Autor Subiect: De l'amor dar mai ales y otros demonios  (Citit de 2276 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
De l'amor dar mai ales y otros demonios
« : Iulie 26, 2006, 10:17:45 »
Citat din: "smeddum"
Deci..care este diferenta dintre dependenta d cineva si dragostea fata d el/ea?...Unde/cand e cazul sa t ingrijorezi?...Care ar fi semnele ca esti p un drum frumos sau d fapt t transformi in altcineva, care nu iti place...doar pt ca elea a devenit o parte din tine...
thanks  anticipat

Ce credeti?
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #1 : Iulie 26, 2006, 10:20:53 »
De fapt, care e drumul frumos? Nimic nu tine vesnic, macar pentru ca pâna la urma toti murim. Si se pare ca in Rai nu se mentin casatoriile :), nici macar diferentele dintre sexe.

Hai sa mai imbatrânim nitel, poate aflam raspunsurile.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
« Răspuns #2 : Iulie 26, 2006, 10:36:52 »
dependenta sau...obsesie?
drumul frumos...poate fi intr-un fel pt cineva, intr-alt fel pt altcineva. poate si intr-un fel la 26 de ani, intr-alt fel la 30 (te-ai prins ca ma leg de propria-mi experienta?!). drumul frumos poate fi atunci cand "the one" iti pare ca e "acasa", asa cum vedea Nichita Stanescu ideea de "acasa".drumul frumos poate fi si cel pe care il parcurgi cu greu, care te face sa-ti sangereze sufletul.
unii dintre noi nu pot fi fericiti decat daca sunt nefericiti...uneori, obosesti de atata nefericire si...vrei sa ajungi "acasa", unde poti plange fara sa te condamne cineva pt aste, unde cineva iti intinde o mana calda si iti spune:"va fi bine! sunt aici!".
pt unii, nelinistea este esentiala. pt unii, a iubi e mai important decat a fi iubit.
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline mada

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #3 : Iulie 27, 2006, 01:03:05 »
Ce frumos ai zis-o p-asta, Noa...  :-)
Frumos

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #4 : Iulie 27, 2006, 01:12:53 »
saru' mana, Mada! aveam senzatia ca n-a inteles nimeni unde bateam...nici macar eu...

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #5 : Iulie 27, 2006, 02:55:06 »
Si mie mi-a placut. :) Deh, sângele nu se face apa  :rm_elephant:  :rm_panda:  :rm_pig:  :rm_polar_bear:  :rm_pussy:

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #6 : Iulie 27, 2006, 03:47:35 »
in legatura cu transformatul...daca simti de la inceput ca trebuie sa faci schimbari majore, pt "the one"...inseamna ca nu este "the one". inseamna ca, de fapt, iei perechea altcuiva, in timp ce perechea ta se afla undeva, asteptand sau acceptand, ca si tine, perechea altcuiva.
dupa parerea mea, cel/cea care ti-e sortit(a) te accepta...mai mult, te vrea asa cum esti. e, ca pe parcurs se mai fac niste schimbari din mers, asta e altceva.
revenind la transformarea cu care am inceput: nu te transformi, de fapt, ci te prefaci. sa ne inchipuim ca un barbat isi doreste o femeie sobra. tu esti plina de chef de viata, iti place sa mergi la petreceri, razi pana nu mai poti de toate prostiile, adori sa topai pe strada, iti mai scapa si cate o vorba mai putin "academica" etc. e, cat timp te vei simti ok sa te imbraci in rochii pana in pamant si sa mergi in locuri in care toata lumea e serioasa?
"potriveala"trebuie sa existe, nu s-o fabrici. cand incerci sa fortezi ceva, cand simti ca trebuie s-o faci, pt a te dori in continuare acela/aceea, eu zic ca e clar ca trebuie sa iesi in strada sau macar in balcon si sa strigi:"heeeei!!cine ma adora asa cum sunt?".

