Autor Subiect: Am senzatia ca ...  (Citit de 445 ori)

Offline iuliana

• MeÅŸter
  • Mesaje postate: 307
Am senzatia ca ...
« : Februarie 06, 2007, 02:18:25 »
eu acum senzatia ca voi reusi, desi ieri credeam ca o voi da in bara.

Offline iuliana

• MeÅŸter
Re: Am senzatia ca ...
« Răspuns #1 : Februarie 06, 2007, 04:49:30 »
am zenzatia cateodata ca nu voi deveni un medic bun si nu mi-as ierta-o, dar vad ca am multe goluri, vad ca nu stiu anumite lucruri, vad ca sunt lenesa si inloc sa invat stau pe net si scriu pe forum, si provoc si de abia astept sa fiu provocata sa mi vars cumva nervii. da, senzatia mea e accentuata si de faptul ca vreau totul deodata, nu stiu de ce am zenzatia asta, dar mi-e frica nu asa vrea sa devin un medic prost, nu am dat la medicina pt asta.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #2 : Mai 18, 2007, 10:29:39 »
Eu am senzatia ca sotul meu are acelasi sentiment ca tine in legatura cu provocatul si varsatul nervilor, dar el nu are forum, are sotie.Invingatoare la puncte Iuliana.
Mai ai o groaza de timp sa te faci doctor bun, chiar daca pierzi toata facultatea pe forum, desi ar fi de preferat sa pierzi timpul altundeva presupun, si aici nu ma refer la scoala. N-am regretat niciodata ca n-am invatat in facultate, nu cred ca m-as fi descurcat cu nimic mai bine. Pe de alta parte plimbari prin parc la miezul noptii cu jumatatea sau prin politehnica dupa ce ninsese,micile vizite prin camin,organizarea de gatit chestii necomestibile, petrecerile la care se dansa(acum nu se mai danseaza),etc,etc nu le-as fi putut recupera acum oricat as fi vrut.Cred ca nu esti lenesa, ci orientata spatio-temporal.

Offline iuliana

• MeÅŸter
« Răspuns #3 : Mai 19, 2007, 07:52:57 »
msi erika, intr-un fel m-ai facut sa ma simt bine, acum am lsat forumurile, dar m-a luat dragostea, si e mai rau, dar asat e.]

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #4 : August 17, 2008, 09:33:37 »
eh...fidelitate, infidelitate....hai sa pun o intrebare mai grea...

Putem iubi 2 sau mai multe persoane in acelasi timp?
(alegeti ce conotatie doriti, sunt just curious de raspunsuri)
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D