Autor Subiect: Un alt eu  (Citit de 2602 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Un alt eu
« : Aprilie 06, 2006, 01:57:18 »
Un fel de corolar la "ce-ar fi daca".

Imaginati-va ca, pentru o zi, ati putea sa schimbati orice la domniile voastra. Ati putea fi cu totul altfel, in ce fel vreti, pentru o singura zi. Ce schimbari ati face?

Aceeasi intrebare, dar nu pentru o zi, ci pentru toata viata.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 73
Un alt eu
« Răspuns #1 : Aprilie 06, 2006, 02:59:18 »
eu, dc ar fi posibil mi-as face cadou niste neuroni si ..niste sani :lol:

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 153
Un alt eu
« Răspuns #2 : Aprilie 06, 2006, 06:51:47 »
spre deosebire de clebsica ,eu as vrea cateva lucruri pe care kiar nu le am:rabdare,perseverenta,rezistenta,forta.asta pt o zi.restul se pot skimba in orice zi.sau intr o zi anume daca vbim de breasts.da' nu vbim nu i asa?

pentru o viata.....ma mai gandesc.
asta ca sa continui interpretarea clebsicai.
io vad altfel intrebarea domniei sale ,vlad.

si anume:
pt o zi ,m as face nor.
pt o viata......m as face polul nord.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #3 : Aprilie 06, 2006, 08:28:13 »
Eu m-as face o casa mucegaita cu ingerasi decrepiti pe fatada. In alta zi presupun ca as vrea sa fiu complet nebun.
Pentru o zi, exista multe posibilitati.

Pentru o viata, as vrea sa-mi pot dezgoli mai bine pieptul in fata sulitelor. As vrea sa pot, primavara, sa ma simt ca vrabiile, clipa de clipa. As vrea sa pot sa fiu una cu cei pe care ii iubesc. As vrea sa pot sa nu mai dau nici doi bani pe mine insumi.

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
Un alt eu
« Răspuns #4 : Aprilie 06, 2006, 08:35:00 »
nooo, credeam ca vorbitzi de lucruri serioase, dc asa sta treaba eu mi-as fi dorit:
-sa ma fi nascut tzganca
-sa fi fost fata lu careras
-sa fi fost printzesa egipteana
 dc-mi mai aduc aminte mai zic

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #5 : Aprilie 06, 2006, 08:37:04 »
Mic off-topic: cine stie care sunt lucrurile serioase? Eu nu.

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
Un alt eu
« Răspuns #6 : Aprilie 06, 2006, 09:18:27 »
DE FAPT IO VORBEAM SERIOS MAI SUS

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 167
  • run and run to catch up with the sun
Un alt eu
« Răspuns #7 : Aprilie 07, 2006, 01:28:43 »
M-as face... "eter interstelar" si as umbla de colo pana colo (trisand)... :-) Cred ca merge si pentru o viata, iar daca n-as putea alege asta as merge pe o oaresce modificare a temperamentului... ceva mai mult % flegmatic ar fi destul de bine si fancy, cred io. :-)
"All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon."

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
Un alt eu
« Răspuns #8 : Aprilie 09, 2006, 05:01:37 »
Pentru o singura zi as vrea sa pot citi gandurile sau as vrea sa zbor (utopic vorbind). Realist vorbind as vrea sa trec de la tipul sentimental la cel pasional sau la cel coleric, sa vaz si eu cum e.

Pentru toata viata mi-as dori sa pot dansa orice. Si sa-mi dispara senzatia de foame pentru totdeauna  :-)
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline Lulu

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 89
Un alt eu
« Răspuns #9 : Aprilie 09, 2006, 06:34:18 »
Eu sunt mai modesta. M-as face Dumnezeu. Banuiesc ca schimbarile facute de Dumnezeu intr-o zi dureaza o vesnicie. In fond, ce inseamna o zi in fata Lui, nu ?
Dar pana aplic pentru acest job, as schimba la mine multe defecte, incepand cu sovaiala, teama, atasarea de cele materiale, astigmatismul si culoarea ochilor.Asta ca sa nu va sperii.
The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
http://lulutza.blogspot.com/

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
Un alt eu
« Răspuns #10 : Aprilie 15, 2006, 09:30:46 »
Eu as vrea pt o zi(si doar pt o zi)sa fiu cea mai iubita femeie de pe pamant,sa pot citi gandurile, sa am puteri telekinezice,sa n-am nici un fel de amintiri despre oameni sau evenimente trecute,sa ma pot teleporta unde vreau(urasc transportul in comun, si oricum n-as vrea sa pierd timpul cu asta),sa am banii necesari sa fac tot ce-mi trece prin cap.Neaparat sa nu mi se faca somn in ziua aia.
Pt o viata intreaga mi-as dori sa fiu hipomaniacala.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #11 : Aprilie 15, 2006, 09:42:39 »
Citat din: "erika"
Pt o viata intreaga mi-as dori sa fiu hipomaniacala.

