Autor Subiect: Just saying...  (Citit de 1519 ori)

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
Just saying...
« : Iulie 07, 2007, 11:31:33 »

Astazi e 07.07.07
sau mi se pare?
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Re: Just saying...
« Răspuns #1 : Iulie 10, 2007, 12:42:59 »
La mine e 09.07.07.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #2 : Iulie 11, 2007, 02:07:51 »
Ba nu, e 11.07.07

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
« Răspuns #3 : Iulie 14, 2007, 11:39:49 »
vi se pare la toti. E altcândva.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #4 : Iulie 14, 2007, 08:04:31 »
De ce nu mai scriu oamenii aicea?Ca eu cand am plecat scriau.
Si mie mi se pare ca e altcandva.
Just saying.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #5 : Iulie 15, 2007, 04:01:23 »
pentru ca toata lumea si-a facut bloage si scrie acum acolo. Fiecare cu blogul lui, se viziteaza politicos de pe un blog pe altul, dar in esenta fiecare cu blogul lui.
E ca in viata, burlacii ieseau la crâşmă impreuna unde stateau cu orele zilele saptamanile, se certau, sa impacau, sa pupau, se scuipau, da' de la o vreme incep sa se insoare si fiecare la casa lui, se mai suna la telefon, se mai viziteaza, dar in esenta crâşma nu mai e.
D'aia nu-mi place mie bloguiala.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #6 : Iulie 15, 2007, 08:45:18 »
Da, da' acuma nu mai e asa de rau ca 1/2 casatorii se duc naibii si dupa aia proaspetii divortati au 2 solutii:ori o iau de la capat cu crasmele de unii singuri, ori plang pe umarul la prietenii burlaci ca ei au mai mult timp liber si le zic invariabil ca jumatatile era proaste, ceea ce de obicei tot la crasme se intampla.
Acu' trebuie sa asteptam sa se divorteze oamenii de blogurile lor si vin din nou la crasma pe forum.
Un gand optimist. Ca blog nu-mi fac.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #7 : Iulie 15, 2007, 10:17:59 »
Nu-i aşa, nene. Io am cunoscut oameni foarte drăguţi sau foarte nasoi pe bloguri, ca în forumuri. Ceea ce e foarte ademenitor pt unii la bloguri e şansa, cel puţin teoretică, de a ieşi din anonimat. Iluzie totală, zic io.
Ce s-a întâmplat cu forumurile noastre e o altă chestiune, e independentă, şi sincer, mă depăşeşte. Nu numai noi am păţit-o, se pare că e cam la nivel naţional.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #8 : Iulie 16, 2007, 12:50:56 »
vlad, io asa percep io la ora actuala apropos de blog. Nu zic ca nu cunosti oameni mistoci si nasoi (si in crasma poti cunoaste oameni mistoci si nasoi, ca si in vizita la tine sau tu in vizita la altii), zic ca blogul prea aduce, brusc, individualismul la putere. Cu forumul mai uitam asta, toti pentru unul, unul pentru toti.
cu forumurile, e interesant indeed, si ma bucur ca nu e de la noi, e de la ei. Io cred ca tot aparitia blogului e de vina. O jucarie noua, mai faina.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #9 : Iulie 16, 2007, 11:59:38 »
Mie blogul mi se pare f plicticos ca idee. E ca un forum de narcisisti: iti pui firma ta pe tot locu',scrii  niste chestii, dupa care astepti ca oamenii sa vina sa citeasca si in loc sa posteze in rand cu tine, sa posteze la comentarii.
Urat, urat-unde's vremurile jurnalului cu lacatel si vorbitului la telefon?
Mmm,oare oamenii pe forume se facura  mai rai dupa ce au aflat ca pe net poti sa fii cum vrea muschiul tau si acum astia deranjati isi fac blog?
Ma mai gandeam sa verific daca numai mie mi se pare ca oamenii sunt din ce in ce mai agresivi.Dar nu stiu daca sa fac subect pe forumul asta sau blog direct ca sa intru in circuit.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #10 : Iulie 16, 2007, 07:10:36 »
totalmente de acord. Absolutamente.
Sunt si exceptii intr-adevar, oameni care scriu pe blog delicii de citit, dar astea sunt rare si nu necesita interactiune de fapt, sunt ca un fel de roman foileton publicat intr-o revista. vezi posturile lui vlad de pe mahala.
Nu cred ca oamenii sunt din ce in ce mai agresivi, doar ca agresivitatea lor e mai usor vizibila acum

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 167
  • run and run to catch up with the sun
« Răspuns #11 : Iulie 19, 2007, 10:33:33 »
unde's vremurile jurnalului cu lacatel si vorbitului la telefon?

Sper ca te referi la telefonul fix. :) De nu... poi mai bine-i sa scrie pe bloage decat sa aflam pe cale auditiva [si] prin autobuze, sali de spectacol, parcuri si alte locuri wherever particular people congregate. :) Nu zic, probabil multi au timp si energie (sa ma ierte fizica viitorului care va arata neindoios ca aceste doua notiuni sunt cumva interschimbabile) pentru ambele activitati...

P.S. Da' pe 17.07.07 de ce nu-l baga nimeni in seama? Are tot trei de 7, ba chiar si un 1. De exemplu, mie nu-mi place deloc suma cifrelor lui 07.07.07. (Da, probabil ca jucator de blackjack ar fi fost o alegere de cariera total nepotrivita.)
"All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon."

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #12 : Iulie 19, 2007, 02:32:50 »
Da, ma refeream la telefonul fix. Desi n-as putea spune ca am ceva cu telefoanele mobile, ele au multe defecte si marile calitati ca sunt personale si mobile. Iar azi spre exemplu, circuland cu metroul pe usa caruia mi-am lasat imprimate jumatea dreapta a fetei si  ambele maini cu care imi faceam volta sa ma imping in cetatenii din spate in vederea respiratului,m-am bucurat ca macar o parte din populatie citea un blog, un forum,dand masura personalitatii internautice la ora respectiva. Got your point deci.

17.07.07-bagat in seama

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #13 : Iulie 22, 2007, 11:53:38 »
Haaaa, eu mereu am detestat telefoanele de orice fel. Desigur ca 95% din aceasta detestare e vina mea, dar exista un 5% de perversitate in inventia asta pe care niciodata n-am putut sa-l inghit. Sa scrii cuiva care e la distanta e ceva firesc. Sa vorbesti in schimb e tare nefiresc. Fara sa-l vezi, doar cu vocea nene. O aiureala.

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #14 : Iulie 24, 2007, 07:25:59 »
Da, da, mai ales cand iti tremura si vocea...