb ii face curte,dar ea accepta doar asa,sa l faca pe mihai gelos...
tinuta are 3 ani.si e mare.acum.

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #18 : Septembrie 12, 2006, 09:25:14 »
Contraziceţi următoarea afirmaţie:

"- Bombonelele tlebuie să doalmă in butică !"

(Adica bombonelele de diverse culori luate de mami, musai o să facă insomnie dacă nu sunt înghiţite înainte de culcare......)

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #19 : Septembrie 12, 2006, 10:19:25 »
si geamurile? :lol:uitasi sa explici cum le spala :lol:

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
« Răspuns #20 : Septembrie 13, 2006, 08:04:24 »
care geamuri??
acum raspundeti la urmatoarea intrebare: de ce sunt casele afara?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #21 : Septembrie 13, 2006, 02:47:56 »
Mai sus putin, se discuta spalarea geamurilor cu piatra ponce.

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #22 : Septembrie 14, 2006, 12:14:17 »
Bun, o promisiune e o promisiune !

Proolog:
Asadar mami şi fata se uită la un desen animat, in acest timp mami savurînd o baie fierbinte de piciore cu accesoriile de rigoare, care includ evident şi piatra ponce. Din cînd în cînd priviri pline de interes se strecoară pe furiş spre ceea ce face mami.

Actul I:
Sună telefonul şi mami se duce să vorbească în particular, spunîndu-i lui tati să tragă cite un oki la scumpa lor fiică.

Intriga:
De cum întoarce tati spatele, plină de avînt bombonica familiei lipăie fericită spre lighean începînd să stropească cu sîrg în jur, fiind foarte încîntată de modul cum plescăie piatra ponce cînd este aruncată în apă, sau de flotabilitatea periei de păr a lui mami.
Deoarece a tras cu ochiul la ce face mami, bomboneaua ia în serios alegerea alternativelor oferite de tati şi preferă să recunoască spăşită că nu e cuminte şi că de aceea a lătrat-o căţelul (adica de fapt tati de după uşa de la bucătărie)
În concluzie îşi propune să fie harnică şi ca atare cu piatra ponce în mînă declară lui tati că mesele din cameră sunt "muldale" , mai ales masa rabatabilă de la biblotecă.
Cu un ochi la lacul aproape fără nici o zgîrietura tati declară rituos ca masa aceea este foooooooaaaaaarte curată, cît se poate de curată şi-ii arata fetiţei în mod fatal cît de tare străluceşte curăţenia.

Punctul culminant:

Brusc un zîmbet fericit luminează faţa fetei şi ea se apucă de zor să frece cu piatra ponce măsuţa de plastic împreună cu scăunelul, muind din cînd în cînd piatra în lighenaş.
Oarecum încurcat tati apreciază situaţia ca fiind relativ benignă şi, după ce a primit în urechi cîteva răcnete de Piei Roşii la încercarea de a face o ordine specific masculină în zonă, se reîntoarce la treaba lui după ce scoate cîteva monosilabe neinteligibile.
Precaut totuşi, el baga capul din cînd în cînd pe uşă pentru a măsura critic dimensiunea bălţilor de pe masă şi scăunel, apreciind cu scrupulozitate momentul deversării lor pe covor.
La momentul Z + cîteva minute, tati socoteşte că ar cam fi timpul ca fetiţa să mai şi ştearga masa cu cîrpa, pentru a încheia cu succes spălarea mesei. Zis şi făcut, puştoaica nu numai că e deacord, dar se conformează de această dată perfidelor intenţii de torpilare a hărniciei specifice unui tătic iubitor.

Deznodămîntul:

Pe principiul dominoului ferestrele de la uşile batante (în casă am uşi cu geam) se dovedesc şi ele "foalte muldale" şi piatra ponce intră şi aici în acţiune lăsînd-ul pe tati cu gura căscata.
De-a dreptul încurcat, el încearcă şi de această dată să explice că ferestrele nu trebuiesc spălate, numai că în faţa figurii radioase şi a avîntului frenetic cu care bombonica lui freacă sticla, precum şi a ciripiturilor peltice, inima lui se moaie şi se decide să rămînă să privească spectacolul.

ÃŽncheiere:
În cameră intra mami şi rămîne mască văzînd un tătic cu o figură pe jumătate amuzată pe jumătate nedumerită, privind cu interes activitatea în derulare.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #23 : Septembrie 14, 2006, 12:19:59 »
E a doua oara cand fac hipoxie severa in mansarda asta prin innecare de râs. Nu ma invat minte sa nu mai mananc la calculator.

