Autor Subiect: HAI SÄ‚ FACEM MII DE COPII!!! SOCIETATEA E OBLIGATÄ‚ SÄ‚ NI-I CREASCÄ‚...  (Citit de 3450 ori)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
despre ce vorbim?! vorbim despre naţionalităţile "înlocuitoare", care fac foaaarte mulţi copii, nu au cu ce să-i crească, ni-i "predau" nouă, proştilor care muncesc(auzi, muncă!). "n-avem aia, n-avem aia, oamenii sunt obligaţi să ne ajute, autorităţile trebuie să ne dea drepturi, să ne crească odraslele etc!".
iertaţi-mă, dar...M-AM SĂTURAT!
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
sunt mentalitati vechi de cand lumea, care nu pier asa, cu una, cu doua... Nu cred ca femeile cu multi copii spera sa-si creasca plozii din ajutoare, care nici nu prea sunt, sau sunt nesemnificative. Noi avem/ ar trebui sa avem indatorirea morala sa-i ajutam, atunci cand ne sunt "predati" (invatamant, medicina, asistenta de orice fel, etc), fiindca bietii copii chiar n-au nici o vina, sunt fiinte neajutorate si minunate, chiar daca unii "se strica" pe parcurs... Si in orice lucru care ne supara, exista, totusi, un sambure de frumusete (viata, chiar si jegoasa cum e uneori, are o frumusete aparte). Nu copiii ne inspaimanta, ci parintii lor sau situatiile aiurea, dar daca ne gandim un pic, in fiecare om exista acel "ceva" care ne determina sa nu-i intoarcem spatele sau sa speram ca am putea comunica mai bine... So,  :o

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
draga mea dragă, de 3 ori dragă... cum să-ţi explic eu?! am în clasă doi fraţi. în familie sunt 13 copiii...acum, căci vreo 2 au fost vânduţi. mai am în clasă alţi doi fraţi, în familie fiind DOAR 7 copii. toţi cei 4 copii despre care vorbesc au deficienţe de intelect(în familia cu 13 copii...cam toţi au astfel de probleme), 2 dintre ei prezentând şi grave tulburări de comportament. sunt de acord cu tine, atunci când zici că nu sunt copiii de vină. nu sunt, însă, de vină nici ceilalţi copii din clasă, care sunt de-a dreptul terorizaţi de cei 2(nu mai zic de mine, că m-am tot jelit pe aici...). sunt copii chinuiţi fraţii despre care-ţi zic, aşa că...mai chinuie şi ei, la rândul lor, pe cine pot.
eu înţeleg că eşti tolerantă şi iubitoare de oameni, dar... ia gândeşte-te la situaţia din Ferentari: oameni care n-au vrut să facă şcoală, care nu muncesc, care fură, dar aşteaptă gesturi minunate de oricine; copii care au murit, din cauză că părinţii le-au dat viaţă, dar nu le-au oferit şi nişte condiţii măcar umane, dacă nu bune.
iart-mă, draga mea dar, când aud "am 25 de copii şi n-am cu ce să-i hrănesc, aşa că faceţi bine şi daţi-mi bani", îmi vine să urlu:" la ce Dumnezeu te-ai gândit, atunci când ai decis să faci 25 de copii?".

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Am cunoscut o rromancă o dată care rămânea însărcinată non-stop ca să scape de sentinţa cu închisoarea. Era la a 8-a sarcină şi mai avea până la prescripţie. On the other hand, câţi fraţi au fost bunicii noştri, Noa? ::)
Sunt de acord, viaţa e un fluviu şi noi doar nişte gângănii acvatice. Inutil să judecăm, nu există scăpare :)
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
A propos, când am văzut titlul topicului, am crezut că vrei să facem noi, mansardienii, mii de copii, şi să-i crească Societatea Secretă :)

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
serios? daca stiam ca societatea e obligata sa-i creasca faceam si eu pana acuma. Eu am tot asteptat sa ma pun pe picioare , sa le pot asigura diverse, cand colo era simplu de tot.

