Autor Subiect: "Meseriasul" Roman  (Citit de 468 ori)

Offline Indianul

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 92
  • ramas bun...
"Meseriasul" Roman
« : Octombrie 22, 2006, 01:41:37 »
Ia zii Patratel,ca tu esti cu suruburile(si ceilalti in general), ati avut necazuri cu vesnicii "meseriasi" care executa diferite "lucrari"? Care-s povestile?

Eu am 2 intamplari povestite de un asistent universitar la un chef unde am cazut sub masa de ras.

I-a pus sa repare o usa la baia din facultate. Vin ei fericiti:"am reparat-o, ia uitati ce bine sta inchisa!". Se duce asta si se apuca sa verifice bine cum nu credeau meseriasii ca o va face. Apasa cu un deget pe clanta:"zbaaaang" zboara usa eliberata din clanta in perete ;D Cretinii cred ca trasesera in draci de usa ca s-o faca sa se inchida bine pentru inspectia finala. :D

Si a doua intamplare povestita de acelasi asistent univ. cu aceiasi meseriasi. Renovau un laborator vecin cu cabinetul lui. Varuisera. Vine asta sa verifice ce au facut. Unde stia el ca este un cui mare in perete a constatat multumit ca nu mai exista, presupunand ca il taiasera cu flexul. Pleaca multumit. Cand se duce in cabinetul lui ii pica falca:o bucata din zidul biroului lipit de laborator picata cu tot cu varuiala si tencuiala proaspat asternuta. Ce facusera tembelii:batusera cuiul in perete si iesise la el in cabinet. Il apuca dracii, pune mana pe ciocan si-i arde 2 ciocane in cap cuiului care acum scoate vesel capul iar in laborator, daramand si acolo tencuiala si varul de pe perete. I-a pus pe aia sa refaca ambele lucrari. :D
ramas bun...

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
Re: "Meseriasul" Roman
« Răspuns #1 : Octombrie 22, 2006, 12:33:08 »
Poveste cu vesnica infundare a canalizarii (la baie)
Vin mesterii si coboara in subsol sa vada care-i treaba.
Se scarpina ei in crestet si in fund si pe urma fac o gaura in teava (pe o portiune verticala) si totul se scurge pe jos (inclusiv dopul de namol si pietris si mizerie).
S-a desfundat? S-a desfundat! Ce mai vreti???
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...