Autor Subiect: Când a fost ultima oară când aÅ£i plâns?  (Citit de 963 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Când a fost ultima oară când aţi plâns?
« : Ianuarie 17, 2007, 04:10:46 »
La mine, azi de dimineaţă. Nu ştiu cum naiba mi s-a întâmplat. M-am trezit, şi, la cafea, am terminat de citit volumul de povestiri de Truman Capotă (din colecţia Cotidianul.) Era o povestire care se numea "O amintire de crăciun" (o puteţi citi aici). Nu pot să spun că povestirea era genială, dar avea ceva, un fel de simplitate omenească. Cert e că m-a emoţionat peste fire, şi m-am trezit plângând, nene. Iac-aşa. M-a ţinut până am intrat în metrou, de se benocla lumea la mine.

Înainte de asta, nu-mi amintesc când a fost ultima dată.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
Re: Când a fost ultima oară când aţi plâns?
« Răspuns #1 : Ianuarie 17, 2007, 05:00:14 »
acum o luna. noapte dupa un vis cu o situatie extrem de dureroasa pentru mine , pe care tot incercam sa o ascund de mine insami.
si o sa radeti dar uneori am senzatia aia de nod de lacrimi in gat...cand vad ceva frumos. Acum o saptamana vazusem la televizor e emisiune despre traditiile si folclorul romanesc. Cu oamnei batrani de la sate, simpli de tot...mi s-au parut asa frumosi, poate putin in afara timpului.....am vazut femei care teseau covoare dupa mintea si sufletul lor....
 Am plans cand s-au prabusit turnurile de WTC si la un an duypa aceea cand 3000 si ceva de oameni imbracati la fel i-au comemorat. ...

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
« Răspuns #2 : Ianuarie 17, 2007, 05:02:16 »
eu tocmai plang, nu stiu de ce, ba da, stiu, din cauza oamenilor ma dezamagesc tot timpul, sunt prea insensibili chiar nu le paasa de nimic. Nu observa ca tu le adi totul, vrei sa se simta bine sa nu sufere si ei iti dau in cap, logica.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #3 : Ianuarie 17, 2007, 05:18:12 »
ooooh...vin ' la mama sa te pupe. Las' ca trece.
 cat despre oameni atunci cand le dai sufletul tau e uneori posibil sa nu-l vrea.sa nu le trebuiasca. si atunci sufletul tau nu va insemna nimic pentru ei , nu va fi important, nu-i va face cu nimic mai fericiti. Nu trebuie sa fii nefericita din cauza asta... Intelege-i si move on.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #4 : Ianuarie 17, 2007, 05:20:34 »
ooooh...vin ' la mama sa te pupe. Las' ca trece.
 cat despre oameni atunci cand le dai sufletul tau e uneori posibil sa nu-l vrea.sa nu le trebuiasca. si atunci sufletul tau nu va insemna nimic pentru ei , nu va fi important, nu-i va face cu nimic mai fericiti. Nu trebuie sa fii nefericita din cauza asta... Intelege-i si move on.

da-i naibi sa-i inteleaga dracu, ca eu nu ii inteleg si asat e, sunt prea insensibili pt mine.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #5 : Ianuarie 17, 2007, 05:26:26 »
cu alte cuvinte sa se inteleaga ei cu dracu' ..pana trec puntea. ;D

Bre, pe lumea asta nu exista regula ca daca dai si primesti ceva la schimb corect. si nici toti oamenii pe care ii placi nu or sa te placa. si viceversa. Daca itnelegi asta o sa te scutesti de cateva dureri de cap. si vei avea dureri de corazon mai scurte.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #6 : Ianuarie 17, 2007, 05:27:55 »
da, voi avea dureri de inima mai scurte desi cred ca am probleme cu inima la propriu asta nu inseamna ca o sa iert si o sa uit.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #7 : Ianuarie 17, 2007, 05:51:13 »
d anul nou.nu mai plansesem d tare mult timp.

Vlad, am luat azi din colectia cotidianul " jurnalul unui batran nebun"

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #8 : Ianuarie 17, 2007, 09:47:53 »
si eu am patit-o cu "capotul", erau lacrimi de bucurie... Ultima oara mi s-a intamplat cu Kenzaburo oaie (Oe), "o experienta personala"...

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #9 : Aprilie 17, 2007, 10:54:49 »
de ce plange omul cand e trist, cand e singur si in coltul lui sta si plange, urasc sa plang, devin mai singura de cum sunt in mod normal.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #10 : Mai 18, 2007, 10:07:52 »
Eu-s de acord ca marile dureri sunt mute, asa ca plansul tine de tristeti care nu te doboara deci nu e asa de rau. Eu plang la filme cu copii si povesti de dragoste, tristeti proprii si tristetile altora.Ultima oara am plans din cauza ca mi se duce viata de rapa si mi se pare ca sunt prea batrana sa o mai repar. Dupa aia m-am gandit ca e probabil depresia de vina si nu viata, asa ca m-am oprit.
Situatia curenta e ca plang mai rar si ca urmare sau in loc de asta ma infurii mai des, ceea ce e tot un fel de plans deghizat.
Inchei repetand ca plansul nu e chiar asa de rau.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #11 : Mai 22, 2007, 03:47:03 »
E almost oficial ca divortez, almost adica inca n-am facut demersul legal. Eu cred ca sunt defecta fiindca desi lucrurile au mers prost constant de cand ne-am casatorit, mie imi pare rau ca ne despartim.Cred ca are de  a face cu faptul ca cu cat lucrurile mergeau mai prost, cu atat eu ma strofocam mai tare, totul fiind inutil intr-un final.Sau poate e de vina inertia, m-am obisnuit sa ma gandesc ca am o jumatate, acu' mi-e greu sa ma dezobisnuiesc.
Cel mai rau e ca I don't feel like letting go si realitatea+ logica zic ca trebuie.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #12 : Mai 22, 2007, 04:08:26 »
imi pare rau pt tine erika, sigur daca conteaza faptul acesta.

btw eu intotdeana par vesela si nu arat ca sufar.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
« Răspuns #13 : Mai 22, 2007, 08:42:39 »
Iuliana, tu eÅŸti un copil.
Parcă Nichita Stănescu zicea ceva de genul că dispreţuieşte plânsul de noaptea, că adevăratul plâns e ziua în amiaza mare, când Soarele e sus pe cer.

Erika, din când în când se mai întâmplă şi de astea. Cine ştie, poate e un lucru bun, poate aşa o să-ţi găseşti adevărata libertate şi fericire. E normal să-ţi pară rău, presupun că nu-i pare nimănui bine că divorţează, decât dacă e vorba de vreun soţ din ăla abuziv de care zici mersi că scapi, şi nici atunci. Aşa e moaşă-sa pe gheaţă de veaţă, e alcătuită din numeroase regrete. Nu mai ştiu cine spunea că nu poţi avea o converaţie reală dacă nu ai regrete. Dar ie alcătuită şi din lucruri frumoase, şi astea sunt mereu de sperat la ele, că vin sigur, exact ca autobuzele :) (Cu aceasta filosofie truistă încerc să-ţi arăt compasiunea mea şi să-ţi ridic spiritul, n.a.)
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #14 : Mai 22, 2007, 01:04:58 »
da, Vlad, sunt un copil, dar asta nu inseamna ca nu sufar mai putin, dar defectul meu nu e asta, e ca vreau sa o fac pe aia mare.

Erika, o melodie de la mine, nu stiu daca te va face sa te simti mai bine, dar eu tot  o pun.

http://youtube.com/watch?v=wP3UqYmqDh0