nu ma supar usor, numa' ca sunt sensibilizat deja....Nu mai tii minte si pe Vizuina (pe hostul vechi si la mine pe server)? Plangeri, plangeri, plangeri.
Clebs nu pricepe ca "joaca" mea face posibile posturile ei, si ca ea poate critica and be mean pentru ca eu, din cand in cand, nu am ce face si ma "joc". Nu vreau luna de pe cer, nu vreau nici multumiri (desi multumirile sunt placute and can make your day), dar macar sa nu mi se mai sara in cap la cea mai mica miscare cu acuze nefondate.
Auzi tu, am inchis vizuina si nu mai am cu se ma ma joc. Ironia este ca imi mai si bat capul sa explic cu lux de amanunte ce fac si de ce...sa mai explic odata clebs? - am facut un upgrade la software-ul forumului, care se cheama SMF - stands for Simple Machine Forums. Era deja doua versiuni in urma. Upgradarea nu o fac pen' ca nu am ce face ci pentru ca - evident - noile variante sunt mai bune si mai stabile, de aia le lanseaza si aia de la SMF, nu ca nu au nici ei ce face si se joaca. Aceasta upgradare implica ceva munca; forumul trebuie backup-uit (baza de data plus structura fisierelor de pe server), noile fisiere uploadate, run the upgrade, verifica ce mods merg si ce nu, vezi ce dracu e cu TP de nu se instaleaza, start-restart de cateva ori, instaleaza TP pana la urma, verifica daca dă erori, dă, dezinstaleaza-l, cauta alta tema care merge far TP da' care sa fie mai flexibila, testeaza cateva teme, etc etc etc.
Uite clebs, citeste topicul asta (
http://www.tinyportal.net/index.php?topic=12476.0 username mansardian parola tapirul ) sa vezi ce se poate intampla cu un forum hostat public.. Asta apropo de "joaca" mea cu mutatul mansardei pe serverul meu (al universitatii de fapt) si "joaca" mea cu mentinerea forumului la zi cu softurile, munca pe care mi-am asumat-o dintr-un sentiment de responsabilitate - odata ce am mutat forumul pe serverul "meu" consider ca sunt responsabil sa fac tot posibilul sa mearga bine. Comentariul asta se poate adresa (while at it) si indianului, ca tot ma batea el la cap ce Borg de forumuri sunt eu.
bah.
Vlad, poate sunt prea sincer, dar crede-ma ca m-a durut si ca mi-a stricat ziua. O sa treaca (a trecut deja), nu's asa de sensibilos si evident nu e capatul drumului. Am spus pur si simplu ce am simtit.
PS pentru linkul catre poveste folositi username
mansardian parola
tapirul ... Nu am realizat initial ca poate fi vazut numai daca esti logged in....