Copii facuti la duzina sunt urmarea ignorantei sectorului respectiv al societatii. Nu sunt facuti in mod voit ( decat in cazuri speciale ca ala cu inchisoarea) In rest...problema se pune la nivel de educare a acestora, planning, free pills, condoms, etc. Asigurarea protectiei sociale insa trebuie sa existe , dar e trateaza cumva doar efectul nu problema cauzatoare.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Care o fi părerea BOR în ceea ce priveşte contracepţia? Că pe a BC o ştim toţi din filme. Probabil că şi BOR e contra. În Islam, se ştie precis când se aşează sufletul îîn făt, şi dacă avortul e înainte, problema nu e aşa de mare.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Am cunoscut o rromancă o dată care rămânea însărcinată non-stop ca să scape de sentinţa cu închisoarea. Era la a 8-a sarcină şi mai avea până la prescripţie. On the other hand, câţi fraţi au fost bunicii noştri, Noa? ::)
Sunt de acord, viaţa e un fluviu şi noi doar nişte gângănii acvatice. Inutil să judecăm, nu există scăpare :)

şi s-a dus maica-mare(străbunica noastră) să stea cu mâna întinsă pe la unii şi pe la alţii?

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
serios? daca stiam ca societatea e obligata sa-i creasca faceam si eu pana acuma. Eu am tot asteptat sa ma pun pe picioare , sa le pot asigura diverse, cand colo era simplu de tot.

Copii facuti la duzina sunt urmarea ignorantei sectorului respectiv al societatii. Nu sunt facuti in mod voit ( decat in cazuri speciale ca ala cu inchisoarea) In rest...problema se pune la nivel de educare a acestora, planning, free pills, condoms, etc. Asigurarea protectiei sociale insa trebuie sa existe , dar e trateaza cumva doar efectul nu problema cauzatoare.

draga mea, există metode contraceptive!
când oamenii îşi vând copiii, mai e vorba de "greşeli"?! sunt de acord cu treaba cu protecţia socială...când se acordă copiilor, care n-au nicio vină. poate că sunt considerată rea.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
A propos, când am văzut titlul topicului, am crezut că vrei să facem noi, mansardienii, mii de copii, şi să-i crească Societatea Secretă :)

păi...Societatea Secretă e formată tot din noi, mansardienii, deci...nu se pune. ;D

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Care o fi părerea BOR în ceea ce priveşte contracepţia? Că pe a BC o ştim toţi din filme. Probabil că şi BOR e contra. În Islam, se ştie precis când se aşează sufletul îîn făt, şi dacă avortul e înainte, problema nu e aşa de mare.

dar părerea BOR despre copii chinuiţi...care o fi?!

Offline Mona

• Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 4
din nefericire, a fost dată legea anti-mamă. şi astfel, femeile educate, cu servicii bune preferă să dea naştere doar la un copil, pe când cele care au venituri mici la servicii care nu cer tocmai un intelect instruit, preferă sa stea acasă şi să nască pentru că oricum ajutorul este mai mare decât salariul pe care-l obţin. copii care se nasc în astfel de familii sunt frustraţii de mai târziu (ai dragei noastre societăţi bolnave, desfigurate de lepre). asta se întâmplă astăzi. unei femei care are un serviciu bun şi bine plătit şi care a ajuns acolo prin propriile puteri (nefiind sora lui...sau nepoata lui...sau fiind, ca să spun aşa, "amabilă") i se pune în vedere în momentul în care anunţă (sau se vede) că este gravidă, să se întoarcă repede după naştere înapoi, altfel, s-ar putea ca postul să nu-i fie păstrat. total ilegal din moment ce legea permite mamei să stea cu copilul 2 ani. dar de...societatea ne obligă la fel cum societatea ni-i creşte.
despre bunici ce să spun? timpurile erau altele. atunci mai puţin poate contau banii, munceau de mici sau aveau bogăţia pământului din care se hrăneau.
iar despre rromi? îmi vine să nu mai zic nimic pentru că mă apucă sila, tot din cauza societăţii în care trăim. aşa cum sunt români şi români, sunt şi ţigani şi ţigani. şi când mă refer la ţigani, mă refer la ăia care cerşesc cu copii pe la intersecţii sau îţi mozolesc geamul încercând să-ţi "mozolească" ochii cu "vezi bă, noi muncim, nu furăm". din cauza ăstora, am permanent în torpedou un spray cu piper. pentru că mi-e teamă şi nu este normal. de asemenea mă refer la cei care locuiesc din victoriei până în lizeanu în imobile pe care le-au ocupat pur şi simplu, cu 2 copii în braţe fiecare bărbat şi unul în burtă fiecare femeie, case pe lângă care treci şi ţi se întoarce stomacul pe dos de miros şi de mizerie şi de boarfe spălate în balta din curte. nu este legal ca la naşteri să se lege trompele fără acordul mamei, pentru că asta ar fi cea mai bună soluţie. exact ca la câinii vagabonzi. aia măcar sunt amorali prin însăşi natura lor, pe când oamenii sunt amorali voluntar.
whatever happens, happens for a reason

