Autor Subiect: Ce parti ale corpului le adorati/le displaceti?  (Citit de 1451 ori)

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
Ce parti ale corpului le adorati/le displaceti?
« : Ianuarie 13, 2007, 12:05:07 »
ce parti ale corpului dumneavostra le admirati si le venerati si care sunt acele parti ale corpului pe care nu le iubiti si vretui remedia.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
Re: Ce parti ale corpului le adorati/le displaceti?
« Răspuns #1 : Ianuarie 13, 2007, 12:49:18 »
eu nu venerez nimik si p nimeni,in general.cat despre mine,nu admir nimik,nici o parte din mine,nu iubesc nici o parte din corpul meu si nici nu voi schimba nimik.las rugina sa manance caroseria...

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #2 : Ianuarie 13, 2007, 12:53:55 »
eu nu venerez nimik si p nimeni,in general.cat despre mine,nu admir nimik,nici o parte din mine,nu iubesc nici o parte din corpul meu si nici nu voi schimba nimik.las rugina sa manance caroseria...

personal nu cred ce zici, chiar nu cred. Cred ca toata lumea isi adora o parte a corpului, eu de exemplu imi ador fata si gambele si nu mi plac sanii si soldurile.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #3 : Ianuarie 13, 2007, 01:07:36 »
zau k e asa cum zic.nici macar nu mi place ceva,daramite sa "ador".ar fi prea mare efortul sa caut ceva care sa mi placa macar un pic si m as minti...asta e dak sunt defecta :D

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #4 : Ianuarie 13, 2007, 01:09:54 »
zau k e asa cum zic.nici macar nu mi place ceva,daramite sa "ador".ar fi prea mare efortul sa caut ceva care sa mi placa macar un pic si m as minti...asta e dak sunt defecta :D

si corpul meu e un corp defect sunt cam grasa dar o sa slbesc, nu cred ca un om e urat chiar nu cred.

uite de exemplu sanii care sunt atuurile mele , personal mie nu mi plac deci e vb cum te vezi tu.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
« Răspuns #5 : Ianuarie 13, 2007, 01:15:17 »
Te referi la propriile noastre corpuri?

Hm, ce întrebare. Deşi în ansamblu cred că sunt un tip, să zicem, pas mal balancé, dacă stau să ă descompun în părţi, nici o parte nu îmi place, şi nici nu o urăsc.

În genere, dacă vorbim despre frumuseţea fizică, frumosul în general nu e divizibil. "Frumuseţea fizică" nu ar mai fi deloc frumuseţe dacă nu ar fi însufleţită de "altceva", "altceva" care nu e nici el independent.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #6 : Ianuarie 13, 2007, 01:17:45 »
eu ma vad din ce in ce mai tanara, de-asta nu ma uit prea des in oglinda  ;)
Cred ca toti oamenii sunt foarte frumosi. O singura data mi s-a intamplat sa vad un individ urat, dar, dupa ce l-am privit cu mai multa atentie, mi-am dat seama ca si in sufletul sau trebuie sa fi existat o picatura de minunatie. Si da, mi-a placut Bestia din film...
Cat despre trupuri... imi place carnea, cum se aprinde intr-o imbratisare.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #7 : Ianuarie 13, 2007, 01:18:11 »
nu.nu exista oameni urati.d acord.pun pariu k as gasi in fiecare om ceva frumos( si nu ma refer numai la aspectul fizic),doar k la unii trebuie sa caut mai mult,la altii sunt prea multe frumoase   :)

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #8 : Ianuarie 13, 2007, 01:19:00 »
Te referi la propriile noastre corpuri?

Hm, ce întrebare. Deşi în ansamblu cred că sunt un tip, să zicem, pas mal balancé, dacă stau să ă descompun în părţi, nici o parte nu îmi place, şi nici nu o urăsc.

