Autor Subiect: Si totusi, nimeni nu e nemuritor....  (Citit de 1395 ori)

Offline Ciresar

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 31
<iframe  name="free photo and video sharing by myphotoalbum.com" width="455" height="155" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0"  src="http://clowdy.myphotoalbum.com/albumscroll.php?set_albumName=album02">MyPhotoAlbum free photo and video sharing</iframe>

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
Si totusi, nimeni nu e nemuritor....
« Răspuns #1 : Septembrie 05, 2006, 01:01:43 »
nu mi-a venit sa cred! ironia sortii...
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
« Răspuns #2 : Septembrie 05, 2006, 04:18:32 »
Si eu am fost socat. M-a trezit ca plâng. Desi niciodata nu prea m-am uitat la emisiunea lui (decat din intamplare), era asa de entuziast si de plin de veselie incat mi-a castigat, pe nesimtite, afectiunea. Si probabil asa a fost in intreaga lume, ca pe CNN astazi aproape doar despre asta se vorbeste. IN Australia, daca familia accepta, vor fi funeralii nationale.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
« Răspuns #3 : Septembrie 07, 2006, 09:49:31 »
Si eu am plans. John Stainton, prieten de-o viata cu Irwin, a plans in direct pe CNN, la emisiunea speciala a lui Larry King.
Sotia lui este de aici din Oregon, de la 30 de mile de mine. Din Eugene. A fost o poveste frumoasa cum s-au intalnit - absolut intamplator, dragoste la prima vedere, ea era in vacanta in Australia si, while driving, a vazut un semn mic si cam stramb "Zoo". Cum era pasionata de animale (de aia era in Australia de fapt), a cotit si a intrat in gradina zoologica. Acolo un Steve Irwin mai tanar si mai necunoscut era in mijlocul unei performante. Au si o poza din ziua aia (ea a lasat balta ce facea in Australia - era in vacanta de faapt - si a ramas cu el la Zoo); spunea intr-un interviu ca nu multi au sansa sa aiba o poza din ziua in care s-au intalnit.
Pe acelasi vas cu el a fost si nepotul lui Jacques Yves Cousteau, Phillippe Cousteau.
Dumnezeu sa il odihneasca intr-un rai plin de animalele pe care le-a iubit.

http://www.crocodilehunter.com/

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
Re: Si totusi, nimeni nu e nemuritor....
« Răspuns #4 : Februarie 05, 2007, 03:22:11 »
chiar daca o sa par insensibila, eu ma intrebam cum de nu a murit pana acum ,totusi omul acela era nebun.
personal nu m-a afectat, nu am plans, nu am facut nimic, mi s-a parut normal.

dar e buna ideea "si, totusi nimeni nu-i nemuritor...", tare. e cum ai recunoaste ca vei muri si asta tie natura si ca nu mai vrei sa lupti si iti accepti conditia de om-muritor.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #5 : Februarie 05, 2007, 05:42:46 »
După părerea mea, ar trebui să rezervăm 10000 din cei mai mari savanţi ai lumii pentru unica sarcină de a descoperi o metodă de a evita moartea.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #6 : Februarie 05, 2007, 05:44:02 »
După părerea mea, ar trebui să rezervăm 10000 din cei mai mari savanţi ai lumii pentru unica sarcină de a desoperi o metodă de a evita moartea.

do you really want to be forever young?

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #7 : Februarie 05, 2007, 06:39:32 »
Who wants to live forever
Who wants to live forever?

Who dares to love forever?
When love must die

But touch my tears with your lips
Touch my world with your fingertips
And we can have forever
And we can love forever
Forever is our today
Who wants to live forever
Who wants to live forever?
Forever is our today

... si aici se caftea cu inca un nemuritor si ii taia capul.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #8 : Februarie 05, 2007, 06:43:15 »
Bravo Queen, dar eu prefer alphaville, nu sunt anglofila ci sunt germanofila.