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
total de acord cu tine, Mona...mai puţin la partea cu câinii vagabonzi. după părerea mea, ei au ajund în stradă fără a fi vina lor şi luptă pentru existenţă(presupun că se observă faptul că sunt iubitoare de animale ;D).

Offline Mona

• Trecător
  • *
asta am incercat si eu sa subliniez. iubesc animalele mult de tot, mică fiind adoptam orice animal. acum deţin un speniel. ceea ce spuneam este că dacă s-ar fi făcut o adevărată campanie umanitară, se prindeau toţi căţeii, se sterilizau şi aveau un sfârţit decent în maximum 10 ani, noi scăpând astfel de această problemă. cu oamenii de pe stradă şi mai ales cu grupul social amintit în postul meu anterior nu se poate face acelaşi lucru.
animals rulz!
 ;D

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
dear, legat de treaba cu căţeii fără stăpân pot să-ţi zic că TEORETIC s-au făcut sterilizări. practic...cam puţine. făceau la pui căţeluşele "sterilizate"!!! nişte oameni şi-au băgat nişte bani în buzunar, bani pentru care n-au prestat nimic.
referitor la cealaltă "specie": nu vezi că ni se cere să le dăm drepturi peste drepturi şi, culmea, cică tot ei sunt marginalizaţi?!
PS: pentru că tot zici că iubeşti animalele, raportez că azi am încercat să ajut o căţeluşă lovită de maşină. mâine voi vedea dacă e în regulă. a fost cazată în curtea şcolii. mai raportez faptul că privesc o arătare de căţel care, momentan, doarme pe picioarele lui "tati"(soţul meu). salutăm spanielul şi îl pupăm pe urechi(adică...pe jumătate din corp)! :-*

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Lasati mai copiii sa traiasca.

Offline Mona

• Trecător
  • *
noa,
1. referitor la cei 3% populaÅ£ie "conlocuitoare" (de-ar deschide ăştia graniÅ£ele ÅŸi ar pleca undeva prin india, că de deporat nu putem), s-au încercat prin programe sponsorizate introducerea lor în societate. ei spun că nu merg la ÅŸcoală pentru că astfel îşi pierd "identitatea naÅ£ională" (îţi dai seama că asta au învăţat-o de la unii de-ai lor mai ÅŸcoliÅ£i), s-au încercat programe de planificare familială, însă ele se protejează, citez "cu prosopelu", deci mă înÅ£elegi...într-adevăr, ca orice minune care Å£ine 3 zile, astfel de programe mor la fel cum iau naÅŸtere, repede, din păcate. e adevărat, nu toÅ£i sunt la fel, însă ajungem să-i judecăm după cum le este majoritatea. aÅŸa că...la născut cu noi ca să nu ne cotropească ÅŸi să ne înlocuiască!!!  :-\
2. referitor la patrupede personale ÅŸi nu numai...don'ÅŸoară noa, permite-Å£i-mi să rapotez: transmit pupat la cocker atunci când oi ajunge la ai mei (acolo locuieÅŸte vigilentul), de asemenea, salutăm respectuos ÅŸi arătarea ÅŸi pe "tati"  ;D, ai făcut o faptă bună că ai reuÅŸit să salvezi căţeaua rănită, eu acum căţiva ani nu am avut norocul ăsta, am dus un căţel lovit la doctor însă a trebuit să-l adoarmă definitiv pentru că nu mai putea fi salvat. căţeii vagabonzi dacă ar fi fost cu toÅ£i sterilizaÅ£i în condiÅ£ii umane ÅŸi cu decenÅ£a nefurtului de bani din fondurile alocate, ar fi mai trăit în medie 7-8 ani, după care specia ar fi dispărut fără probleme iar noi am fi fost mulÅ£umiÅ£i că am rezolvat într-adevăr o problemă comunitară. maica-mea se luptă tot timpul cu hinghierii pentru cei 3 căţei din faÅ£a blocului ei. 3 cătei frumoÅŸi ÅŸi cuminÅ£i...deja ar trebui deschis un topic pe tema câinilor vagabonzi aÅŸa că întrerup aici propaganda mea în favoarea animăluÅ£elor... 8)
3. Vlad, noi îi lăsăm, că altă alegere nu avem... ;)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Lasati mai copiii sa traiasca.