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #24 : Septembrie 14, 2006, 12:29:38 »
Mda, tu ai intrat în hipoxie şi eu era să nu mă mai opresc din sughiţat, cînd cînd a intrat nevastă-mea în cameră şi a văzut aspectul bun de decor pentru Debarcarea din Normandia........

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
« Răspuns #25 : Septembrie 14, 2006, 09:12:20 »
patratus, acu ca imi-a trecut si mie râsul, o sa o invat pe bombonica ta sa faca ooblik si playdough. To start with. Nu iti spun retetele, iti spun numa' ca ingredientele se gasesc la Mimi la coltz

Offline Ciresar

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
« Răspuns #26 : Septembrie 14, 2006, 09:36:59 »
:rofl:
<iframe  name="free photo and video sharing by myphotoalbum.com" width="455" height="155" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0"  src="http://clowdy.myphotoalbum.com/albumscroll.php?set_albumName=album02">MyPhotoAlbum free photo and video sharing</iframe>

Offline Ciresar

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
« Răspuns #27 : Septembrie 14, 2006, 09:47:00 »
Eu am doi nepoti. Acum sunt deja golani mari, fata e clasa a 9-a si baiatul a 7-a.
Povestea insa se intampla acum cativa ani, copii avand 6, respectiv 4 ani. Eu, pe post de baby-sitter. Greseala fatala din partea varului meu, pe care a platit-o curand dupa ce a decis ca eu as fi potrivita pt asta.
Ziua incepea cu o ploaie cu clabuci. Copiii erau proaspeti proprietari de role. Dar...remember...ploua!  Si ? Ce daca ? Nu mi-a luat mai mult de 2 minute si parchetul, in toata splendoarea lui a aparut de sub covor. Cui ii mai pasa de ploaie?
Dupa o ora, nimic nu mai era la locul lui, pt ca abia invatau sa mearga si se tineau de orice, trantind totul. Eu nu aveam cum sa previn stricaciunile, pt ca eram ocupata. Imortalizam pe pelicula video progresele micilor patinatori.
Cand au obosit, a aparut foamea. Au vrut floricele. Ok, facem floricele.
Andrei : "Ce se aude asa?"
Eu : "Sar boabele cand se transforma in floricele si se lovesc de capac "
Andrei :"Ia sa vad ! "
Eu nu puteam sa refuz curiozitatea stiintifica, asa ca ridic capacul tuciului. Toata bucataria s-a acoperit de floricele mari si albe. Inclusiv prin toate paharele din dulapul neprevazut (din imprudenta) cu geamuri.
EEEEEE....s-a oprit ploaia, e soare !!! Hai in pac ! Si am plecat...
Dupa 2 ore apare var-miu acasa. Dezastrul era intact. So what ? Copiii erau ok, nu ?? Asadar, baby-sitter-ul si-a facut datoria.

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #28 : Septembrie 15, 2006, 07:56:08 »
:woot_jump:        :pile:

Ps mama vlad cate iconite, abia acu vazui :-)

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #29 : Septembrie 16, 2006, 09:54:10 »
Este ora pentru  culcare, ca atare fie-mea trebuie smulsã de la Shrek.... ÃŽn lipsã de alte soluþii, pentru a nu avea scandal mã duc ºi dau jos siguranþele la tablou. Evident calculatorul se opreºte ºi don'ºoara vine cu reclamaþii. ÃŽi explic senin cã pînã ºi curentul electric se duce la culcare....
Dat fiind cã dimineaþã am ameninþat-o ca dacã nu face astãzi kaki îi pun "pozitorul" (adicã în traducere supozitorul), replica ei dupã o clipã de meditaþie vine imediat:
"-Daca fac kaki mai repede, vine curentul ?"

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #30 : Septembrie 17, 2006, 09:43:57 »
Pai, seamana cu tati. :D

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #31 : Septembrie 21, 2006, 11:39:18 »
Ieri am auzit prima înjurãturã de la onor mult stimata mea fiicã... Sã-i fie într-un ceas bun !

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #32 : Septembrie 21, 2006, 11:45:51 »
no ne lasi cu curiozitatea?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #33 : Septembrie 22, 2006, 10:52:38 »
Despre primele mele injuraturi (de, daca n-am inca puradei, mi-aduc aminte ca am fost si eu unul)

Cand eram mic-mic, eram prieten bun cu un medic pediatru legendar la vremea lui, o sa ii onorez numele, Mihai Pavelelscu. Nu-l cunoasteti, ar fi avut acum probabil cam un secol. A fost candva director la Grigore Alexandrescu, un mare patriot, erou de razboi si unul dintre ultimii Medici, dintre aceia care inca mai existau acum 30 de ani, profesionisti geniali si carora, culmea, chiar le pasa de pacienti. Intamplator e unchiul meu, dar nu de asta il omagiez aici :) Noa, tu il stii.

