Sondaj

Suna stupida intrebarea din post?

da
nu

Autor Subiect: O zi din viata!  (Citit de 700 ori)

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
O zi din viata!
« : Decembrie 12, 2006, 01:36:58 »
Intrebare de baraj....daca ar fi sa puteti alege o singura zi din viata..pe care sa o retraiti la nesfarsit..care ar fi aceea? De ce?
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
Re: O zi din viata!
« Răspuns #1 : Decembrie 12, 2006, 03:24:14 »
"s o retraiesc la nesfarsit"??adica restul zilelor din viata mea sordida sa fie identice aceleia?si la nesfarsit adik sunt si nemuritoare si in fiecare zi as face acelasi lucru?????niciuna.poate n am avut eu o zi atat d incantatoare sau n am simtit niciodata starea de bucurie deplina ca sa vreau sa retraiesc asta,dar ,chiar si asa...niciuna

Offline Indianul

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 92
  • ramas bun...
« Răspuns #2 : Decembrie 12, 2006, 05:04:56 »
nu era un film in genul asta? nu mai stiu cum ii zicea, parca "Ziua Cartitei" sau ceva cam asa...
ramas bun...

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
« Răspuns #3 : Decembrie 12, 2006, 07:47:30 »
yap, Groundhog day cu Bill Murray si tipa aia care ma enerveaza la culme, Andy MacDowell. Bun film.
Nici eu nu as alege nici o zi.

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
« Răspuns #4 : Decembrie 14, 2006, 07:16:22 »
Dar personajul din film isi putea controla actiunile pentru ca stia ca-si repeta ziua. Era ca un joc. Ce se schimb ca sa vad ce se intampla.
Nu-mi amintesc sa fi avut o zi intreaga pe care sa vreua s-o retraiesc, nici macar o singura data.
Poate franturi din mai multe momente.
Dar stiu sigur de ce zile m-as lipsi din viata mea cu mare bucurie. Zilele gri.
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline Marlene

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 69
« Răspuns #5 : Ianuarie 08, 2007, 03:47:09 »
mie filmul acela imi spune ca poti scoate multe lucruri chiar si dintr-o zi cenusie-totul e chestie de atitudine
si inca ceva care mi se pare de-a dreptul inspaimantator-pe langa ce multitudine de sanse si persoane putem trece printr-o simpla replica dintr-un anume moment,printr-un gest sau o anume atitudine si nu alta...dar cred ca daca te gandesti asa o iei linistit pe rariste ca vesnic pluteste chinuitorul 'cum ar fi fost daca...
si eu mi-as dori sa retraiesc momente...sau daca ma gandesc mai bine,poate totusi nu...n-ar mai avea acelasi fior...
Locul nostru e undeva intre fiinta si non-fiinta:intre doua fictiuni...

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #6 : Ianuarie 08, 2007, 07:11:37 »
a fost aseara filmul...
nu cred k e ceva intamplator p lumea asta.citisem undeva cum k nici zborul unui fluture nu e intamplator pt k prin falfaitul aripilor poate creea un uragan p cealalta parte a planetei prin punerea in miscare a anumitor particule pt k,pur si simplu, fluturele a zburat la momentul respectiv,la mom potrivit.mi s pare k a fost si un film p tema asta..nu stiu...
 si da,trecem  zilnic p langa o multime d scenarii fara k macar sa constientizam...
si dak ar fi sa retraiesc o zi anume,nu as interveni in mersul lucrurilor si nu ar mai fi lucrurile cum ar fi trebuit sa fie?