Îi lăsăm, că altfel...ne găseşti cu brăţărele la mânuţe. ;D

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
pro avort sunt

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
pro avort sunt

Mai mult din motive personale, nu prea sunt de acord cu avortul dar, dacă ai deja vreo 7 copii şi ţi-e greu să iei anticoncepţionale, poate că e bine să treci pe la "aspirator".

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
ce "dur" te-ai exprimat, Noa  :o
imi place stilul asta al tau, asa de direct. Poate ar merge un nou topic: avort, pro sau contra. Desi cateva raspunsuri s-au dat deja...
Eu sunt contra, mi se pare o crima. Pana la avort sunt multe de facut...

Offline iuliana

• MeÅŸter
pro avort sunt

Mai mult din motive personale, nu prea sunt de acord cu avortul dar, dacă ai deja vreo 7 copii şi ţi-e greu să iei anticoncepţionale, poate că e bine să treci pe la "aspirator".

draga, lasa motivele personale, aici e vb de cevaobiectiv, nu poti sa zici ca omori ceva, pur si simplu inlaturi un parazit din corpul tau, mai ales ca acel copil nu e constient de ine, e cum ai scapa de niste celule ale tale, adik mare lucru nu e.

si daca am 7 copii si nu vreau sa ma duc la aspirator, fac avort, totul e vorba de o optiune si nu e vb de o crima, eu sunt doar impotriva avortului dupa 4-5 luni.

si nu cred ca femeile sunt de condamnat ca fac avort.

si daca ai motive personale, si nu vrei sa faci avort, felicitari.

cred ca nimeni nu vrea sa fac avort de fapt, dar daca te deranjeaza sarcina, scapi de ea fara nicio problema si curat.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Nu am fost mereu împotriva avortului. Am făcut avorturi. Au lăsat răni adânci. Fizice şi sufleteşti.
PS: Aspirator=aparatul cu care se fac avorturi, la ora actuală. Chiureta e demodată, Slavă Domnului!

Offline iuliana

• MeÅŸter
Nu am fost mereu împotriva avortului. Am făcut avorturi. Au lăsat răni adânci. Fizice şi sufleteşti.
PS: Aspirator=aparatul cu care se fac avorturi, la ora actuală. Chiureta e demodată, Slavă Domnului!

habar nu aveam de aspirator.

dar sincer, regreti avorturile facute, nu le ai face acum.

oricum imi pare rau pt ranile tale, sunt prea dureroase si eu nu stiu daca as fi in stare sa le suport.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Sigur că nu le-aş mai face! Acum mă rog să mai pot rămâne însărcinată...
Cel mai rău m-a durut(sufleteşte)la primul avort. Acel copil...Aş fi vrut să pot face acel copil!Din cauze mai mult sau mai puţin obiective, nu l-am făcut. După avort, nu suportam să văd copii mici...Nici pe stradă, nici la televizor. Deşi eram doar în 2 luni, vorbeam cu sufleţelul din mine, îi ceream iertare dacă, din greşeală, mă loveam cu burta de ceva. Mâncam cel puţin o ciocolată albă pe zi, dormeam ca un purcel. Mă rog...am dat-o în sentimentalisme inutile. ;DSorry! Dacă nu l-aş fi ucis, ar fi avut acum vreo 11 ani...

Offline kp

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 138

draga, lasa motivele personale, aici e vb de cevaobiectiv, nu poti sa zici ca omori ceva, pur si simplu inlaturi un parazit din corpul tau, mai ales ca acel copil nu e constient de ine, e cum ai scapa de niste celule ale tale, adik mare lucru nu e.

si daca am 7 copii si nu vreau sa ma duc la aspirator, fac avort, totul e vorba de o optiune si nu e vb de o crima, eu sunt doar impotriva avortului dupa 4-5 luni.

cred ca nimeni nu vrea sa fac avort de fapt, dar daca te deranjeaza sarcina, scapi de ea fara nicio problema si curat.

