Sondaj

Sa inchid mansarda?

Da.
 1 (7.7%)
Nu.
 11 (84.6%)
Ça m'est égal.
 1 (7.7%)

Total Members Voted: 10

Votare închisă: Septembrie 11, 2006, 05:42:06

Autor Subiect: Sa inchid mansarda?  (Citit de 1328 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Sa inchid mansarda?
« : Septembrie 11, 2006, 05:42:06 »
Voi ce parere aveti? Inainte sa sariti cu "nuuu, nuuu, ce mult ne place aici, nuuuuuuuuu", sa va prezint niste argumente.
1. Nimic din ceea ce e frumos pe pamânt nu dureaza vesnic. Vreau sa zic, poate ca ar  trebui sa quit while I'm ahead. Poate ar fi bine sa o eutanasiez inainte sa moara de la sine, prin racire...
2. Ma indoiesc ca pot sa dau mai mult decât dau acum. Imi cunosc limitele. Nu cred ca Mansarda va mai creste. Cred ca doar poate sa scada.
3. Câstigam timp, pe care sa-l investim in alte activitati (vizuina tapirului, plimbari, invatat, amor, etc.)
4. Practic toti userii de aici sunt si useri ai vizuinii (mai mult sau mai putin obisnuiti). Ce fac aici, as putea face si in Vizuina. Acum ca pot sa sterg si acolo eventuale mesaje absurde. Ca de fapt, asta era toata chestia, sa putem discuta undeva in siguranta. Mai e si chestia ca toti sa avem "puteri" extinse, dar noile masuri ale Tapirului fac in parte si asta. Adesea, cand am o idee de topic interesant, habar n-am daca sa il pun aici sau in Vizuina.

Ca metode de eutanasie, as lasa o mumie, adica o versiune read-only, nu de alta, dar aici s-au zis multe lucruri frumoase si ar fi pacat sa se piarda  prin stergerea forumului.

Desigur, inca nu m-am hotarât. S-ar putea foarte bine sa las Mansarda sa traiasca. Deocamdata, m-am multumit sa scot "vladul" din titlu.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 153
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #1 : Septembrie 11, 2006, 05:53:28 »
inainte sa ti raspund pot sa ti pun 2 intrebari?
1.te ai gandit mult pana sa pui asa o intrebare onaratului senat?
2.pe bune! te ai gandit mult?

Offline Ciresar

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 31
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #2 : Septembrie 11, 2006, 07:32:16 »
Mie exact asta cu scosul "Vladului" din titlu nu-mi place. Aveam senzatia ca mergem la o cafea in camera unui prieten, stam fiecare pe unde apuca, si vorbim cate in luna si'n stele.
Acum, cand mansarda e anonima, parca ne-am intalni la Mc Donald's
<iframe  name="free photo and video sharing by myphotoalbum.com" width="455" height="155" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0"  src="http://clowdy.myphotoalbum.com/albumscroll.php?set_albumName=album02">MyPhotoAlbum free photo and video sharing</iframe>

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 130
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #3 : Septembrie 11, 2006, 07:59:55 »
In primul rind daca n-o sa bagi titlul inapoi asa cum era, cu Vlad, o sa-l bag io !
In al doilea rind nu mi-ai prezentat argumente valabile ca sa fiu de acord cu tine.
In al treilea rind, in caz ca te-a busit brusc lipsa de chef, nu-i nimic, poate trece.
In al patrulea rind, in general daca doresti sa muncesti undeva, e mai bine sa incerci sa o faci in propria ta firma. (asta nu inseamna ca o sa fii si fericit, dar ai sanse sa faci o chestie mult mai rentabila).
In al cincilea rind .........

...... in fine, om trai si om mai vedea!
Victoriile sunt efemere, doar eÅŸecurile sunt permanente......

Furnika

• Vizitator
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #4 : Septembrie 11, 2006, 08:45:17 »
De acord.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #5 : Septembrie 11, 2006, 08:48:26 »
Okay, qvadratus, insa argumentele tale ma privesc mai curand pe mine. Eram curios de ce credeti domniile voastre, din punctul vostru de vedere.

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #6 : Septembrie 11, 2006, 10:07:48 »
Pai din punctul meu de vedere, atunci cind cantitatea de cretinism pe unitatea de timp {unde [delta cretinism supra (viteza la minus 1)] = momentul cretinismului = [derivata de ordinul unu a prostiei supra (permisivitatea userilor in ceea ce priveste timpenia altora imultita cu lipsa de timp, totul ridicat la 1 pe patratul  dezinteresului lor)}, va depasi in Vizuina cote acceptabile mie, o sa am un loc unde sa ma defulez fara sa trebuiasca sa inghit magariile altora (unde magarie = integrala dorintei de a fi cu tot dinadinsul dezagreabili al unui pool de useri dedicati scopului de a se comporta permanent de parca ar avea trinji la cur)

Suficient de personala parerea mea, Vlade ?

Intr-o alta ordine de idei, prefer sa sprijin promotorul unei idei destepte decit sa ma razboiesc cu aparatorii unor idei retrograde.

E mai clar acum ?

In al treilea rind gasesc in diversitate sursa evolutiei.

Despre asta ce mai zici ?

In al patrulea rind imi place sa stau cu fundul in doua luntri.

Eee, asa-i ca la asta nu te-ai asteptat ?

In al cincilea rind pe vizuina luimea s-a cam plictisit de sfaturile mele pretioase pe care nu le-a solicitat nimeni, astfel ca aici poate gasesc un public inca neavizat dispus sa-l duc cu pluta.

Asa-i ca nu stiai asta ?

In al saselea rind pe Vizuina trebuie neaparat sa incerc sa-mi controlez anumite patternuri de reactie intr-un mod cit mai apropae de ceea ce se intelege prin notiunea de "responsabil" in timp ce aici nu.

