Autor Subiect: MAHALAUA LUMII CAUTA COLABORATORI  (Citit de 1732 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
MAHALAUA LUMII CAUTA COLABORATORI
« : Martie 02, 2007, 11:44:56 »
Stiu ca nu va plac tuturor blogurile, totusi, o sa fac urmatorul anunt.

La ideea care s-a nascut din colaborarea cu o prietena nordica, s-a nascut blogul colectiv Mahala Universalis.
Principiul ar fi postatul de atmosfere straine, de catre cei care au plecat din tara, sau care sunt in tara, nu conteaza. Un fel de mansarda bloghistica, daca vreti. Nu conteaza prea mult ce postam, cu conditia sa vrem sa zicem ceva. Nici nu trebuie sa fie materiale originale, daca le-ati mai scris pe undeva (de ex. pe alt blog), si sunteti remarcabili de generosi, ne puteti permite sa va publicam si noi textul, cu toate recunoasterile si cu adresa blogului dvs. :)

Daca va intereseaza sa fiti membrii ai Mahalalei Universale, dati-mi un PM sau scrieti-mi la vladstroescu@yahoo.com. Sau puteti formula o cerere de colaborare, daca va faceti un cont la ablog.ro.

Multumesc,

dalV.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
Re: MAHALAUA LUMII CAUTA COLABORATORI
« Răspuns #1 : Martie 02, 2007, 11:46:18 »
Haaaa, mii de scuze pentru spam. De abia acum mi-am dat seama ca v-am trimis si emailuri.

Offline Indianul

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 92
  • ramas bun...
« Răspuns #2 : Martie 02, 2007, 03:09:38 »
Mai Wladutz mai, pe cuvant ca tu chiar te plictisesti groaznic si-ti gasesti cate o chestie d-asta de facut.
Chestia asta de o nascocisi tu este un forum in care fiecare vorbeste singur. Este un forum prin faptul ca permite mai multora sa se exprime si in acelasi timp fiecare isi afiseaza articolul bloghistic, care prin natura sa constituie un monolog. Sau mai bine zis seamana cu "Gazeta de perete". Tu le pui la dispozitie peretele si ei isi lipesc afisele. Adica tot ce faceau fiecare pe blogul lui.
ramas bun...

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #3 : Martie 02, 2007, 03:38:48 »
Mersi, dar nu mă plictisesc. Mi-a luat fix 10 minute sa fac blogu. Nu as fi facut-o dacă nu ar fi fost nevoie de el. Dacă nu iese nimica, nu mă deranjează deasemenea.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #4 : Martie 02, 2007, 05:34:03 »
Ideea de bază e că am atâţia prieteni plecaţi care încotro pe diverse meleaguri, majoritatea neavând blog. Aşa, dacă au chef, poa'să scrie la gazeta de perete.

Offline Indianul

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 92
  • ramas bun...
« Răspuns #5 : Martie 02, 2007, 06:16:56 »
Citat
Mi-a luat fix 10 minute sa fac blogu.

De-ar fi numai atata...acu' mi-as face si eu forum. Am si un nume pt. el. Din pacate trebuie timp sa-l administrezi/moderezi si sa-l tii pe linia de plutire. Ca daca tu nu ai timp sa intri, poate sa scrie unul un post in care face apologia nazismului sau mai stiu eu racoleaza pt Al-Qaeda si daca tu nu intri sa stergi aia...Ma rog era doar o constatare a mea, nimic mai mult.
ramas bun...

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #6 : Martie 02, 2007, 06:31:51 »
Păi îţi dai seama că reporterii vor fi selecţionaţi :) E vorba despre un blog prietenesc, atâta tot.

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #7 : Martie 03, 2007, 08:47:29 »
hihi...ne bagam..ne bagam....chiar si in patutul nostru mic si calduros....daca e cazul...
Oyasumi nasai!
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #8 : Aprilie 24, 2007, 09:07:33 »
Până acum, am un singur colaborator,  Muumipeikko Suomi, care însă e extraordinar. Posturile lui din ţările nordice mă lasă cu gura căscată. Acum descoperim poezia suedeză.Sincer, nu ÅŸtiu de ce nu îşi face propiul blog acest misterios personaj, dar îi sunt recunoscător.

Care mai sunteţi de prin străinătăţuri, şi vreţi să contribuiţi, cu poze, poveşti, ceva, vă aşteptăm cu braţele deschise.

Offline mada

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #9 : Iunie 16, 2007, 11:53:43 »
Buna Vlad, ce mai faci ? Vreau sa-ti fac o propunere: stiu ca tie iti place marea si mai stiu ca iti place sa faci poze. Ei bine, daca treci pe la mare anul asta si reusesti sa faci poze frumoase cu marea, poate poti sa imi donezi si mie cateva pt situl ala beautiful Romania, pe care vreau sa-l updatez in viitorul (sper eu) apropiat (dar de fapt e in functie de "cand o sa am timp"), ca am strins intre timp un potop de poze din diverse locuri. Alternativ, daca ai deja poze frumoase cu marea si imprejurimile, poate poti face o selectie cu ce ti se pare tie cel mai frumos ?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #10 : Iunie 17, 2007, 10:26:17 »
Plec la mare într-o săptămână. You're on.

Offline mada

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #11 : August 12, 2007, 08:33:52 »
Multzam. Stai ca nici eu n-am avut timp. Dar trebuie sa fac macar o pagina cu manastirile pe care le-am tot pozat. Stiati ca Agapia a fost pictata de Grigorescu? Eu abea acum am reusit sa o vad si abea acum am aflat. Cand am intrat prima oara in aceasta manastire si am privit in sus la picturi, mi s-a taiat respiratia. Mie personal, picturile de la Agapia mi se par mult mai reusite decat picturile lui Rubens din muzeul Brukenthal. Sper sa am timp sa fac si situl...

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #12 : August 23, 2007, 06:52:35 »
Ciudat, le-am văzut şi eu, la Agapia, dar nu mi-au plăcut...

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 167
  • run and run to catch up with the sun
« Răspuns #13 : August 24, 2007, 07:51:48 »
Ciudat, le-am văzut şi eu, la Agapia, dar nu mi-au plăcut...

Păi, simplu, cică nimeni nu-i profet în ţara lui... :)
"All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon."

Offline Mira

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #14 : August 24, 2007, 10:46:21 »
mie mi-au placut foarte mult icoanele lui rubliov (le-am vazut, demult)