nu, ce pricep e ca nu pricepi tu. Turc mai esti.
Mai, postul ala al meu pe care l-ai citat si pe care te-ai suparat era pus intr-un context anume. Eu nu faceam acolo o lista exhaustiva de oameni in care am incredere (toti oamenii in care am incredere), ci explicam doar, strict si la obiect, de ce i-am facut pe patra, vlad, cerbu moderatori, pentru ca in ei am incredere. Tu nu vezi omule ilogica gandirii tale??? Postul ala nu exclude alti oameni in care as avea incredere. Nu te-am trecut in lista aia pentru ca nu te faceam moderator (si in lista aia vorbeam NUMAI de moderatori), asa cum nu i-am trecut pe lista aia nici pe altii in care AM incredere (sa nu crezi ca patra, cerbu si vlad sunt singurii in care am incredere).
Dar ar trebui sa o las moale, in PM-ul imediat urmator (postat mai sus) ti-am explicat clar confuzia ta, nu trebuie sa o mai fac acum. La aia nu ai mai zis nimic atunci, nu mi-ai reply-at toate explicatiile pe care mi le dai acum "stai omule ca ai inteles gresit, io nu ma suparam ca nu m-ai facut moderator, ci pentru ca ...etc"
Vlade, inca o data scuze. Am o manie obsesiva, recunosc, sa ma explic si paraexplic.
Cred ca ar fi mai bine daca am face, toti, o analiza a vizuinii, sa depistam focarele de problema si sa le disecam. Ca focarele alea nu sunt multe, trbuie doar scoase la lumina.
Hai sa vedem care sunt conflictele majore pe vizuina si care sunt protagonistii?
Sa incepem cu protagonistii constanti (alfabetic):
cerbu, furnika, indianul, manolo, stefan, tapirul.. pe vlad nu il pun ca el nu prea se cearta cu nimeni? Cine ar mai fi?
O sa ma refer aici numai la certurile mele, penru celelalte sa vorbeasca fiecare in parte. Si o sa vezi indianule de ce spun ca sunt tare dezamagit de tine.
Tapirul-stefan: tema principala: dictatura lui tapirul. Argument: sters/mutat de posturi de catre tapirul. Motiv: protejarea lui indianul (persoana non grata in viziunea lui stefan, care nu merita atentie si protectie). Am ajuns la conflicte majore din cauza acestui lucru, plus faptul ca mie imi displace atitudinea generala a lui stefan, atitudine indreptate SI impotriva lui indianul.
tapirul-manolo: tema principala:sters de posturi si diferente de opinii apropo de "anonimitate". Conflict originat de: stergerea topicelor lui manolo care contineau datele personale ale lui indianul. Am ajuns, pentru indianul, sa ma porcaiesc urat cu manolo. In rest nu prea am avut conflicte.
tapirul-furnika: poveste mai veche, nu il implica pe indianul.
Concluzia mea, indianule, este ca la atmosfera asta de pe vizuina ai contribuit si tu, puternic, indirect sau direct. Foarte multe certuri de pe vizuina au fost declanstate, direct sau indirect, de tine sau pozitia mea fata de tine. Imi asum sincer partea mea devina. Ce m-a dezamagit indianule (si am considerat-o lipsa de bun simt) este attudinea asta a ta de acum: "eu imi pun palma in spate, ma duc pe mansarda, faceti ce vreti pe vizuina". Asta dupa ce ai contribuit la aceasta "ruinare" a vizuinii. Nu am avut pretentia sa iti faci autocritici (nici nu o am), ci doar sa recunosti, in sinea ta, ca ai si tu partea ta de vina la ce s-a intamplat pe vizuina si sa zici "da, domnule, nu e bine, hai sa schimbam, promit ca o sa aju, o sa contribui, o sa increc, nu promit ca reusesct". Tu ce faci? Profiti de ocazie ca stefan si manolo sunt plecati si incepti sa te iei de unul de altul (tu nu te certi, nu, ce faci tu este sa despici in patru niste fire care nu au nici o relevanta cu discutia respectiva, lucru care irita foarte mult) si apoi, la prima critica din partea mea, palma in dos si duceti-va la dracu (fac o figura de stil aici, nu ma bombarda cu quotres ca tu de fapt nu ne-ai trimis la dracu).
Uite de aia sunt dezamagit de tine.