Autor Subiect: Upgrade  (Citit de 1617 ori)

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
Upgrade
« : Ianuarie 17, 2007, 09:06:42 »
gata, am upgradat mansarda, e la zi cu toate soaftele.
Pen' ca tema de dinainte pare sa fi avut probleme, am pus default alta tema (Leviathan). Sper sa va placa (pot fi setate latimea si marimea fntului si culoarea in coltul din dreapta sus). Evident, puteti opta oricand pentru alta tema.
Am incercat sa mentin pe cat se poate layout-ul de dinainte.

PS Cred da numele forumului ar trebui sa ramana asa cum e. gata cu joaca! :):):)

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 73
Re: Upgrade
« Răspuns #1 : Ianuarie 17, 2007, 09:55:37 »
tapiru te anunt ca incepi sa ma nevrozezi desi imi placeai inainte, poti explica de ce nu are dalv voie sa se joace in mansarda lui?(1)si pct 2 nu-mi place tema e prea...maronie ce naiba deschizi mansarda si te apuca taiatu de vene

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #2 : Ianuarie 17, 2007, 09:59:19 »
cum adica nu are voie sa se joace cu mansarda lui??
Cu tema, de gustibus. Alege alta tema sau taie-ti venele.

Incepi sa ma nevrozezi TU pe mine. Un "multumesc" de la Domnia Ta nu am auzit niciodata (si, in general, am auzit de la putini altii), numai critici si proteste.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #3 : Ianuarie 17, 2007, 10:05:03 »
apropo de upgrade, o sa uninstall TinyPortal ca si asa nu prea il folosim si vad ca a venit cu alta buba (o variabila intr-un fisier php "is not defined" si umple error log-ul de mesaje, la fiecare clic pe un link)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
« Răspuns #4 : Ianuarie 17, 2007, 10:20:33 »
Mulţumesc, Tapire!

Cum am mai subliniat aici adesea, fiecare are dreptul să facă ce doreşte cu Mansarda, doar nu vă certaţi vă rog! :)

Tapirul poate face un pic mai mult, asta e tot. ÎAsta pentru că el este proprietarul care ne găzduieşte pe server.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #5 : Ianuarie 17, 2007, 10:24:40 »
nu ne certam... Poate sunt eu intr-o pasa mai proasta astazi....Am stat vreo doua ore sa upgradez si sa aranjez si primul post pe care il citesc e o critica....

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #6 : Ianuarie 17, 2007, 10:28:48 »
Hauliu, atunci dublu mulţumesc!!!

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #7 : Ianuarie 17, 2007, 10:30:03 »
Haaaaa, ce miştooo! Hei, check this out: din colţul din dreapta sus, puteţi modifica culorile temei!

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #8 : Ianuarie 17, 2007, 10:43:14 »
 ;D ;D ;D ;D
citez din primu' post de aici
Citat
Sper sa va placa (pot fi setate latimea si marimea fntului si culoarea in coltul din dreapta sus)

:P

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #9 : Ianuarie 17, 2007, 10:45:03 »
PS sa ii explic lui clebs: asta e unul din motivele pentru care am ales aceasta tema si nu alta default, pen' ca poti selecta latimea care iti convine, sa nu fie nevoie sa scroll dreapta-stanga in forum - asta e un mare deficit al temei Manuscript, care de alminteri mi se pare cea mai potrivita tema. Nu toti au monitoare ultraperformnte de un milion de pixeli pe un milion.

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #10 : Ianuarie 17, 2007, 10:51:34 »
Vlad imi cer scuze dar dc tapirul are pms am si eu, deci daca draga domnule tapir(pe care il apreciam odata)daca ti-ai inchis vizuina si nu mai ai cu ce sa te joci asta nu inseamna ca eu trebuie sa-ti zic multumesc pentru ca tie iti place sa te joci pricepi?

inca o data scuze Vlad

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #11 : Ianuarie 17, 2007, 10:52:51 »
pricep.
In cazul asta, la revedere. M-am saturat. Ma duc sa imi vad de blogul meu privat si de carti si de alte alea.
N-o sa va mai nevrozez de acum incolo cu "joaca" mea. O sa instalez din nou tema aia de dinainte.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #12 : Ianuarie 17, 2007, 10:58:47 »
okay clebs, parca asta era tema, nu? Scuze daca nu am nimerit culoarea exact.
Si multumesc frumos pentru incurajari si pentru faptul ca mi-ai stricat ziua.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #13 : Ianuarie 18, 2007, 12:09:14 »
 ??? :-[ :-\ :'(

Hai mai Tapire, doar nu te superi asa de usor? Te-am urmarit ani buni luptandu-te cu useri feroce. Ce-i cu tine?

Eu cred ca esti suparat, si mai cred ca ai dreptate sa fii suparat, nu neaparat pe clebs. Eu unul sunt suparat, dar nu cred ca e capatul drumului, daca as crede asta, as inchide si mansarda si la revedere si eu. Toate astea nu au farmec fara tot ceea ce a insemnat, in ultimii ani, Tapirul. Vorbesc foarte serios.