Acest om, de altfel, de mare cultura, vizitat regulat de toti marii oameni ai tarii (de ex. de Petre Tutea), avea un limbaj...mai aparte :). Cand mergeam pe la el, nu aveam voie sa zic buna ziua, ci doar: "du-te-n p*** *(0,0) in sistem cartezian de coordonate x0y*ii". Iar el imi raspundea "F***-ti c*** *(0,0) in sistem cartezian de coordonate x0y*ii". De la el am invat sa injur. Povestirea mea nu are nici o valoare, trebuia sa-l vedeti, injuratura cu mult farmec. N-am intalnit decat vreo 2 oameni carea sa stie sa injuire in felul asta.

Unde s-o fi dus Bucurestiul mitologic al copilariei mele? Aproape toti centaurii si semizeii lui au murit. Erau deja batrâni cand eu eram un tzânc.

P.S.: Am editat, din greseala scrisesem psihiatru in loc de pediatru, cum era corect. Plus alte cateva mici incoerente. Scuze.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #34 : Septembrie 22, 2006, 10:26:08 »
Eu impart dragostea de Bucuresti cu Vlad.
Bucurestiul este orasul adolescentei mele tarzii.L-am cunoscut in facultate si a devenit mai acasa decat oriunde.N-as putea sa recomand Bucurestiul pt un lucru anume, obiectiv.E un loc unde insa poti sa traiesti oricine ai fi,orice ai vrea sa faci, oricare sunt preferintele tale,ai posibilitatea sa alegi.Si e un oras plin de viata in care mi se pare imposibil sa te simti singur.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #35 : Septembrie 23, 2006, 02:35:41 »
Hahaha, din pricina cenzorului de cuvinte, nu pot sa scriu *(0,0) in sistem cartezian de coordonate x0y*ii  :-D  :-D  :-D  :-D

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Re: De ce nu au binozaurii &#351;uruburi
« Răspuns #36 : Octombrie 12, 2006, 04:59:43 »
intrebari si rspunsuri
vine tinutza in vizita,din una in alta este intrebata de catre bunica ei:
tu esti frumoasa?
ufff......,ohfff.....,ufff.....,zice ea gesticuland corespunzator.

auzi,da esti fericita,insista bunica(sicer,n am intes dc.).
azi am ciorapeii roz ,zice tinutza.

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Re: De ce nu au binozaurii ÅŸuruburi
« Răspuns #37 : Octombrie 19, 2006, 10:13:40 »
Despre diversele variante ale substantivului "bulion"

"- Tati, vreau bulinol !
-   Tata, se spune bulion....
-   Am zis ca vreau bulinon !
-   Bine,bine...... dar se spune bulion, nu bulinon....

.........................

(finalul)
-   Tatiiii, da-i si lui Pif bulinos !"

(Pif e frate-su')

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #38 : Octombrie 21, 2006, 04:25:21 »
Saptămîna trecută fii-meu la Grădiniţă:

DiscuÅ£ie  la ora despre "Ce ne mai fac părinÅ£ii.....":

- Ce  face mami ?
- Păi.... mami are două servicii !
- Adică ?
- Un serviciu unde merge şi face ....... şi pentru care e plătită, şi unul acasă în bucătărie pentru care nu o plăteşte nimeni !

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #39 : Octombrie 22, 2006, 05:02:41 »
superinteligent copilu.sa ti traiasca pifu si bunionica.

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #40 : Octombrie 30, 2006, 04:35:53 »
Discutie intre nevasta-mea si onorabilul meu fiu, pe fondul melodiilor cintate de Cleopatra Stratan :

- Iti place de Cleopatra Stratan ?
- Foarte mult…
- Dar de Carina, iti place ?
- Smiorcaita aia….. ?
- Dar de care fetite de la gradinita  iti place tie ma rog ?
- Imi place de zero fetite ! E tare greu sa le alegi……

P.S. (Carina e o fetita cu care el intr-o vreme se juca frecvent, acum o trage de cozi si se paruiesc reciproc de cite ori au ocazia….)

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #41 : Aprilie 29, 2007, 10:14:57 »
Întrebare după vizionarea unui calup de reclame:

- Tati, dacă mănînc mai multe gume Orbit cu mentă deodată, îmi îngheaţă mucii ?