În genere, dacă vorbim despre frumuseţea fizică, frumosul în general nu e divizibil. "Frumuseţea fizică" nu ar mai fi deloc frumuseţe dacă nu ar fi însufleţită de "altceva", "altceva" care nu e nici el independent.

dar pe unele le iubim mai mult si sunt punctele noastre sensibilie, la min e nasul de pe fata.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #9 : Ianuarie 13, 2007, 01:20:39 »
eu vb de carne pura nu de suflet ci denoi si carnea noastra, de narcisissm  si ura fata de noi.

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #10 : Ianuarie 13, 2007, 01:25:08 »
pai nu exista "carne pura", nici macar fata de noi insine. Adica, daca eu imi privesc acum trupul, il vad in functie de ceea ce simt. Poate azi sunt trista si ma vad urata. Poate sunt vesela, si atunci mi se pare ca-s cea mai frumoasa, chiar daca arat ingrozitor. Cei din jur privesc intai trupul, dar cand il analizeaza, deja-si folosesc mintea si interpreteaza ceea ce vad, deci asimileaza trupul strain si il citesc dupa bunul lor plac. De-asta nu-mi displace nimic din trupul meu. Daca altora nu le place, ii priveste. Ma straduiesc sa am sufletul cat de cat linistit, ca sa-mi fie si trupul "calm". Si mai e o vorba veche si poate adevarata: mens sana in corpore sano. Asta ca sa ne luptam un pic cu rugina...

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #11 : Ianuarie 13, 2007, 01:28:32 »
carne pura...
eu nu ma urasc.nu ma iubesc.
mi e greu sa separ un om ,d ceea c reprezinta el, d imginea lui.adik e o privire d ansamblu.chiar nu pot sa privesc un om ca p o poza p care apoi s o decupez in imagini mai mici si sa le separ in cele care imi plac si care nu.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #12 : Ianuarie 13, 2007, 01:28:55 »
pai nu exista "carne pura", nici macar fata de noi insine. Adica, daca eu imi privesc acum trupul, il vad in functie de ceea ce simt. Poate azi sunt trista si ma vad urata. Poate sunt vesela, si atunci mi se pare ca-s cea mai frumoasa, chiar daca arat ingrozitor. Cei din jur privesc intai trupul, dar cand il analizeaza, deja-si folosesc mintea si interpreteaza ceea ce vad, deci asimileaza trupul strain si il citesc dupa bunul lor plac. De-asta nu-mi displace nimic din trupul meu. Daca altora nu le place, ii priveste. Ma straduiesc sa am sufletul cat de cat linistit, ca sa-mi fie si trupul "calm". Si mai e o vorba veche si poate adevarata: mens sana in corpore sano. Asta ca sa ne luptam un pic cu rugina...

este carne pura in sensul cand vezi ceva si mintii tale ii place, nu am disociat mintea din discutie, ci ea e doar coordonatorul, eu ma referam pana al urma ce ii place mintii si trupul are ce ii place mintii, nu are logica ce zic, adica trupul e intrumentul mintii, adica e carne pura prin faptul ca o simtim, scuzati-mi exprimarea de *turkish delight*.
« Ultima Modificare: Ianuarie 13, 2007, 01:31:30 de Mira »

Offline Marlene

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 69
« Răspuns #13 : Ianuarie 13, 2007, 06:41:46 »
lumea in general ma considera o femeia frumoasa,si adevarul este ca barbatii intorc capul dupa mine,nu stiu ,poate tine de imaginea in ansamblu,si de ce transpare dinauntru...daca ar fi sa numesc ceva ce-mi place ar fi ochii,adevarul este ca ies in evidenta.Nu cred ca-mi displace in mod deosebit vreo parte anume a corpului...astea daca discutam strict fizic
Locul nostru e undeva intre fiinta si non-fiinta:intre doua fictiuni...