Gud oan. :-D

Offline Estuans Interius

• Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 26
Un alt eu
« Răspuns #12 : Mai 11, 2006, 10:10:04 »
...as trai pentru a muri. si as executa-o serios si convenabil, placid si nepasator, dur si dureros, crud si crunt, paradoxal si identitar
..vanitas, vanitas vanitatum et omnia, omnia vanitas

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #13 : Mai 12, 2006, 03:55:08 »
Care sunt trairile "pentru a muri", in afara de sinucidere?
Sau e metaforic? (In "argoul" erei baroce, "a muri" insemna...nu va spui ce. :) )

Offline Estuans Interius

• Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 26
Un alt eu
« Răspuns #14 : Mai 12, 2006, 07:07:41 »
Saluti, homine ramolitus. Nu este catusi de putin metaforic, este simplu, explicit si in-the-face. Voi further dezvolta ceea ce s-a vrut scris din intentii pur macabre si nutocmaiinteligibile. Maintenant, la manque de temps ma limiteaza la un simplu salut si la o promisiune de a reveni. Cred.
..vanitas, vanitas vanitatum et omnia, omnia vanitas

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
Un alt eu
« Răspuns #15 : Mai 12, 2006, 10:28:04 »
pt o zi as vrea sa traiesc in mintea si sufletul fiecarui om de pe planeta asta. si as vrea sa ma plimb prin univers, zburand singura fara alte acccesorii.
un pic de omniprezenta cred, oleaca de dumnezeire.
as vrea sa fiu in mintea si pielea aluia de se naste, aluia de moare, aluia de innebuneste, aluia de se f.. aluia de iubeste, aluia de minte, de se framnata , de ii e frica , de e trist , de a pierdut si altuia ce a castigat. as vrea sa trec prin toate intr-o clipa si sa le simt ca pe o eternitate in mine , la cel mai intens nivel.

inca nu stiu dc as vrea sa uit.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #16 : Mai 12, 2006, 10:43:00 »
Citat din: "danya"
as vrea sa fiu in mintea si pielea aluia de se naste, aluia de moare, aluia de innebuneste, aluia de se f.. aluia de iubeste, aluia de minte, de se framnata , de ii e frica , de e trist , de a pierdut si altuia ce a castigat. as vrea sa trec prin toate intr-o clipa si sa le simt ca pe o eternitate in mine , la cel mai intens nivel.

Oricum o sa le traiesti, nu intr-o clipa, ci intr-o viata. Chiar asa de mare e diferenta? Eu nu cred, oricum nu e de esenta.

Cum ai spus tu acum, asa imi imaginez viata vesnica, daca exista.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Un alt eu
« Răspuns #17 : Mai 13, 2006, 12:07:29 »
da.le traiesti intr-o viata. dar le-as vrea pt toata intr-o clipa. si da, dupa asta....poti muri cred.

e vb de intesitate, de vedere de ansamlu, caleidoscopica, detrait toate senzatiile tuturor. nu le poti trai intr-o viata pe toate si cu siguranta nu la fel ca fiecare. dar cum ar fi sa poti dintr-o inghititura sa fii in toate ipostazele astea.si sa le simti, nu doar sa le observi pastrandu-ti luciditatea.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #18 : Mai 13, 2006, 10:02:37 »
De asemenea, ceea ce spui tu acum, e si definita pe care Baudelaire o dadea poetului (intr-unul din poemele in proza)

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Un alt eu
« Răspuns #19 : Mai 13, 2006, 10:28:29 »
nu am avut pretentia sa fiu originala. probabil ca toti simtim chestii care trecute prin prisma personala sa dea in final  o idee similara.
am senzatia tampita lately ca ma invart de fapt intr-un cerc format din linii mult prea comune. si desi imi spun ca prin mine insami sunt particularizate si personalizate, am impresia ca ma pierd in general.
 e grav doctore? :'-(

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #20 : Mai 13, 2006, 10:31:36 »
Danya, nu era in intentia mea sa subliniez faptul ca n-ai fi originala. Din contra, vroiam sa evidentiez ascendenta ta ilustra.