Incredibil cum se amesteca negarea si rationalizarea. La carte sunt descrise ca fiind diferite.

Ciudat cum calea aleasa de noi pentru vindecare sufleteasca pare a fi intotdeauna cea mai dificila.

Ar fi socant de dezgustatoare affirmatiile de mai sus, daca nu ar provoca mila. Eu cred ca ai nevoie de ajutor serios, dar nu se poate face fara putina introspectie. Eu zic sa lucrezi la asta.

Offline iuliana

• MeÅŸter

Incredibil cum se amesteca negarea si rationalizarea. La carte sunt descrise ca fiind diferite.

Ciudat cum calea aleasa de noi pentru vindecare sufleteasca pare a fi intotdeauna cea mai dificila.

Ar fi socant de dezgustatoare affirmatiile de mai sus, daca nu ar provoca mila. Eu cred ca ai nevoie de ajutor serios, dar nu se poate face fara putina introspectie. Eu zic sa lucrezi la asta.

si nu este adevarat ca inlaturi un parazit si faci un lucru curat.

eu nu mi doresc sa fac avort dar daca se va intampla sa fiu insarcinata la momentul nepotrivit, voi face avort.

si de ce ti se dezgustatoare, acum sincers ca nu poti sa accepti ca pana la urma daca inlaturi un copil sau un parazit, e acelasi lucru, scuze e o mica diferenta ca tu tii la copil si care e faza.

Offline iuliana

• MeÅŸter
Sigur că nu le-aş mai face! Acum mă rog să mai pot rămâne însărcinată...
Cel mai rău m-a durut(sufleteşte)la primul avort. Acel copil...Aş fi vrut să pot face acel copil!Din cauze mai mult sau mai puţin obiective, nu l-am făcut. După avort, nu suportam să văd copii mici...Nici pe stradă, nici la televizor. Deşi eram doar în 2 luni, vorbeam cu sufleţelul din mine, îi ceream iertare dacă, din greşeală, mă loveam cu burta de ceva. Mâncam cel puţin o ciocolată albă pe zi, dormeam ca un purcel. Mă rog...am dat-o în sentimentalisme inutile. ;DSorry! Dacă nu l-aş fi ucis, ar fi avut acum vreo 11 ani...

chiar imi pare rau pt tine, si vb serios, chiar daca  sunt pro avort, asta nu inseamna ca vreau multi copii.

si nu ai dat-o in sentimentalisme, chiar ma impresionara.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Iuliana, pentru tine...cred că e bine că priveşti "acel ceva" pe care îl avortezi ca fiind un parazit. Din păcate pentru mine, în mintea mea...el avea gură, ochi, ar fi trebuit să zică "mama", cândva. Nici nu vrea să ştiu dacă sufletul există în copil...încă din stadiul de "parazit". ;D

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
pentru noa. poate acum regreti insa atunci a fost solutia cea  mai buna pe care ai vazut-o pentru a iesi din situatia respectiva.
 In mom in care ti se intampla" cele multe care ar fi trebuit sa se intample inainte de a se fi intamplat asta...nu s-au itnamplat, deci orice discutie cu ce ar fi putut sa faca e inutila in mom ala.
cred in libertatea de a  alege momentul in care vrei sa aduci pe lume un copil. e adevarat ca planningul implica folosirea de anticonceptionale si pilule, etc...dar se poate intampla. momente de pierzanie au multi , cred.
 mai cred ca e o experienta dureroasa pentru orice femeie, fizic si psihic, de aceea e de evitat.
 Sunt insa cazuri si cazuri. Si in final alegerea este una personala, mai grea sau mai usoara, care va aduce dupa sine eliberare sau regrete. Ca orice alegeere importanta pe care o facem in viata , zic.

Offline iuliana

• MeÅŸter
Iuliana, pentru tine...cred că e bine că priveşti "acel ceva" pe care îl avortezi ca fiind un parazit. Din păcate pentru mine, în mintea mea...el avea gură, ochi, ar fi trebuit să zică "mama", cândva. Nici nu vrea să ştiu dacă sufletul există în copil...încă din stadiul de "parazit". ;D

scuza-ma daca am parut insensibila, pana la urma aceste lucruri sunt doar idei cum inca nu am fost pusa fat situatie de a avorta, imi e usor sa vb.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter

scuza-ma daca am parut insensibila, pana la urma aceste lucruri sunt doar idei cum inca nu am fost pusa fat situatie de a avorta, imi e usor sa vb.