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #14 : Ianuarie 13, 2007, 07:13:56 »
nu doream exact ce crede lumea despre tine, doream sa spui exact sunt o femeie frumoasa. Cum sa zic si eu pot sa zic ca lumea ma considera frumoasa, si primul lucru care iese in evidenta la mine sunt sanii, dar eu vreau sa ziceti, o sa dau un exemplu pe mine: sun Iuliana, sunt o femeie frumoasa pt ca asa sunt si asa ma considera lumea, imi ador parul care e negru si drept, tenul care e imaculat si masliniu si ochii ca 2 lacrimi ce exprima puritatea sufletului meu, nasul care  e jucaus merge cu zambetul meu de copil, imi ador buzele care carnoase si pasionale, dar cel mai mult imi place barbia mea care merge cu fata mea rotunda de copil, alt element ce ador la fata mea sunt pometii mei care sunt ridicati, nu turtiti.
Asta a fost fata, acum sa vb de corp imi place sa ma uit in oglinda la umerii mei care sunt rotunzi, cel mai mult de la mb sup imi ador incheitura cum se vede capatul distal al ulnei, gambele imi place sa le privesc ca sunt frumos conturate si mai ales imi place piciorul ca am un picior mic nu mare .

Acum ce mi displace:
fata- faptul ca am o pata alba
corpul - sanii ii am prea mari, ma doare spatele din cauza lor , corpul nu suport faptul ca m-am ingrasat ca am aripioare si nu prea ma mai displac.

Genul asta de descriere vreau, adica sa spuneti tot de pe suflet :)

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #15 : Ianuarie 13, 2007, 07:29:52 »
iuliana e a 3 a oara cand pomenesti d sanii tai.p mine una m ai facut curioasa :D

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #16 : Ianuarie 13, 2007, 07:32:31 »
iuliana e a 3 a oara cand pomenesti d sanii tai.p mine una m ai facut curioasa :D

ma faci sa rad, pomenesc de ei pt ca ies prima oara evidenta, cum sa ti zic am sanii mai mari decat ai pamelei anderson de asat zic, ei ies prima oara in evidenta si ma enerveaza .

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #17 : Ianuarie 13, 2007, 09:13:01 »
mie-mi plac genunchii mei, ca-s mici (pot fi cuprinsi in palmele mele, mici si ele) si rotunzi

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #18 : Ianuarie 13, 2007, 09:15:47 »
mie-mi plac genunchii mei, ca-s mici (pot fi cuprinsi in palmele mele, mici si ele) si rotunzi

detaliaza, asta vreau sa mi ziceti sa va exprimati fara nicio problema.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #19 : Ianuarie 17, 2007, 04:42:29 »
de obicei ma iau per ansamblu , si zic ca e de bine. altii zic si ei la fel.
dar vin momentele alea cand ti se nazare ca poate ai celulita( in general dupa vreo reclama la vreun produs cosmetic) . Sunt cam slaba si mica de inaltime. am picioarele lungi si cand imi pun tocuri arat ca o barza. ma enerveaza ca atunci cand sunt trista mi se pleosteste parul si-si pierde stralucirea. cand sunt obosita am cearcane si cred ca sutn urata. imi plac sanii, buzele si coapsele. nu-mi plac degetele de la picioare si mi-as fi dorit ca unghiile de la maini sa aiba alta forma. lumea se uita dupa fundul meu, asta asa statistic. si dupa fata.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #20 : Februarie 06, 2007, 02:21:28 »
o sa par narcisista, lucru adevarat, dar azi am inceput sa mi ating pielea si era asa de neteda, dar in acelasi timp am vazut ca nu-mi plac degetele mari ca nu le am lungi ca de pianista.

Offline hestuans

• Admin
  • Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #21 : Februarie 06, 2007, 08:10:02 »
io-s diforma. je m'excuse.
am ochii rosii si capul gaurit. pletele-mi serpuitoare sunt incalcite de serpi ce serpuiesc. nasul coroiat e stanistea, stanoaga si locul preferat si adorat de rendez-vous si chit-chat al ciorilor. petele-mi rozalii de pe tenu-mi unsurosexy atrag in genere gandaci, miriapode (cvadrapode, dodicipode samd), muste si alte vietatiuni capabile a se misca in locuri derizorii. in violetele-mi brate se cuibaresc salasluindu-se neamuri de animalute acvatice ce imi inoata in sange. coapsele-mi sunt umbrar termitelor. iar buzele-mi sunt canalul de trecere pentru viermii intestinali.
voala.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
« Răspuns #22 : Februarie 06, 2007, 08:37:46 »
 :D :D :D