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #7 : Iulie 27, 2006, 04:47:30 »
Nu stiu, nu orice transformare e rea. Unele transformari sunt de fapt impliniri. Sau infloriri, daca preferati. Eu de exemplu m-am schimbat mult intr-un timp scurt, atunci când m-am indragostit. In bine. Mi-a "crescut valoarea intrinseca".

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #8 : Iulie 27, 2006, 05:04:18 »
dear vere, ma refer la schimbarile pe care le faci pt ca "trebuie" sa fii asa, pt ca el/ea sa te vrea. sigur ca exista transformarile "bune", acel "dat dupa celalalt", acele "compromisuri" necesare vietii in doi.
problema mare e atunci cand ti se cere sa fii intr-un anumit fel, esti dependent de relatie ca de aer, faci eforturi disperate sa pari-macar-asa cum se pretinde ca s-ar vrea, dar nu poti emite pretentii in legatura cu "the one". tu esti cel/cea care da mai mult, poate chiar foarte mult. asa ca tu esti acela/aceea care TREBUIE sa fie intr-un anumit fel.
dupa cum, poate, se constata, aici vorbesc despre ACELE relatii in care nici n-a apucat partenerul/partenera sa te cheme, si tu esti deja acolo. vorbesc despre postura "presuletul de la usa", nu despre relatia "NOI facem".
doc, incoerenta mea poate fi patologica? si daca da, imi spui si mie cand te insori? (deci e patologica...)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #9 : Iulie 28, 2006, 04:00:26 »
intrebare pt fete: vi s-a intamplat sa "cumparati" tandrete, oferind sex (of, ce sec si non-romantic suna!)? adica, stiind ca "el" va ofera mangaierea de care aveti atata nevoie numai...atunci, sa procedati in consecinta?
regret ca nu gasesc decat cuvinte reci pt a ma exprima! :-)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #10 : Iulie 28, 2006, 02:38:25 »
Mie nu :)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #11 : Iulie 28, 2006, 02:41:02 »
fetita draga, tu mai bine mi-ai explica de ce nu merge shoutul... :-P

Offline homefree

• Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #12 : Iulie 28, 2006, 10:12:09 »
Atunci cand m-am indragostit, incercam singura sa "avansez", sa ma depasesc (cu puteri noi, chef de viata, motivatie, speranta); iar cand am fost dependenta afectiv de cineva, aveam nevoia sa fiu impinsa de la spate sau tinuta de mana.
(draguta tema; se ofera o sedinta de exorcizare ca premiu?)
Dance me through the panic `till I`m gathered safely in

Offline saltarello

• Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #13 : Iulie 29, 2006, 04:13:18 »
cred ca din momentul in care apare dependenta de o parte, de cealalta va aparea concomitent scaderea interesului si reorientarea spre nondependenta. dependenta parte I = responsabilitate parte II. parte I = chin, parte II = plictis. e ideala o chestie de tipul interdependenta, insa mult prea putin realizabila. nowadays, au moins. vorbind din experienta, the sick ways are the mightiest. sa stii a te face dorit e foarte interesantut, not to say challenging. mi se tot plimba linia cu senzational si imi tot apare nenea bulbasaur prin fata. whomever placed it there (dastuii perhaps?) had a stroke of genius. revenind, imi vine un album acum in cap. massive attack - mezzanine. cred ca e o descriere placuta a unei eventuale chose a faire avec quelqu'un. nu stiu in ce masura am spus au ba ceva coerent si citibil, caci lizibil cred ca e, nu scriu de mana doar, atunci ar fi existat obiectii si vetouri. imi cer scuze pentru interferarea limbilor, voi incerca a ma abtine pe viitor, vazand ca starneste sentimente tanatice. e tarziu. sau devreme. pretentii de minti intregi si nealterate sper ca nu se ivesc la orizonturi...