De asata ce parere ai ?

In al saptelea rind.........

..... cred ca sunt suficiente primele 6 motive !

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #7 : Septembrie 11, 2006, 10:16:25 »
Sunt, intr-adevar. :)

Era mai mult un gând, destul de departe de hotarâre, insa un gând serios. Imi dau seama acum ca se poate face  o corelatie cu viata mea "reala" (nu stiu daca se pot stabili legaturi cauzale): zilele trecute mi-a trecut prin cap sa ma las de psihaitrie, cât mai am timp.

Oricum, nu e vorba de lipsa de chef, culmea e ca am chef. Poate ca motivatia cea mai ascunsa ar fi ca incerc cumva sa ma pedepsesc, dar de ce, chiar ca nu stiu.

Offline homefree

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 44
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #8 : Septembrie 11, 2006, 10:23:38 »
Lasa mansarda in viata.
Ce-ti veni sa renunti la psihiatrie?
Dance me through the panic `till I`m gathered safely in

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 73
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #9 : Septembrie 12, 2006, 09:45:21 »
inca un motiv: unii useri sunt mai de treaba in mansarda decat pe vizuina si asta e un lucru bun nu?

Citat din: "Qvadratus"
Asta poate fi o chestie absolut temporara, daca unul e nesimtit, atunci indiferent de mediu pina la urma tot isi da in petec.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #10 : Septembrie 13, 2006, 08:13:20 »
pedopsihiatrie, haaa.. vreau si eu... te ajut eu vlad, pot sa vin cu tine in garzi? Nu ma mai incape halatul, da' imi iau altul, unul cu maimutzoi (vezi sa nu te duci cu halat alb swerios in sectia de copii.. ia unul cu maimutzoi - cu Pif daca se poate - si sa ai un mutzunache pe stetoscop - daca ai stetoscop)

Cu Mansarda, in primul rand baga Vlad-ul inapoi in titlu. Zau asa. In al doilea rand, de ce sa o inchizi?? Daca crezi tu ca o sa moara pana la urma, las-o sa moara in pace.

Patratus, pai pe vizuina magariile nu trebe sa le suporti, poti sa le stergi pur si simplu. Dupa o lege a lui Skinner bine studiata si aplicata, acel behavior nedorit (postatul de magarii de catre anumiti useri) va disparea pana la urma, iar userii respectivi ori se vor da pe brazda ori se vor plictisi si vor pleca pe alte plaiuri (pentru ca respectivul behavior nu va mai obtine reinforcerul dorit, si anume sa vada lumea mama ce ciumeg sunt). In behavior sciences se cheama extinction si se aplica cu succes intr-o gramada e afectiuni, inclusiv autism - inteaba-l pe nenea ala Lovaas.)

Deci vlad, nu inchide.

Citat din: "Vlad"
Multumesc mult, nu inchid :)

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 73
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #11 : Septembrie 13, 2006, 10:39:05 »
dc tot vrei sa inchizi ceva poti incepe prin a inchide topicul asta si sa nu-l mai dezschizi vreodata :o)

Ps de 3 zile asteapta lumea un vlad scris pe undeva,mai asteptam mult? :'-(

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Sa inchid mansarda?
« Răspuns #12 : Septembrie 13, 2006, 11:29:35 »
Sa-ti spun un Secret clebs, timp de citeva ore la putin timp dupa ce a disparut, numele de vlad a revenit pe firmament repozitionat de mine.
Ulterior a fost resters.
Mi-e simplu sa-l repun, dar asta trebuie sa fie decizia lui Vlad. Prin faptul ca l-a sters din nou si-a exprimat deja opinia.

Citat din: "Vlad"
Am pus vladul la loc .

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
Re: Sa inchid mansarda?
« Răspuns #13 : Octombrie 24, 2006, 09:46:53 »
Vlad, Mansarda asta e A TA! Mansarda asta... tu eşti Mansarda, Mansarda ne arată cam cine eşti tu! poate că n-am dreptul să postez aici, pentru că n-am mai intrat de atăta timp, dar aş simţi EU ceva, un gol în suflet, dacă aş şti că locul ăsta se umple de praf.
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #14 : Octombrie 24, 2006, 11:16:53 »
Haaaaaaa, sigur că ai dreptul să postezi aici! Mai mult, e o plăcere pentru mine!

Well, Mansarda rămâne deschisă. Noa, probabil că nu ÅŸtii, dar o închisesem vreo săptămână.  Am redeschis-o apoi în secret :) Efectul pare să fi fost benefic, acum parcă am luat un nou avânt.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #15 : Noiembrie 07, 2006, 11:37:32 »
îmi amintesc cu mare drag de zilele(24 de ore) în care eram, practic, locatară a Mansardei. aş vrea să-mi găsesc timp şi energie să scriu mai des sau, măcar, să citesc mai des chestiumile de aici. offff!!!

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #16 : Noiembrie 08, 2006, 03:57:02 »
Nu-ţi face griji, e suficient că exişti.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #17 : Noiembrie 09, 2006, 10:06:54 »
Nu-ţi face griji, e suficient că exişti.

adicătălea? ???

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #18 : Noiembrie 09, 2006, 10:08:49 »
Adicatalea: cand un om ti-e drag, e deja suficient sa stii ca exista pe undeva, ca nu e doar (inca) o plasmuire a imaginatiei tale, ca sa te simti mai bine, ca viata ta sa aibe inca un sens. Locul asta e doar o conventie.  Ce conteaza, este ca locatarii lui exista.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #19 : Noiembrie 12, 2006, 01:15:28 »
am înÅ£eles, să trăţi!  ;)