..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #23 : Februarie 06, 2007, 09:02:30 »
io-s diforma. je m'excuse.
am ochii rosii si capul gaurit. pletele-mi serpuitoare sunt incalcite de serpi ce serpuiesc. nasul coroiat e stanistea, stanoaga si locul preferat si adorat de rendez-vous si chit-chat al ciorilor. petele-mi rozalii de pe tenu-mi unsurosexy atrag in genere gandaci, miriapode (cvadrapode, dodicipode samd), muste si alte vietatiuni capabile a se misca in locuri derizorii. in violetele-mi brate se cuibaresc salasluindu-se neamuri de animalute acvatice ce imi inoata in sange. coapsele-mi sunt umbrar termitelor. iar buzele-mi sunt canalul de trecere pentru viermii intestinali.
voala.

buna caracterizare, dar eu chiar vb serios, mi se pare super interesant, sa vad caracterizarea fiziac a unui om.

recunosc sunt narcisista, dar imi place.

dar cum e nasul coroiat?

Offline hestuans

• Admin
  • Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #24 : Februarie 06, 2007, 11:04:49 »
pe mine ma problematizeaza subiectivismul a tot ceea ce tine de infatisare. stii ce se spune despre aparente..cu toate astea ma contrazic ici singura, pentru ca am la fel de singura descoperit varietatiunile de detalii pe care le ofera. INSA..s-a tot vorbit, revorbit, rasvorbit si pararasvorbit de frumusete..the beauty IS indeed in the eye of the stii tu cine anume.. am constatat cu o oarecare stupoare genul (am scos sertarasul din dulapul meu humanoid) care ma atrage in genere si cel pe care tind sa il atrag. which, frankly, scared the shit out of me. totul e mult prea relativ pentru a se limita (uite, e urat doar sa limitezi beautyul universal, nu) la conceptiuni unanim acceptate. (pentru secolul nostru vorbind).. ce e frumos acatalea?.. uratul e estetic sau poate deveni? daca suntem pacaliti si manipulati? (nu sunt adepta teoriilor varii ale conspiratilor, a se retine, decat intr-o justa parte) exista schimburi malefice si ironice de roluri? imi amintesc spunandu-i SINCER la un moment dat unei tipe ce se considera si era considerata (catalogata, introdusa cu dibacie intr-un sertaras asemanator celor ale mele intrinseci) drept "urata" ca e cea mai frumoasa persoana pe care o cunosc si peste care am avut ocazia sa imi izbesc ochii. s-a holbat la mine si a zambit, intelegand o frumusete launtrica, insa nu mi-a acceptat nici asa complimentul fiind excesiv de modesta. iar eu nici ca ma refeream la o alta frumusete decat cea fizica, desfasurata din plin in fata ochilor mei. si nu, nu sunt o lesbiana amatoare de plimbari cu tandemuri. cred ca totul e cu mult prea subiectiv, precum un examen la unatc. tine de momentul observarii, de conditii, de stari, precum in fizica.
concluzia inevitabila si de neinlaturat a oricui (chiar de o logica imbatabila la o adica): t'es moche.
ba oui, chui diablement laide. nu sunt feminista, in schimb.
si iuliana, m-ai pus in incurcatura serios intreband cum e nasul coroiat..pas.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #25 : Februarie 06, 2007, 11:11:52 »
meriti o floare.
da, sunt subiectiva si nu am zis ca nu sunt.
sunt un om frumos, asa ma consider si asa imi zice si lumea ca am o fata frumoasa cu un ten superb si tate mari, asta sunt. Iar interiorul meu e mai frumos decat exteriorul, chiar sunt o pers frumoasa in ambele sensuri, scuze ca sunt narcisista dar am de ce.

chiar imi pare rau ca resping oameni ca sunt urati la prima vedere, dar pe urma ii accept cum sunt, eu iubesc oamenii, chiar ii iuvesc si ii plac asa cum sunt.