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #14 : Iulie 29, 2006, 11:57:55 »
Citat din: "saltarello"
lizibil cred ca e, nu scriu de mana doar

e bine ca n-ai tastat cu mana stanga! :-)
acea interdependenta despre care vorbesti tu exista. eu am parte de ea si cred ca trebuie sa multumesc pt asta Celui de Sus in fiecare zi. e greu de spus cum ar trebui sa se procedeze pt a se ajunge la aceasta situaie ideala. la mine a fost o situatie speciala, asa ca n-o pot da ca exemplu.
nu mai stiu unde am vazut/auzit ca frica e cel mai periculos dusman al omului. CORECT! sa ma refer la frica=cel mai mare dusman al unei relatii. voi face asta privind lucrurile din perspectiva unei femei (va mira?)
1-ma tem sa nu-l pierd:devin "smiorcaita"; il stresez cu telefoane/mesaje;daca nu ne vedem intr-o zi, fac scenarii in capul meu si, cand ne intalnim, actionez ca si cum scenariile ar fi reale; ma transform intr-o "carpita" dispusa sa faca exact ce vrea el; las toate treburile pe care le am (desi...el nu face asa cu treburile lui) pt a ne intalni/vorbi; ii ofer imediat/de fiecare data cand vrea acele placeri pe care stiu ca le doresc barbatii, chiar daca nu-s "in the mood" (daca se duce la alta, in caz ca eu nu sunt "prezent" atunci cand domnul doreste?!)
2-ma tem sa nu par fara mandrie: ma revolt aiurea-n tramvai, inainte sa stau sa ma gandesc daca e cazul sau nu; tin "s-o luam la stanga", numai pt ca el doreste "la dreapta", chiar daca sunt constienta ca "la stanga nu e strada"; doresc sa se faca lucrul x ACUM, ca sa dovedesc cat sunt eu de "tare", chiar daca lucrul x suporta amanare de 5 ani
3-ma tem ca relatia nu e serioasa, din punctul lui de vedere:il stresez cu sute de mii de intrebari legate de cum vede el relatia noastra (daca dupa a mia intrebare n-a plecat, nu stiu de ce le mai punem si pe urmatoarele, dar...)-intrebarea "ma iubesti?" se va pune de 240 de ori pe zi, chiar daca bietul om a raspuns "da" la primele 200 de "strigari"; aduc vorba despre casatorie sau macar despre un eventual mutat impreuna (asta se face aproape zilnic...pana in ziua in care nu mai am pe cine intreba); afisez o fata luuuuunga de fiecare data cand el nu-mi zice sa raman peste noapte la el, chiar in cazurile in care, de fapt, nici nu as intentiona sa raman; ii arat toate cuplurile casatorite; ii arat toti copiii mici, subliniind cat de mult mi-as dori sa am si eu unul...cu el; il intreb cum ar proceda daca ar fi sa raman insarcinata (nici nu vreau sa se intample asta acum, dar...just for the record); ii demonstrez mereu ce buna gospodina sunt (fac niste ceaiuri!!!mmmm, o bunatate; spal rufe...ca nimeni alta); insist sa-mi cunoasca familia (desigur, mama va aduce vorba asa, in treacat, despre ce fericita ar fi ea sa ma vada la casa mea...)
daca cineva a citit toate astea, voi reveni, continuand serialul (e, as putea face un adevarat "Tanar si nelinistit"...)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #15 : Iulie 29, 2006, 03:39:11 »
Da, frica e unul dintre demonios, dar cum sa n-o ai? Când ai (ca mine, ca voi) foarte mult, ai si enorm de pierdut. Eu traiesc aproape zilnic o teama irationala, ca nu merit atât de mult, ca o sa pierd ce am.

Dar fara teama, nu am incepe sa luam drept garantate minunile din viata noastra? Nu am inceta sa mai multumim pentru ele? Nu ar aparea, cititori ipocriti, semenii mei, frati, marele viciu al plictiselii?

