Autor Subiect: despre dorurile noastre  (Citit de 1664 ori)

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
despre dorurile noastre
« : Ianuarie 30, 2007, 11:19:56 »
va este dor de ceva/ de cineva? Mie mi-e dor de mare, de o buna prietena care traieste intr-o alta tara, undeva la mare, mi-e dor de dragostea senina si fara nici o grija, etc, etc, etc. Si mi-e pofta de-o paine cu zacusca

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Re: despre dorurile noastre
« Răspuns #1 : Ianuarie 31, 2007, 12:35:35 »
Åži mie mi-e dor de mare. Tare, tare dor.  Mi-e aÅŸa de dor de mare că mi-e dor de mare chiar când sunt la mare.
Şi de Bogdănel şi Sabin, prietenii din copilărie care au plecat acum 11 ani în Canada, cam în aceiaşi perioadă când mi s-au terminat şi ultimele fâşii de copilărie, şi de atunci nu i-am mai văzut.
Mi-e dor de Imedul începuturilor ÅŸi de  Vizuină.
Mi-e dor de vremea când mă puteam duce la Sala Radio de 3 ori pe săptămână, dacă aveam chef.
De strugurii de pe casa vecinului (vecinul a murit, casa s-a mai înălţat cu un etaj, nu te mai poţi urca pe ea, şi chiar dacă ai putea, nema struguri)
De Pucioasa.
De Furnika.
De vremea când îmi imaginam că e ceva de capu meu şi că o să am cuvântu meu de spus. Nu, de aia nu imi e dor, ca eram un tâmpiţel arogant, in timp ce in mom asta cand scriu seman mai curand a ratat smiorcait, asa ca ia, mai scrieti si domniile voastre.

..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
« Răspuns #2 : Ianuarie 31, 2007, 01:24:39 »
Pucioasa asta?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #3 : Ianuarie 31, 2007, 07:20:40 »
Aia, dar nu a fost bine cartografiata.

Offline tapirul

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 343
  • Concitadin
« Răspuns #4 : Ianuarie 31, 2007, 07:38:31 »
pai nu stiu, ie poza din satelit....

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
« Răspuns #5 : Ianuarie 31, 2007, 05:42:32 »
mie mi-e dor de mine, de ce eram.

Acum cand ascult Elvis Presley- cantecele lui romantice, e o muzica de dor, ma face sa ma gandesc la toate iubirile mele, mai exact la imaginea perfecta pe care am realizat-o in mintea mea. Dorul un lucru ireal ca nu exista, e pus doar sa fie de o minte slaba (ce mai neg si eu).

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #6 : Ianuarie 31, 2007, 08:45:29 »
mi e dor d multe...d prieteni care nu mai sunt, d cei care nu sunt lg mine si d cei care sunt.
mi e dor sa merg desculta in iarba.
mi e dor d o ploaie d vara cu soare.
mi ar placea sa mai fiu copil sau macar sa ma simt copil,
mi e dor sa merg p munte,p cararui intortocheate si sa stau lg un paraias rece,sa l ascult,sa miros brazi si sa culeg flori d munte.
mi e dor sa ma plimb p malul marii ,noaptea,lg cazinoul din constanta,chiar daka ma inteapa scoicile alea sfaramate.
si mi e dor d lucruri p locuri p care nu le am facut si in care nu am fost decat ,poate, doar cu mintea sau in alta viata.

Offline Marlene

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 69
« Răspuns #7 : Ianuarie 31, 2007, 08:56:54 »
cand mi-e dor imi consuma prea mult suflet,asa ca uneori incerc sa anihilez,sau mai bine zis sa ignor 'dorul'...si atunci e gol...si normal ca mi-e dor sa-mi fie dor

in alta ordine de idei, cineva isi inchide toate sentimentele sale fata de mine in 'mi-e dor de tine'-pt el inseamna imi esti draga,te vreau, te simt, te respect,etc...eu cred ca poate doar e prea las sa spuna 'te iubesc'
Locul nostru e undeva intre fiinta si non-fiinta:intre doua fictiuni...

