Time after time, e ciudat cand scrii doar pt faptul de a scrie, nu stiu tot timpul mi-am dorit sa fiu grozava adica sa fiu superhero dar nu am fost si nici nu voi fi, eu intotdeauna m-am incadrat in categoria personajelor slabe care nu-au facut nimic doar au fugit de ele insusi.
Dar totusi sa scriem despre eroul nostru, Nicu se numeste. Nicu era un copil ca oricare altul, cam naspa, nu stia ce vrea dar totusi el avea ceva in special fat de celelalte personaje numai faptul ca e personajul meu principal.
Nicu pleca la scoala si pe drum se intalni cu o pisica pe care o lua si o mangaie, adora pisicile pt ca sunt micute, rele, viclene , parsive si dragalase adica ele reprezinta idealul lui feminin. Lasand pisica din mana se gandeste la el si la ce a facut in aceasta viata si intotdeauna ii vine acea concluzie idioata ca nu a facut nimic si nu o sa faca dar oarecum era resemnat dar simtea nevoia sa fac o calatorie de formare a sinelui.
Sa fim seriosi nu o sa prezentam in continuare faptul ca va pleca de acasa si totusi baiatul era realist, nu avea niciun ban, nimic, era mic si imatur dar isi propuse sa doarma si sa aiba cel mai perfect vis unde va fi Harap ALb modern.
_ Of, domne sunt un ratat, nu stiu ce vreau, e ciudat ca la varsta mea nu am nimic, sigur sunt numai un copil dar ideea e ca ma simt neimplinit intelectual, nu ma plang pt faptul ca sunt mediocru dar nu m-am nascut pt asta, m-am nascut sa fiu printre primii, acum o iau pe urma lui Eminescu, geniu neimplinit, imi vine sa rad (isi puse o mana la frunte). Sa termin ca am acum am dat in penibil (incepu sa rada de unul singur in strada, nu ajungea numai faptul ca vorbea cu glas tare), gata ,stop monolog penibil.
La scoala statea in prima banca, ciudat ca se asezase acolo ca nu ii placea sa iasa in evidenta dar totusi avea ceva si iese in evidenta , era ceva in firea lui. Singurul lucru incomod era ca trebuia sa-si intoarca privirea si sa uite la colega lui pe care o adora, de fapt era obsedat de ea, dar oricum acest lucru era un lucru normal pt el.
Orele se terminara si acum o lua spre casa si parca se vazu eroul din cantecul lui Bon Jovi_living on Prayer, adica un tip care e pe picioarele sale, o duce greu, dar totusi o are pe fat iubita.
Ajungand acsa, se duse la frigider, isi lua ceva de mancare si manca, avea un fel ciudat de a manca , nu se uita la mancare,se uita in neant.
Se baga la dormit, lui ii placea f mult sa stae in pat cu orele ziua si sa se prefaca ca doarme, ii placea reveriile, traia pt ele.
va urma si continuarea.