Scuze pentru redundanta mesajului meu de adineaori.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #14 : Ianuarie 18, 2007, 02:40:40 »
nu ma supar usor, numa' ca sunt sensibilizat deja....Nu mai tii minte si pe Vizuina (pe hostul vechi si la mine pe server)? Plangeri, plangeri, plangeri.
Clebs nu pricepe ca "joaca" mea face posibile posturile ei, si ca ea poate critica and be mean pentru ca eu, din cand in cand, nu am ce face si ma "joc". Nu vreau luna de pe cer, nu vreau nici multumiri (desi multumirile sunt placute and can make your day), dar macar sa nu mi se mai sara in cap la cea mai mica miscare cu acuze nefondate.
Auzi tu, am inchis vizuina si nu mai am cu se ma ma joc. Ironia este ca imi mai si bat capul sa explic cu lux de amanunte ce fac si de ce...sa mai explic odata clebs? - am facut un upgrade la software-ul forumului, care se cheama SMF - stands for Simple Machine Forums. Era deja doua versiuni in urma. Upgradarea nu o fac pen' ca nu am ce face ci pentru ca - evident - noile variante sunt mai bune si mai stabile, de aia le lanseaza si aia de la SMF, nu ca nu au nici ei ce face si se joaca. Aceasta upgradare implica ceva munca; forumul trebuie backup-uit (baza de data plus structura fisierelor de pe server), noile fisiere uploadate, run the upgrade, verifica ce mods merg si ce nu, vezi ce dracu e cu TP de nu se instaleaza, start-restart de cateva ori, instaleaza TP pana la urma, verifica daca dă erori, dă, dezinstaleaza-l, cauta alta tema care merge far TP da' care sa fie mai flexibila, testeaza cateva teme, etc etc etc.

Uite clebs, citeste topicul asta (http://www.tinyportal.net/index.php?topic=12476.0  username mansardian parola tapirul ) sa vezi ce se poate intampla cu un forum hostat public.. Asta apropo de "joaca" mea cu mutatul mansardei pe serverul meu (al universitatii de fapt)  si "joaca" mea cu mentinerea forumului  la zi cu softurile, munca pe care mi-am asumat-o dintr-un sentiment de responsabilitate - odata ce am mutat forumul pe serverul "meu" consider ca sunt responsabil sa fac tot posibilul sa mearga bine. Comentariul asta se poate adresa (while at it) si indianului, ca tot ma batea el la cap ce Borg de forumuri sunt eu.
bah.

Vlad, poate sunt prea sincer, dar crede-ma ca m-a durut si ca mi-a stricat ziua. O sa treaca (a trecut deja), nu's asa de sensibilos si evident nu e capatul drumului. Am spus pur si simplu ce am simtit.

PS pentru linkul catre poveste folositi username mansardian parola tapirul  ... Nu am realizat initial ca poate fi vazut numai daca esti logged in....

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #15 : Ianuarie 18, 2007, 08:27:30 »
asta e unul din motivele pentru care am ales aceasta tema si nu alta default, pen' ca poti selecta latimea care iti convine, sa nu fie nevoie sa scroll dreapta-stanga in forum - asta e un mare deficit al temei Manuscript, care de alminteri mi se pare cea mai potrivita tema. Nu toti au monitoare ultraperformnte de un milion de pixeli pe un milion.

pt asta  iti multumesc eu mult(ma tot chinuiam cu scrollul),pt mansarda noua,multumim.e k intr o casa noua.pana t obisnuiesti p unde e aia si aia si ti e teama sa nu strici ceva.... :)

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #16 : Ianuarie 18, 2007, 10:42:00 »
mie imi place cum arata acum. la mine e mov.  pare mai simpla, si mai aerisita.....de multe ori imi pierdeam rabdare scotocind prin mansarda. poate asta era ideea dar o prefer asa. eu multumesc pt schimbare.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #17 : Februarie 04, 2007, 10:09:59 »
uite clebs, ca mi-ai reamintit ce mult te-am enervat io cu temele astea noi, mi-am mai pierdut o ora din viata (ca si asa nu am ce face) si m-am jucat un pic, modificand manual fiecare tema.. Acu' daca te uiti in capul paginii o sa vezi un drop-down  unde poti schimba tema, nu trebe sa mai navighezi prin profile.
Imi cer scuze ca ma joc iar cu mansarda (acum ca vizuina e inchisa), nu ma pot abtine.

Offline clebs

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #18 : Februarie 04, 2007, 11:05:39 »
n-are sens sa fii ironic, uita-te singur cat ai stat noaptea trecuta pe net si cat ai stat azi, corect macar afci ceva, aranjezi mansarda, dar nu cere statuie pt asta, atata timp cat esti mai orgolios decat oltenii nu primesti nimic

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #19 : Februarie 05, 2007, 05:39:59 »
După cum am spus, fiecare este liber să se joace cu Mansarda cât vrea, dacă acest lucru nu încalcă libertatea altui user, şi nu-i strică serverul Tapirului.

Offline Qvadratus

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 130
« Răspuns #20 : Februarie 05, 2007, 05:57:53 »
n-are sens sa fii ironic......nu cere statuie pt asta......

Pi omu' nu cere nimic altcevaşilea decît să-l lăsăm în pace şi să nu mai comentăm toată ziua bunăziua ce face sau ce nu face.
Pe de altă parte cred că măcar din cînd în cănd un mulÅ£umesc  nu strică nimănui să spună, gîndesc io........ (face bine la fiere, scade intensitatea durerilor de stomac, e leac cît se poate de bun pentru cefaleea de suprasolicitare,....etc...)
Victoriile sunt efemere, doar eÅŸecurile sunt permanente......

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Concitadin
« Răspuns #21 : Februarie 05, 2007, 06:45:34 »
si ce-i rau in a fi orgolios? Mai bine orgolios decat.. (nu mai zic ca iar zboara postul :)).
Nu vad ce legatura are timpul de il petrec eu pe "net" cu săritul tau in capul meu, clebs. Iti justifica cumva cuvantul-ala-de-nu-il-mai-zic? Si nu am cerut statuie (este chiar unfair sa zici asta).