Autor Subiect: Ovidiu Fenes  (Citit de 290 ori)

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
Ovidiu Fenes
« : Decembrie 06, 2006, 10:56:12 »
Pe Ovidiu Fenes l-am cunoscut ieri, la Casa Tranzit din Cluj (tocmai se incheiase expozitia, Ovidiu se pregatea sa stranga lucrusoarele si sa plece acasa, pentru a ajunge inaintea lui Mos Nicolae la fiul sau...), m-a impresionat asa de tare felul in care vede lumea si obiectele, faptul ca reuseste sa dea viata obiectelor (difuzoare, cabluri, prize, galeti de plastic, maturoaie, etc, etc, etc...). O lume magica in care m-am plimbat insotita de explicatiile lui Ovidiu si zambind la toate chipurile expuse si parca mai vii decat mine...
Iata ce-am descoperit pe internet: un interviu neoficial cu Ovidiu Fenes: http://www.otakufestival.com/ro/media.html
Sper sa va placa "lucrusoarele" sale si sa nu ratati ocazia de a participa la urmatoarele expozitii pe care le va avea (traieste la Bucuresti, deci e posibil sa se intample mai multe pe-acolo).
Ovidiu, daca citesti randurile astea, sa stii ca am pregatit materie prima, de la taica-meu (o sa vorbesc cu Mihai despre cum sa facem sa primesti "pachetelul")...