Aici...nu pot să-ţi zic decât:AŞA E! În ideea că ai fi pusă într-o astfel de situaţie am zis că e bine pentru tine să priveşti lucrurile aşa cum le priveşti.

Offline iuliana

• MeÅŸter
noa, ce sa mai  zic si eu, scuze si sper sa ti placa florile.

http://www.atpm.com/11.02/nature/images/pinky-flowers.jpg

Offline kp

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Scuze, eu am crezut ca ai fost pusa in situatia aia. In cazul acesta, ignora tot ce am scris dupa dezgustator.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
asta suna a discutie de Vizuina  :D

Offline kp

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef

chiar imi pare rau pt tine, si vb serios, chiar daca  sunt pro avort, asta nu inseamna ca vreau multi copii.

Duh...

Offline iuliana

• MeÅŸter
e vreun parinte pe aici.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
noa, ce sa mai  zic si eu, scuze si sper sa ti placa florile.

http://www.atpm.com/11.02/nature/images/pinky-flowers.jpg

ÃŽmi plac florile! Mersi frumos! :-*

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
asta suna a discutie de Vizuina  :D

Faci reclamă, şefule?! ;D

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
De, Tapire, aschia nu sare departe de trunchi.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
De, Tapire, aschia nu sare departe de trunchi.

Asta e de bine? ;D

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Ie de bine. Eu am un foarte mare respect pentru Vizuina, daca se mai gaseste undeva acel spirit despre care eu cred ca intr-o zi va schimba lumea noastra, eu acolo l-am vazut ultima data.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Ie de bine. Eu am un foarte mare respect pentru Vizuina, daca se mai gaseste undeva acel spirit despre care eu cred ca intr-o zi va schimba lumea noastra, eu acolo l-am vazut ultima data.

ÃŽs de acord, dar cu niÅŸte mici rezerve.

Offline iuliana

• MeÅŸter
azi noapte, m-am visat mama, aveam 3 copii, 2 fete si 1 baiat, cred ca ar trebui sa facem toti copii, e datoria noastra fata de societate. Copii sunt cele mai minunate lucruri, sambata pe tren, era o fetita asa de draguta si imi parea rau ca nu zambea, am incercat eu sa fac niste lucruri de hartie si sa ii zambesc, dar ea tot nu zambea si m-am simtit prost, ce era cu fetita aia de nu zambea.

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 167
  • run and run to catch up with the sun
azi noapte, m-am visat mama, aveam 3 copii, 2 fete si 1 baiat, cred ca ar trebui sa facem toti copii, e datoria noastra fata de societate.

Pai, ce mai stai?
"All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon."

Offline iuliana

• MeÅŸter
azi noapte, m-am visat mama, aveam 3 copii, 2 fete si 1 baiat, cred ca ar trebui sa facem toti copii, e datoria noastra fata de societate.

Pai, ce mai stai?

am 21 de ani,nu am terminat facultatea, nu am casa, nu am bani, tipul care umblu, nu e genul meu, nu as putea sa ma casatoresc cu el.

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef

Pai, ce mai stai?

am 21 de ani,nu am terminat facultatea, nu am casa, nu am bani, tipul care umblu, nu e genul meu, nu as putea sa ma casatoresc cu el.

Nu conteaza, stii bine. Daca asta e datoria fata de societate, restul sunt amanunte neinteresante.
"All that is now
All that is gone
All that's to come

Offline iuliana

• MeÅŸter

Pai, ce mai stai?

Nu conteaza, stii bine. Daca asta e datoria fata de societate, restul sunt amanunte neinteresante.

conteaza stii bine, pt ca mai am o dat fata de copii, dc nu sunt in stare de ei, mai bine nu-i fac si societatea are nevoie de copii apti.

PS: te joci?

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Deci asta o sa fie din cauza iulianei.

"All that is now
All that is gone
All that's to come

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
HAAAAAAAAAAAA!

But seriously folks. Eu n-am reusit sa intreu in gratia copiilor (de ex. la pediatrie) decat atunci când am învăţat să mă strâmb. Pot să mă strâmb îngrozitor, faţa mea pur şi simplu se descompune, mă desfigurez. Ah, şi pot să mişc urechile, fiecare, independent. Gets them every time.