imi pare rau dar nu stiu cum e nasul coroiat

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #26 : Februarie 06, 2007, 11:58:17 »
uite, hestuans, chiar ma facusi sa devin serioasa, si cand vb serios, vb cu perfectul simplu, deci ai jucat urat, ca lumea o sa se ia de mine ca vb cu perfectul simplu...
estetica uratului, de la Baudelaire la Arghezi, mai conteaza, ce ti se pare tie urat, da e subiectiv, mie nu mi place uratul, mi-e rusine, dar mint, eu de exemplu, uit ce e frumos si urat dar am anumite praguri, adica oamenii trebuia sa aiba ceva fizic sa mi placa, mai mult fata, nu mi plac oamenii f urati, trebuie sa existe compatibilitate intre mine si ei, nu-mi plac oamenii care sunt 2 bete ambulante, dar nici obezi (nici eu nu sunt perfecta, am acolo cateva Kg, dar sunt proportionata, dar tot nu-mi plac oamenii diformi), nu mi plac oamenii care nu zambesc, ma fac sa ma simt prost, ma inhiba.
Ador sufletul bun, ador ca omul sa gandeasca, sa simta, sa asculte muzica, imi place sa ii vad cum se misca, cum imi zambesc, mai ales sa vb cu ei si sa le observ grimasele, ador ca un om sa ma surprinda.
In concluzie, iubesc oamenii cum sunt, dar mai mult ma iubesc pe mine, la fel si ma urasc, imi stiu calitatile si defectele, si nu am glumit ca sunt o pers frumoasa si in interior, in general ma deschid greu si rar, dar atunci devin fragila si nu vreau. Cand m-am deschis, mi s-a zis, esti un om prea naiv, pur si bun si daca as vrea, te as putea face asa de usor, deci nu conteza, trebuie sa fim frumosi la exterior, asa conteaza prima oara.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #27 : Februarie 07, 2007, 12:51:03 »
drept "urata" ca e cea mai frumoasa persoana pe care o cunosc si peste care am avut ocazia sa imi izbesc ochii. s-a holbat la mine si a zambit, intelegand o frumusete launtrica, insa nu mi-a acceptat nici asa complimentul fiind excesiv de modesta. iar eu nici ca ma refeream la o alta frumusete decat cea fizica, desfasurata din plin in fata ochilor mei.

draga mea, daca ai citit despre dragoste a lui Stendhal, stii cum e cu creanga din salzburg, dar pana la urma se duce si cristalele acelea ca sunt de gheata si se vor topi, deci sa fim cinstiti.

nu vreau sa fiu rea, chiar imi plac defectele fizice, chiar imi plac, imi plac nasurile mari, imi plac pers cam slabe, imi plac pers rotofeie, dar nu mi plac fetele urate, nu mi place ca  o pers sa aiba defecte majori, dar tocmai ca aceste defecte sa infrumuseteze totul.

Si faza cu fata aia urata se numeste cristalizare, adica ii asumi fetei trasaturi inexistente chiar si fizice.

Prea superficiala sunt in ale fizicului.

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #28 : August 17, 2008, 09:49:02 »
pai si eu ce sa zic, in afara de faptul ca am facut burta..o burta din aia care ma trage in fata din cauza ca in rest nu mi-s prea gras, putin cocosat uneori din cauza de prea mult stat in fata monitorului, am devenit lenes, nici sprot nu prea am facut decat ocazional, tot zic.."de luni ma apuc" si mai trece inca o zi de luni, si inca una...si nimic.

dar, imi place sa iubesc , si sa ma indragostesc, de femei si nu numai.
uneori ma indragostesc de o adiere de vand, sau de o amintire a copilariei, in care picioarele goale imi alergau prin praf (deh, atunci inca nu erau cioburi pe ulita), seara tarziu, si eram atitia care acu nu mai sunt, sau de care nu mai stim, si uneori tarziu in noapte se mai auzea bunica cuiva tipand sa intre in casa impricinatul, si noi toti radeam, si spuneam ca nu e cu noi.
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D