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #16 : Iulie 29, 2006, 06:00:50 »
mda... la un moment dat, ajungi sa fii obosit de atata teama si, daca esti norocos, ai relatia ideala, unde nu ai nevoie de teama, ca sa nu te plictisesti. pt ca ori nu te plictisesti niciodata, ori te mai plictisesti, dar nu te deranjeaza. aaa, oare asta o veni la batranete?! nu cred. ma duc sa-mi iau bastonul... :-P

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #17 : August 01, 2006, 09:14:59 »
foarte interesant topic.
Eu am la activ relatie de dependenta de jumatate nr 1,cu durata de 5 ani,careia am hotarat sa-i pun capat din cauza "fricii" ilustrata foarte exact de Noa.Ajunsese foarte ciudat, cu frica asta,totul mi se parea o amenintare si nu ma puteam abtine sa nu-l stresez ceea ce-l indeparta-de aici si cercul vicios.Ma gandeam serios ca sunt o borderline-arita agasanta care nu-si poate depasi celebrul gol interior.Eh, si acuma ma gandesc la fel.
Acum nu depind de jumatatea nr2,pt ca e imposibil de depins,am facut incercari extensive soldate cu esec.Am scapat, cred eu, intr-o oarecare masura de dependenta de cineva,dar nu m-am mai simtit bine de atunci.
Cred ca e motivul meu principal de depresie ca daca gasesc o persoana draguta si capabila sa fie langa mine o s-o alung cu prea mari insistente,iar daca continui cu jumatatea nr 2 n-o sa fiu niciodata fericita.
In incheiere as vrea sa-i multumesc lui vlad si celorlalti forumisti pt contributiile la forum,in special pt acest topic.E drept ca unele topicuri de aici ma depasesc,pe de alta parte unele imi merg la suflet mai mult decat pe orice alt forum.Aaa, da, si imi place noul look al mansardei.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #18 : August 01, 2006, 07:05:36 »
Presupun ca multi dintre noi au o prima relatie in care dependenta e mai mare decât iubirea.
Multumim pentru aprecieri si mult succes si tie in dilemele dumitale.

Offline wander

• Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #19 : August 03, 2006, 01:13:24 »
Noa, ce bine ca esti ;).
Io am urlat in masina unui quasi necunoscut ieri seara, drept raspuns la intrebarea "Si totusi ce vrei de la mine" exact asta: Vreau sa ma iubeasca cineva asa cum sunt. NU vreau sa ma schimb, nu vreau sa imi fie tot timpul frica ccc ca nu sunt destul de frumoasa, destul de desteapta, destul de fermecatoare...Vreau sa ma simt...confortabil.
Asta urmand unei reprize de broken-heartness (If I was him I wouldn t date me, but still it hurts).
Intrebarea mea de baza este: care sunt shansele sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti? Si daca te schimbi pe ici pe colo, cand trebuie sa te opresti cu schimbatul? Te poti obisnui oare cu noua ta persoana "schimbata"? Poti sa te morph oare pentru 20 de ani?.

Fear is the mind killer. Fear is the  little death that brings total obliteration [...]
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I shall remain....

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #20 : August 03, 2006, 03:11:45 »
Grele intrebari. Sa intrebam Institutul de statistica :)

Eu zic urmatoarele:
-Indragostitul vine aproape in intregime de la indragostit, si nu de la fiinta de care te indragostesti. Aceasta din urma nu are de facut (daca are) decâ câteva miscari simple, cunoscute de orice amator avizat in ale indragostirii. Aproape invariabil, indragostitul nu te vede asa cum esti, asa ca n-are rost sa-ti bati capul. Te vede totusi, intr-un fel intuitiv, asa cum tu NU te vezi, si asta e prefigurarea dragostei.
-dragostea spre deosebire de indragostire contine elemente cosmice. Nu psihologice. Daca nu e, nu e, tot se va termina, mai devreme sau mai târziu, cu sau fara voia ta. Daca e, nu trebuie sa te schimbi, nu ai ce face, actionezi in virtutea ei, guvernata de ea. Nu poti sa eludezi ceea ce e pâna la urma o forta a naturii.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #21 : August 04, 2006, 11:30:30 »
Citat din: "wander"

Intrebarea mea de baza este: care sunt shansele sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti? Si daca te schimbi pe ici pe colo, cand trebuie sa te opresti cu schimbatul? Te poti obisnui oare cu noua ta persoana "schimbata"? Poti sa te morph oare pentru 20 de ani?.