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #8 : Ianuarie 31, 2007, 09:06:42 »
si la mine s consuma mult suflet,dar oricum s consuma si pt nimicuri.topicul asta ma facu sa visez.a fost placut,dar am simtit asa si o gheara ascutita zgariendu mi sufletul.

poate chiar ii este dor d tine exact atunci cand esti lg pers respectiva.mie mi s a mai intamplat sa spun cuiva "imi e tare dor d tine" chiar dak e acolo lg mine.

marlene c mai faci ?cand e ziua ta?candva zilele astea... :)

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #9 : Ianuarie 31, 2007, 09:11:50 »
LMA Marlene!

si momentan ma doare undeva, nu ma doare nicaieri, sindrom maniacal, pana la urama sa lasam dorurile deoparte si sa bem.

Offline Marlene

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 69
« Răspuns #10 : Ianuarie 31, 2007, 09:30:55 »
"marlene c mai faci ?cand e ziua ta?"

nu m-am mai intrebat de-o vreme ce mai fac, incerc sa inchei definitiv si sa inchid bine undeva intr-un ungher ascuns al sufletului tot ce a insemnat el, cel pe care l-am iubit si nu i-am aratat, l-am ranit, tot sentimentul de vinovatie, regretul ,toata speranta care m-a insufletit in ultimii 2 ani ca poate exista o a doua sansa, dorul lui...dar ii respect alegerea cu toate ca nu pot intelege: 'te iubesc dar nu se poate, pt ca tu n-ai vrut atunci'...ma rog, cumva am obosit, si poate ne respectam mai mult asa;oricum inseamna mult ca ne putem gandi cu drag unul la celalalt si ne zambim cand ne vedem
incerc sa-i dau o sansa reala celui care e si a fost langa mine cand sufletul meu il 'urmarea' pe celalalt...
muncesc
ma gandesc ca as fi mai castigata sa ma duc pt o perioada sa-mi fac rezidentiatul in franta
ultimele doua saptamani le-am petrecut prin spital stand cu bunica-mea...si ma bucur ca am fost suficient de puternica sa duc la bun sfarsit treaba asta, inclusiv s-o sustin pe mama
cam astea momentan...si acum ma duc sa fac o baie fierbinte, si sa beau un pahar de vin...
ziua mea-pe la mijlocul lui februarie-facem chef in mansarda! 
Locul nostru e undeva intre fiinta si non-fiinta:intre doua fictiuni...

Offline morcoveata

• Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #11 : Ianuarie 31, 2007, 10:01:57 »
mie mi-e dor de mine, cea careia ii era dor ... cea careia ii era teama ... cea care ... traia ... si totusi - respir ... ginduri.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #12 : Februarie 01, 2007, 08:17:28 »
"marlene c mai faci ?cand e ziua ta?"

nu m-am mai intrebat de-o vreme ce mai fac, incerc sa inchei definitiv si sa inchid bine undeva intr-un ungher ascuns al sufletului tot ce a insemnat el, cel pe care l-am iubit si nu i-am aratat, l-am ranit, tot sentimentul de vinovatie, regretul ,toata speranta care m-a insufletit in ultimii 2 ani ca poate exista o a doua sansa, dorul lui...dar ii respect alegerea cu toate ca nu pot intelege: 'te iubesc dar nu se poate, pt ca tu n-ai vrut atunci'...ma rog, cumva am obosit, si poate ne respectam mai mult asa;oricum inseamna mult ca ne putem gandi cu drag unul la celalalt si ne zambim cand ne vedem
incerc sa-i dau o sansa reala celui care e si a fost langa mine cand sufletul meu il 'urmarea' pe celalalt...
muncesc
ma gandesc ca as fi mai castigata sa ma duc pt o perioada sa-mi fac rezidentiatul in franta
ultimele doua saptamani le-am petrecut prin spital stand cu bunica-mea...si ma bucur ca am fost suficient de puternica sa duc la bun sfarsit treaba asta, inclusiv s-o sustin pe mama
cam astea momentan...si acum ma duc sa fac o baie fierbinte, si sa beau un pahar de vin...
ziua mea-pe la mijlocul lui februarie-facem chef in mansarda! 

sper sa ti fie mai bine si da o sansa cui treb.
ti o iau inainte caci a mea e un pik mai devreme(sapt viitoare),dar ne vedem in mansarda.... :)

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #13 : Februarie 27, 2007, 02:01:50 »
mi-e dor

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
« Răspuns #14 : Martie 01, 2007, 07:23:17 »
Mi-e dor de cea care n-am fost niciodata.
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #15 : Martie 01, 2007, 07:29:51 »
Dar care ai fi putut fi? De Fata Verde perfectă din lumea sensibilă, adevărata Fată Verde, a cărei manifestare pământească eşti?