Let us die young or let us live forever
We dont have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The musics for the sad men

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders were getting in tune
The musics played by the madmen

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever and ever

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #9 : Februarie 14, 2007, 10:04:18 »
După părerea mea, ar trebui să rezervăm 10000 din cei mai mari savanţi ai lumii pentru unica sarcină de a desoperi o metodă de a evita moartea.

cred k asta e d fapt teama cea mare.d batranete,d neputinta,d boala,d posibiliatea d a depinde d cineva,d faptul k esti incapabil sa mai faci anumite lucruri.pana la urma nu ne e d fapt mai teama d batranete decat d moarte..
eu accept moartea k facand parte din viata,ba chiar cred k e unik certitudine p care o avem intr o viata d om,aceea k la un moment dat murim.
m a intrebat cineva intr o zi in gluma cum as prefera sa mor:d batranete sau calcata d tramvai.i am zis k as prefera calcata d tramvai in mare viteza si sa imi aleg eu momentul ;).

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #10 : Februarie 14, 2007, 10:45:41 »
si ai mai zis ca momentul ala ales de tine o sa fie de fapt la batranete.
cum ar fi sa putem trai ca elfii, forever? O fi plictisitor? O fi viata mai putin intensa?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #11 : Februarie 14, 2007, 11:24:33 »
Este asimptotic, datorită percepÅ£iei logaritmice a timpului. Ni se va părea că timpul trece tot mai repede (de fapt, noi fiind din ce în ce mai nemiÅŸcaÅ£i). Mai întâi vom vedea soarele Å£opăind pe cer ca o minge. Apoi, vom vedea munÅ£ii tocindu-se. Apoi stelele stingându-se, una după alta. Apoi, nimica, dar eternitatea va fi din ce în ce mai scurtă, un miliard de miliarde de ani ni se va părea o secundă, până când vom deveni total imobili, ÅŸi timpul ar avea o viteză psihologică infinită. Åži am sta aÅŸa,  imobili ÅŸi reci pe vecie, fără gânduri, fără nimic. Dar nemuritori.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #12 : Februarie 15, 2007, 12:04:31 »
pi aşa nu mă mai joc. Nu imi place.
ce va fi interesant, though, va fi ca cei care traiesc la viteza normala nu-si vor mai da seama ca suntem vii.
Poate ca galaxia andromeda este vie si nemuritoare si asimptotica si noi nu ne dam seama.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #13 : Februarie 15, 2007, 01:06:04 »
Foarte corect. Şi poate că şi noi suntem nemuritori. Dacă delogaritmăm scala, oricum ajungem la o vârstă respectabilă.

Oricum, am mai avea gânduri, cred, măcar teoretic. De fapt, un singur gând, de altul n-am mai avea timp, gândul ăsta durând o veşnicie. Chiar, care ar fi gândul ăla? Eu prespun că ar începe cu "te iubesc".

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #14 : Februarie 15, 2007, 01:58:53 »
de fapt ar fi cea mai scurta declaratie de dragoste (nu avem timp de unele lungi). Stii care e aia?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #15 : Februarie 15, 2007, 07:56:53 »
Nu, care?

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #16 : Februarie 18, 2007, 06:46:34 »

cred k asta e d fapt teama cea mare.d batranete,d neputinta,d boala,d posibiliatea d a depinde d cineva,d faptul k esti incapabil sa mai faci anumite lucruri.pana la urma nu ne e d fapt mai teama d batranete decat d moarte..
eu accept moartea k facand parte din viata,ba chiar cred k e unik certitudine p care o avem intr o viata d om,aceea k la un moment dat murim.
m a intrebat cineva intr o zi in gluma cum as prefera sa mor:d batranete sau calcata d tramvai.i am zis k as prefera calcata d tramvai in mare viteza si sa imi aleg eu momentul ;).

mie chiar mi-e frica,. nu pot sa ma gandesc la ea cu adevarat, nu vreau si cateodata o consider ca fiind ceva ce nu exista, nu vreau sa ajung la un anumit punct si sa mi zic, iulico tu chiar nu ai facut nimic, si moartea ma asteapta.

Gatesun, momentan singura certitudine a omului e ca simte si ca e departe de moarte.
Nu stiu, eu as prefera sa mor facand ceva ce mi place, mi ar placea sa mor sufocata, ascultand coloana sonara a serialului Twin Peaks si sa mi vad fata cand voi muri, "sa ma simt", cu adevarat cred ca singura certitudine a omului e faptul ca simte sau ca i se pare ca simte.