Cred ca o sa deschid un topic despre originalitate.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Un alt eu
« Răspuns #21 : Mai 13, 2006, 10:37:06 »
stiu.not being offensive, nor defensive...cat despre descendetnele mele 'ilustre" tocmai ce le-am prezentat la amintiri din copilarie...

neatza , vlad! o cafea?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #22 : Mai 13, 2006, 10:42:23 »
Desigur. Cum o vrei, dulce?
Am si ceai verde, negru, rosu si mate. Si cacao.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Un alt eu
« Răspuns #23 : Mai 13, 2006, 10:43:45 »
hmm..dulce si multa. ceaiul mai incolo. :-)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #24 : Mai 13, 2006, 10:46:26 »
Comin'up.

Offline zaba

• Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 4
Un alt eu
« Răspuns #25 : Mai 13, 2006, 11:05:12 »
domnilor, doamnelor, va salut in soapta, sa nu deranjez cucuveaua ce vegheaza deasupra...

mi-as dori ca pentru o zi sa fiu eu, tot eu, cel de acum.
atata doar ca mi-as dori ca ziua asta sa fie undeva, in trecut.
pentru o viata, mi-as dori sa fiu mai putin cu capul in nori, sa cred mai putin in omul din fata mea, si mai putin sa cred in norocul meu. a, si as vrea daca se poate sa nu mai fiu asa optimist, sa vad si partea negativa a lucrurilor, ca imi scapa mereu. asta as vrea. sau as schimba toate astea cu abilitatea de a citi gandurile oamenilor:)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #26 : Mai 14, 2006, 10:37:47 »
Citat din: "zaba"
a, si as vrea daca se poate sa nu mai fiu asa optimist, sa vad si partea negativa a lucrurilor, ca imi scapa mereu.

:w00t: Asta chiar mi-a placut. Ma bucur ca mai exista oameni optimisti. :)

Offline tess

• Admin
  • Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 9
Un alt eu
« Răspuns #27 : Mai 14, 2006, 10:45:59 »
ezista, ezista vlad..  :-)  zaba a zis atat de bine...

Offline kp

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 138
Un alt eu
« Răspuns #28 : Mai 16, 2006, 01:35:18 »
Citat din: "danya"

.

somebody is missing out on life...

Eu as vrea sa fiu pentru o zi serial killer, dar pacatele sa fie ale lui, nu ale mele.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
Un alt eu
« Răspuns #29 : Mai 17, 2006, 10:00:50 »
and somedy-else is missing the point.

iti place sa chiunui animale? vrei sa faci rau omaenilor. auzi voci..eu zic sa-ti faci o analiza amanuntita. ;-)

Offline kp

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 138
Un alt eu
« Răspuns #30 : Mai 20, 2006, 03:11:17 »
Looks like we're all missing the point. Ideea era sa faci ceva ce nu ai face in viata asta.

Eu am scris tampenia aia pentru ca e ceva ce sunt sigur ca nu voi experimenta niciodata. Chestia cu animalele, etc, este evident aiurea.

Offline Catalina

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 34
Un alt eu
« Răspuns #31 : Iulie 02, 2006, 01:03:24 »
as vrea sa fiu nemuritor pt o zi....... :lol:
 positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
Un alt eu
« Răspuns #32 : Iulie 02, 2006, 02:08:18 »
Vin si eu, ca pragmaticul neamului, calcand in picioare poezia celor care au mai scris, si zic: sa castig bani multi in ziua respectiva, pe care sa ii pun la banca si sa traiesc din dobanda toata viata.
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #33 : Iulie 02, 2006, 08:32:08 »
Si ar mai fi ceva, care pare a semana cu ce a scris cineva: sa aflu cine sau ce am fost in vietile anterioare, deci as face intoarcere in timp. M-as opri si in existenta actuala, sa-i mai vad o data pe cei dragi mie, care s-au dus. Vlad, in mod sigur m-as duce la Tantzi, la o cafea si o (7, 8, 29) tigara. Sa-i spun ceva din partea ta?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #34 : Iulie 02, 2006, 09:07:35 »
Spune-i ca o iubim mult, ca n-o s-o uitam niciodata si ca o sa ne revedem curând. Astia 8 ani au trecut ca si când n-ar fi fost. Multumesc. (Banal, dar asta e)

Io azi am fost nemuritor, Cata. Mâine o sa fiu muritor, dar ma pregatesc de concediu când o sa fiu iar nemuritor...

