Autor Subiect: Nunta mea  (Citit de 1844 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Nunta mea
« : Iunie 06, 2006, 05:56:17 »
Nu mi-a venit alta idee mai buna pentru a contrabalansa umoarea cam sumbra care bântuie refugiul nostru (cu morminte, stafii, morti apropiate, tristeti si lugubre ecouri).

Deci, daca sunteti casatoriti, cum a fost nunta voastra? Cum v-ati dori-o?

Mie mi-ar placea, banal, la malul marii. Eventual la rasarit :) Stiu, imposibil.
Sau poate in secret, o fuga ascunsa, pâna la un schit intr-un vârf de munte...
Aiureli :)
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline kp

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 138
Nunta mea
« Răspuns #1 : Iunie 06, 2006, 07:04:12 »
succes!

din pacate, nu poti dezamagi famiglia. asa ca o sa fie cu petrecere, bautura, pupaturi si oboseala.

hint: nu merge la un popa pe care il cunosti. se va simti obligat sa faca slujba lunga si veti fi epuizati.

Offline Lulu

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 89
Nunta mea
« Răspuns #2 : Iunie 06, 2006, 08:41:39 »
Vlad, cu acest topic m-ai bagat in strafundurile depresiei. Te credeam mai nebun un pic (in sensul bun).
The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
http://lulutza.blogspot.com/

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Nunta mea
« Răspuns #3 : Iunie 07, 2006, 07:29:31 »
Hauliu! Da' ce nebunii n-au voe sa se-nsoare?

Nu serios acuma, de ce faptul ca as vrea sa ma-nsor e deprimant?

Offline Lulu

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 89
Nunta mea
« Răspuns #4 : Iunie 07, 2006, 04:38:09 »
Doamne fereste! Nu am zis ca e deprimant ca vrei tu sa te insori  :-) in general, nu e nimic deprimant la casatorie doar ca e un subiect mai sensibil . hai, zi-ne ! cine vrei sa va tina cununa ?
The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
http://lulutza.blogspot.com/

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Nunta mea
« Răspuns #5 : Iunie 07, 2006, 05:17:03 »
Soarele si luna, de. Habar n-am. Am eu mai multe idei, dar nu ma pot hotari. Oricum, pâna atunci mai e tare mult :( (Hai ca devine deprimant). Ziceti si voi.

Offline roxana

• Admin
  • Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 3
Nunta mea
« Răspuns #6 : Iunie 08, 2006, 08:13:35 »
...si eu am vrut o data sa ma marit la malul marii. Am luat cu mine un barbat si o rochie alba din panza foarte subtire si o coronita din margarete. Pantofii i-am uitat.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Nunta mea
« Răspuns #7 : Iunie 10, 2006, 02:02:52 »
;) Asa-i ca e frumos?

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
Nunta mea
« Răspuns #8 : Iunie 11, 2006, 07:13:03 »
cu famiglia, in cazul meu, e rezolvat  :w00t: Unii in Romania, unii in Japan, pot sa fac nunta cum vrem noi (numa sa vrem...)
Io n-am idei prea fixe..... Undeva in natura....
De fapt stiu, fara sa fiu un tradator de tare si neam, as vrea sa am nunta intr-un ryokan, undeva unde muntele se intalneste cu oceanul si (ogligatoriu) sa fie si hotsprings.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Nunta mea
« Răspuns #9 : Iunie 11, 2006, 11:00:52 »
(Nota lui vlad: Tapirul are fericirea de a fi logodit cu o japoneza, pentru acei dintre dvs care nu stiau.)

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
Nunta mea
« Răspuns #10 : Iunie 12, 2006, 12:36:11 »
iote-ne

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
Nunta mea
« Răspuns #11 : Iunie 30, 2006, 03:03:48 »
Nu e nimic deprimant in a fi insurat! Intrebati-l pe sotul meu! Cu pistolul la tampla, va recunoaste cinstit ca e minunat sa ai sotie...S-o tie cine vrea!
  Apropo de nunti: Vlad, tata, pe a mea ai fi putut s-o vezi "live". Poate ca preferi "play-back-ul". Ma rog, mai astept si acum un cadou. Pot astepta, nu?! :-P
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
Nunta mea
« Răspuns #12 : Septembrie 16, 2006, 11:57:18 »
cum zicea un autor- ar trebui sa ne casatorim singuri si sa divortam inconjurati de toti prietenii.
 Exista undeva o manastire, o bisericuta mica  construita din lemnul unui singur stejar secular, pe un deal inconjurata de alti cativa stejari la fel de batrani. O bisericuta , mica , neagra de atata vreme, pe sub usa caruia trebuie sa te apleci putin ca sa ptoi intra..... , Acolo as vrea sa stau alaturi de omul pe care il iubesc, sa ne cunune un om - preot care sa rosteasca cuvinte din inima si nu din carti, care sa ne zambeasca si sa ne binecuvanteze simplu.  
 " sa fiit sanatosi si sa traiti in pace!"