SANSELE EXISTA...PAI, DACA AM GASIT EU...schimbarile vin, in mod normal ,de la sine. totul e sa existe comunicare (daca tie nu-ti place ca mananca pe jos, el de unde sa stie, daca nu-i spui?!).
daca simti sau ti se spune ca ar fi nevoie de niste schimbari radicale, eu zic ca nu l-ai intalnit pe "the one".
daca dupa schimbari, esti "o noua persoana" si simti asta ca pe o povara...sigur ca nu vei putea ramane asa 20 de ani si e cazul sa te "reorientezi".
subliniez ca spun toate astea bazandu-ma pe propria-mi experienta si ma leg de modul in care vad EU lucrurile, nu pretind ca exprim "judecati de valoare", sfaturi general valabile.
PS: saru' mana pt afirmatia de la inceput!!!

Offline Johan

• Admin
  • Trecător
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: De l'amor dar mai ales y otros demonios
« Răspuns #22 : Octombrie 09, 2006, 07:39:18 »
eu nu inteleg de unde supararile astea din despartiri. de parca n-ar fi destui pesti in balta. burghezie.
...so little time

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 167
  • run and run to catch up with the sun
« Răspuns #23 : Octombrie 10, 2006, 05:11:09 »
de parca n-ar fi destui pesti in balta. burghezie.

Burghezie? How come?

A propos de "sunt destui peÅŸti in balta", am dat peste un slogan care zicea "Change your environmentality!" Carevasazica, pentru ce sa risipim peÅŸtii?
"All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon."

Offline Johan

• Admin
  • Trecător
  • *
« Răspuns #24 : Octombrie 10, 2006, 02:38:41 »
pai burghezie, sedentarism. dorinta asta to settle down. oare exista, dorinta asta? sau e doar un fel de imperativ social. intreb pentru ca eu nu o am. presupun ca imi lipseste mie ceva. de ani de zile mi se tot spune: 'lasa ca te indragostesti si tu o data rau de tot si o sa vezi cum e'. m-am indragostit de sute de ori probabil si inca mai pot, cred ca voi putea mereu. de sa imi ingustez atit de tare orizontul? doar ca sa am nepoti care sa-mi umple singuratatea si sa ma ingrijeasca la batrinete? cu singuratatea, toti suntem singuri si in plus mie imi place foarte mult sa fiu singur. despre ingrijiri, cind o sa ma ramolesc complet, o sa am bani strinsi ca sa ma ia vreun azil.
...so little time

Offline Croniamantal

• Poetul Asasinat
  • Admin
  • Tânara calfă
  • **
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #25 : Octombrie 10, 2006, 02:58:03 »
Si tu ce, esti din aceia care sboara din floare in floare? In ceea ce ma priveste, depinde ce cauti. Daca esti in cautarea "eternului feminin", o sa-l gasesti la toate, la românce ca si la domnisoarele goale din Tahiti. De cauti savori particulare, asta e foarte frumos, dar e superficial. Dragostea e mai mult decât frivolitati primavaratice. Grow up. Nu spun sa nu-ti traiesti viata, dar nu ne acuza pe noi de burghezie. Habar n-ai.
Sa scrii inseamna sa infrunti un chip necunoscut.