Offline Catalina

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 34
Un alt eu
« Răspuns #35 : Iulie 02, 2006, 09:45:27 »
eu sunt mereu nemuritoare....dar mi se intampla des k cineva sa-mi dea lumea peste cap...sa-mi franga aripile...sa ma faca sa plang...sa-mi ia si ultimul strop ddin fericirea de a trai.....dar imi revin repede....imi trebuie doar o zi insorita k sa ma simt nemuritoare......
 positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

Offline homefree

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 44
Un alt eu
« Răspuns #36 : Iulie 02, 2006, 10:49:54 »
Eu sunt tot timpul prea obosita ca sa fiu nemuritoare. Si prea limitata de simturi si senzatii ca sa mi-o doresc.
Dance me through the panic `till I`m gathered safely in

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #37 : Iulie 02, 2006, 11:01:46 »
Tocmai de aia a venit Cata cu ideea de a fi nemuritor doar din când in când. Ca sa nu obosim. Mi se pare o idee exceptionala. Astfel putem sa mai si murim, din când in când.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #38 : Iulie 05, 2006, 05:27:09 »
Mi-ar placea sa fiu invizibila, sa pot intra in casele oamenilor, sa vad ce fac, ce vorbesc(mai ales despre mine...). Sa nu spuneti nimanui, ca ma baga la "violarea intimitatii"!

Offline lara

• Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 14
Un alt eu
« Răspuns #39 : Iulie 05, 2006, 11:12:05 »
ei,voi spuneti dume si sarade la un topic atat de important...io dak'as avea puteri d'astea mari si grozave..as vrea sa inteleg legea (pt ca sigur e una singura) universului...as vrea asa,dintr'o data,sa stiu algoritmul dupa care se rezolva orice situatie,ce e adevarat si ce e fals din tot ce mi se prezinta,sa nu ma mai rotesc mereu intre atatea posibilitati si viabilitati...

0si as mai vrea sa imi anihilez sentimentele pt totdeauna..sa fiu "nepasatoare si rece" la toate...sau macar sa fiu constanta in atitudini..sa trec de la coleric la flegmatic,.ca tare mi'ar prinde bine... :-P

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
Un alt eu
« Răspuns #40 : Iulie 05, 2006, 11:19:15 »
E, eu am spus sub forma de gluma ca sa uit un pic cat sunt de deprimata...As vrea sa fiu puternica, sa nu ma mai darame orice pala de vant, orice vorba rautacioasa, orice durere a celor din preajma mea.
As vrea sa traiesc mult, dar sa nu fiu nemuritoare...Sau...Nu stiu, sa mor, dar sa fiu convinsa ca ma voi reincarna.

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
Re: Un alt eu
« Răspuns #41 : Decembrie 15, 2006, 04:44:09 »
eu sa fiu libera sa fiu o pasare ce zboara la cer, free fallin ca in cantecul lui tom petty

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
« Răspuns #42 : Decembrie 16, 2006, 04:59:49 »
E, eu am spus sub forma de gluma ca sa uit un pic cat sunt de deprimata...As vrea sa fiu puternica, sa nu ma mai darame orice pala de vant, orice vorba rautacioasa, orice durere a celor din preajma mea.
As vrea sa traiesc mult, dar sa nu fiu nemuritoare...Sau...Nu stiu, sa mor, dar sa fiu convinsa ca ma voi reincarna.

esti puternica , asa mi se pare mie.

faptul ca orice te afecteaza, nu inseamna ca nu esti puternica ci doar sensibila, stiu eu ce zic chiar daca sunt o pustoaica pana la urma pt ca si eu sunt la fel.

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #43 : Aprilie 20, 2008, 12:24:46 »
haha, as vrea pentru a zi sa nu mai pun mana pe cineva si sa ii treaca bolile incurabile, sa nu mai simt gustul mancarii pe care o mananca frate-meu, sa nu mai simt durerea de cap a mamei mele, sa nu mai zbor de colo colo fara motiv (exista maxi taxi, ce mama ei), dar nu as renunta la obiceiul meu de a-i vedea pe oameni asa cum sunt de fapt, perfecti si buni.

telepatia e obositoare, zau asa, iar telekinezia nu-mi ridica mari probleme.
in schimb empatia e o splendoare, sa simti ce simte celalalt, asa mai da.

p.s. dom' doctor, nu ma internati, promit sa fiu cuminte.
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D