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 153
Nunta mea
« Răspuns #13 : Septembrie 17, 2006, 02:34:31 »
eu vreau fara nunta.nu se poate?simplu.fara petrecere,fara penibil,fara ridicol,fara nervi si ocari.la nunta si la inmormantare nu poti multumi pe toata lumea se spune.
poate sunt eu anormala.
de fapt cum iti vine ideea asta?cum stii ca tb sa te casatoresti?iti zice cineva?un fel de celula gliala?sau cum functioneaza?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Nunta mea
« Răspuns #14 : Septembrie 17, 2006, 09:27:28 »
Citat din: "danya"

Exista undeva o manastire, o bisericuta mica  construita din lemnul unui singur stejar secular, pe un deal inconjurata de alti cativa stejari la fel de batrani. O bisericuta , mica , neagra de atata vreme, pe sub usa caruia trebuie sa te apleci putin ca sa ptoi intra....

O stiu :)

Lattvia, buna intrebare. E o taina, nu doar fiindca asa zic prelatii. Doar ca intr-o zi stii, si cu asta basta. Una dintre acele hotarâri mult mai mari decât noi, hotarâri pe care nu le luam, pentru ca ne iau ele.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Nunta mea
« Răspuns #15 : Septembrie 17, 2006, 09:28:28 »
Citat din: "roxana"
...si eu am vrut o data sa ma marit la malul marii. Am luat cu mine un barbat si o rochie alba din panza foarte subtire si o coronita din margarete. Pantofii i-am uitat.

Tare imi mai place postul asta :)

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
Re: Nunta mea
« Răspuns #16 : Octombrie 18, 2006, 10:06:30 »
Si mie.

Intr-un luminis dintr-o padure de mesteceni.
Langa o apa (rau, parau, cascada).
Cand eram mica voiam un buchet de margarete si alte flori de poiana de munte.
Acum imi place un buchet mare de flori de liliac.
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #17 : Octombrie 19, 2006, 02:10:34 »
Nu m-am gandit inca.

Dar as prefera ceva simplu cu cit mai putina lume bairamelor care se poarta in ziua de azi.

off-topic: la noi saloanele pt. nunti trebuie sa le inchiriezi cam cu 8-9 luni inainte ca e orasel mic si nu sunt multe.  ;D
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #18 : Octombrie 21, 2006, 01:43:54 »
asa e peste tot.
Eu tocmai am avut nunta.Si vreau alta acuma, una sentimentalizata for a change, din cauza ca am constatat ca am uitat sa ma bucur de eveniment in timpul ei.

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #19 : Noiembrie 03, 2006, 04:06:33 »

fiecare baie in valurile marii e o "nunta"

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #20 : Noiembrie 16, 2006, 10:38:12 »
daca ma voi casatori, vreau sa casatoresc daor civil sa vina parintii, fratii si cativa prieteni, pe urma sa bem ceva si sa mancam, si pe urma toata lumea la casa lor si eu sa ma bag la culcare pt ca personal nu cred ca voi avea chef de nimic ca voi fi prea obosita si noaptea aia cred ca a fost consumata de mult, deci nu prea sunt fana nunti.

Si in cazul in care nu ma voi casatori pana la varsta de 30 de ani, bag niste copii facuti cu habar nu am, nu stiu, casatoria mi se pare ceva cam imposibil in zilele noastre.

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
« Răspuns #21 : Noiembrie 19, 2006, 03:48:19 »
Am visat azi noapte o stranie nunta a mea.
Se facea ca eram intr-un autobuz mare, erau pregatiri pentru celebrarea nuntii mele, urcau pe rand invitati pe care nu-i cunoasteam, eu eram imbracata in blugi rupti in genunchi si o ie alba brodata, eram straina de ceea ce se intampla, toata lumea vorbea si eu nu intelegeam nimic, voiam sa ma rup si nu stiam ce sa fac, il iubeam pe omul cu care ma maritam dar nu acolo, si, brusc, am vazut usa de coborare, am fugit pe scari si apoi departe de autobuzul care-si urma drumul ca si cand nimic nu se intamplase.
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline Mona

• Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #22 : Decembrie 01, 2006, 01:57:38 »
danya: "Exista undeva o manastire, o bisericuta mica  construita din lemnul unui singur stejar secular, pe un deal inconjurata de alti cativa stejari la fel de batrani. O bisericuta , mica , neagra de atata vreme, pe sub usa caruia trebuie sa te apleci putin ca sa ptoi intra..." .
te referi la Mânăstirea Dintr-un Lemn, Frânceşti-Vâlcea, loc de închinăciune pentru aviatori şi marinari...e frumos acolo la măicuţe. fie-ţi visul aproape!

eu, o să mă mărit în bucureşti. cu mare fast. pentru că aşa vreau, să am o nuntă spectacol. cu artişti, artificii şi multe alte nebunii. dar fără trăsuri. pentru că ele sunt trase de cai şi nu vreau ca ei să muncească- mi-e milă de caii înhămaţi.
am o prietenă care s-a măritat la vama veche, pe nisip şi în picioarele goale. cred că e frumos, anonim de frumos...
whatever happens, happens for a reason