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #16 : Martie 01, 2007, 09:32:40 »
mie mi-e dor de dracu si de banii pe care nu i-am, si ca nu mi mai amintesc de dor, ah, doar de bani.

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
« Răspuns #17 : Martie 01, 2007, 10:09:12 »
Nici macar nu stiu daca as fi putut sa fiu.
Imi e dor de frumusete, si gratie, si nepasare, si liniste, si sfere, si paduri, si cascade, si delfini, si rasina, si miros de rufe proaspat spalate, si viziune, si a treia inima...

PS
Curios, desi n-am avut niciodata bani din plin, nu mi-a fost niciodata dor de ei ci ciuda pe ei ca ma ingradesc (sa-mi cumpar carti pe pofta inimii, de exemplu).
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #18 : Martie 01, 2007, 10:48:56 »
Curios, desi n-am avut niciodata bani din plin, nu mi-a fost niciodata dor de ei ci ciuda pe ei ca ma ingradesc (sa-mi cumpar carti pe pofta inimii, de exemplu).

da, te ingradesc, tocmia din cauza asta ti-e dor de ei.

eu mi-as fi dorit bani sa am din belsug daca as fi avut cat as fi avut nevoie, nu as fi facut nimic din ceea ce fac, ciudat am ales medicina.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #19 : Martie 01, 2007, 10:49:41 »
A, atunci îţi e dor de amprenta ta în spaţiul ontologic.

Nu cred că dorul poate fi aplicat la bani.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #20 : Martie 03, 2007, 07:22:54 »
mi e tare dor d craiova.
mi e dor sa evadez... :(

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #21 : Martie 03, 2007, 09:41:12 »
Mi-e dor deja de lucrurile pe care inca le am.

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #22 : Martie 03, 2007, 08:55:51 »
mi-e dor .....de dorul meu.
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #23 : Martie 04, 2007, 06:26:20 »
A, atunci îţi e dor de amprenta ta în spaţiul ontologic.

Nu cred că dorul poate fi aplicat la bani.

ba da, poate fi  cumparat.

oricum mi-e dor de prea multe lucruri, de aia trebuie sa trec peste ele pt binele meu.

@ gatetosun: craiova e aceeasi, nimci extraordinar

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #24 : Martie 04, 2007, 07:14:43 »

nu mi e dor d cladiri si alte alea.mi e dor d niste oameni d acolo,d anumite stari sufletesti p care le am doar acolo,mi e dor d apart d acolo incarcat cu amintiri,d linistea lui,d mirosul lui,d prietenii d acolo.d multe.............

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #25 : Martie 04, 2007, 07:23:15 »

nu mi e dor d cladiri si alte alea.mi e dor d niste oameni d acolo,d anumite stari sufletesti p care le am doar acolo,mi e dor d apart d acolo incarcat cu amintiri,d linistea lui,d mirosul lui,d prietenii d acolo.d multe.............

de origine, nu ma referam a cladiri, ci la oameni, sunt aceeasi.
orcum craiova e pt suflet, si acum imi amintesc de drumul pe stefan cel mare, cand ma duceam cu colegele spre scoala si barfeam

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #26 : Octombrie 06, 2007, 01:26:07 »
dor de copilarie...da...desigur...
dor...de copilul din mine....care moare incetul cu incetul..

faza comica...cand am facut curat in casa...am gasit vreo 2 caiete cu poezii de prin liceu....ce copil eram...
si..mi-a fost dor de Tot.
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #27 : Decembrie 01, 2007, 09:12:04 »
mie imi e dor de un tip cu care am fost, desi nu e corect fata de prietenul meu, eu totusi ma gandesc la el. cred ca mi-ar placea sa-l reintalnesc dar a trecut 1 an si juma. ma intreb cum as reactiona.