Offline Johan

• Admin
  • Trecător
  • *
« Răspuns #26 : Octombrie 10, 2006, 03:28:18 »
hei, nu credeam ca burghezia e asa o mare jignire! la urma urmelor, ce te superi, casatoria e la baza societatii burgheze, nu? m-am facut gresit inteles, nu vroiam sa spun ca monogamia e o prostie. doar ca n-o inteleg eu, accept asta.
...so little time

Offline dustweaver

• always numb
  • Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 167
  • run and run to catch up with the sun
« Răspuns #27 : Octombrie 12, 2006, 07:31:36 »
Da, e cam rea chestiunea cu burghezia. Scrisesem candva (oh, les neiges d'antan...) o replica nu-foarte-prietenoasa pe un forum si foloseam acolo sintagma "mic-burghez-wannabe". M-am razgandit, nu-foarte-prietenos e un eufemism pentru cum mi se parea mie ca suna mesajul ala... :)
"All that is now
All that is gone
All that's to come
and everything under the sun is in tune
but the sun is eclipsed by the moon."

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 105
    • Idei in graba
« Răspuns #28 : Octombrie 19, 2006, 01:28:58 »
mai in gluma mai in serios un banc zicea ca ne chinuim ani intregi sa ne schimbam consortul/consoarta pentru ca apoi sa ne vaitam ca nu mai e omul alaturi de care am inceput acea relatie.

parerea mea este ca la inceput hiperbolizam totul la persoana iubita, o vedem intr-o alta lumina, asa cum este ea cu adevarat chiar daca nu a realizat inca.
pe masura ce magia dispare, incepem sa vedem mici defence, rutine si alte lucruri care pot macina chiar o relatie.

de aceea eu cred ca ideal ar fi sa mentinem acel prim fior pentru totdeauna, si sa ne incrijoram atunci cind peisajul din jurul nostru tinde sa devina tern.

chiar daca e greu.

mai ales daca e greu.
Ne intoarcem mereu la prima iubire, dar de fiecare data cu alt scop. :D

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #29 : Octombrie 25, 2006, 06:37:16 »
Cum poti mentine un fior pe care nu-l poti controla? Il fabrici? Il inventezi ? Il reinventezi? il carpesti pe ici pe colo? Il redenumeesti?

A crea iubire dintr-o iubire moarta mie mi se apre ca suna a minciuna.  dar , deh...cand te minti friumos..te mai hazardezi. ;)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #30 : Octombrie 25, 2006, 10:42:53 »
Poate ca heruvim ar fi vrut poate sa ne indemne sa nu uitam "acel fior". Oamenii uita, asta e o problema.

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
    • Idei in graba
« Răspuns #31 : Octombrie 26, 2006, 02:10:59 »
Asta vroiam sa zic, si Vlad a surprins bine ideea, anume sa te raportezi mereu la acel inceput si sa compari cu prezentul, cand griul incepe sa apara sa iti dai seama si sa faci eforturi spre a aduce din nou stralucirea unei raze de soare care te incalzea atit de total la inceput.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #32 : Octombrie 26, 2006, 05:22:15 »

in zilele in care se strang nori de furtuna nu ai ce face decat sa stai in casa sufletului tau si sa astepti sa treaca. Numai ca unele furtuni sunt musonice, iar alteori se transforma intr-o lapovita permanenta.
fiorul, raza aia de lumina ,are in ea unicitatea clipei, a momentului trait si intamplat. din el nu ramane decat amintirea, la fel ca si din oameni. Dar amintirea nu e decat o camaruta calduta in care iti mai incalzesti din cand in cand sufletul degerat de cinism si de rutina de zi cu zi.

Offline erika

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #33 : Noiembrie 06, 2006, 06:29:31 »
Urasc lapovita permanenta.
Si nu sunt de parere ca trebuie mentinut fiorul sau ca trebuie depuse eforturi ca sa nu fie uitat, din cauza ca sunt si alte chestii dragute intr-o relatie in afara de fior de tip incredere, stabilitate, sentimentul ca esti ..acasa.

Offline Heruvim

• Admin
  • Ucenic
    • Idei in graba
« Răspuns #34 : Decembrie 15, 2006, 03:43:38 »
Imi place ...acasa....si faptul ca cineva va fi mereu la ea acasa in inima mea...

(nu trageti in pianist....nu e vina lui, e indragostit)