In realitate, lucrurile merg excelent in tara, la noi e cam ca peste tot, guvernantii sunt niste ingeri care lucreaza pro bono iar lucrurile nu pot merge prost in continuare din moment ce merg asa de bine
Eu personal nu sunt de parere ca suntem cel mai grozav popor din lume, da' nici n-am gasit inca pe unii mai grozavi.
Now THAT was deeeep. Cu alte cuvinte suntem. Cel putin in logica aia tampita, aristoteliana.
Astea fiind spuse, de acord ca ne plangem prea mult. The right to bitch is a fundamental human right, I think. Am fi cu totii clientii D-lui Vlad daca ni s-ar lua dreptul la protest.

Nu, lucrurile nu merg excelent nicaieri, in alte tari lucrurile merg mai bine, in unele merg mult mai prost. Guvernantii sunt niste oameni obisnuiti cu bani, altii ajunsi in pozitia respectiva ar face aproximativ acelasi lucru. De fapt ceea ce au pierdut guvernantii este dorinta de a face lucruri bune "for the greater good", ceea ce e un lucru general la nivel de tara, cu exceptiile de rigoare.
Cu alte cuvinte, nu cred ca suntem cel mai grozav popor din lume, fiindca avem o groaza de defecte, dar ceilalti nu mi se par mai buni, avand fiecare defectele lor.Nu mi se pare nici ca noi suntem mai buni ca ei. Sorry you thought I was deep, eu sunt o persoana superficiala din fire si deci asta a fost clar o neintelegere.
Eu sunt de acord ca e in firea omului sa se planga din cand in cand,si chiar daca n-as fi tot aia s-ar intampla, dar plansul ar trebui sa fie ceva constructiv intr-un final-ma plang, ma descarc apoi fac eu ceva.Mie mi se pare ca la romani totul se opreste la plans.Eu una asa fac si asa am vazut si in jur.
Eu nu stiu de ce esti tu asa de suparat Kp, esti suparat ca lucrurile merg prost ?Foarte bine. Cauta un grup de oameni cu care sa schimbi situatia, ca ea n-o sa se schimbe de una singura. Dupa ce te plangi in semn de protest bine-nteles. Daca totusi nu reusesti sa gasesti grupul ala de oameni care vor sa faca ceva, sau tu insuti preferi sa faca altcineva, atunci plansul nu e protest, e de dragul victimizarii pur si simplu.
Fac parte din poporul asta, cu defecte si calitati, de ce naiba sa ma plang ca uite ce rai sunt romanii? Care e logica sa dau cu barda in cei care sunt exact la fel cu mine si sa arat cu degetul la ei? Sunt eu oare superior majoritatii?