Sondaj

Credeti in stafii?

Da
 9 (60%)
Nu
 2 (13.3%)
Da si nu
 4 (26.7%)

Total Members Voted: 14

Votare închisă: Iunie 06, 2006, 05:57:48

Autor Subiect: Stafii  (Citit de 3553 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Re: Stafii
« Răspuns #50 : Decembrie 19, 2006, 11:09:04 »
Pai, ce, asta era si in Secretul Dr. Honigberger. E o veche teorie indiana sau ceva pe acolo. Ca atunci cand domim, colindam lumea ca niste somnambuli, ne intalnim cu morţii, care si ei sunt ca somnambulii, etc.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #51 : Decembrie 21, 2006, 04:45:58 »
cred k da.e ciudat,dar cand iti moare cineva apropiat ai senzatia k prezenta lui persista,k e acolo cu tine.ai tot felul d vise,t uiti la un lucru al persoanei care nu mai e si il vezi acolo.
aseara am avut o experienta ciudata.in vara a murit o prietena buna,s a sinucis.am avut tot felul d sentimente ciudate.nu e prima persoana din jurul meu care a facut asta,diferenta e ca ea a reusit.prima etapa a fost negatia,apoi soc,furie,vinovatie,tristete,neputinta.am ramas si acum cu un sentiment d vinovatie k eu nu am fost mai atenta la ea,k am fost egoista.sunt trista si acum.mi as fi dorit doar sa mai pot vb o data cu ea.sa stiu..sa pot sa mi iau ramas bun(as fi vrut sa o intalnesc chiar si asa stafie) :(treaba ciudata e k aseara am facut cunostiinta cu o tipa care ii semana.eram asa d pierduta in gandurile mele k nu am observat initial,apoi m am holbat toata seara la persoana respectiva,semana bine si din profil si gesturi si statura si cum era imbracata,si ochii...ciudat.park mi a mai fost data o sansa s- o vad cumva caci imi e tare dor d ea.poate a fost un semn.
oricum a fost o experienta ciudata .saraca fata c o fi crezut despre mine k nu mi puteam dezlipi privirea d la ea?

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
« Răspuns #52 : Decembrie 21, 2006, 04:54:43 »
Am vorbit ieri cu o prietenă. Ea mi-a comunicat câte ceva despre "copiii indigo", care se zice că ar fi de 4 feluri. Unii dintre ei comunică în mod curent cu spiritele. Fetiţa unei vecine de-a doamnei respective pare a avea caracteristicile acelui tip de copii indigo, de vreo câteva luni comunicând, chiar, cu o fantomă cu un papion verde.
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #53 : Decembrie 21, 2006, 06:55:47 »
noa poti sa ne dai mai multe detalii?pare interesant

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #54 : Decembrie 22, 2006, 12:35:21 »
noa poti sa ne dai mai multe detalii?pare interesant

Voi cere amănunte, pentru că şi mie mi se pare interesant.

Offline gatetosun

• Admin
  • Ucenic
« Răspuns #55 : Decembrie 29, 2006, 04:39:52 »

[/quote]
stafie cinstită, dar lărgită(dacă ştiţi bancul). ;D
[/quote]
ala cu tiganca cu cistita? ;D

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #56 : Decembrie 30, 2006, 02:46:03 »

stafie cinstită, dar lărgită(dacă ştiţi bancul). ;D
[/quote]
ala cu tiganca cu cistita? ;D
[/quote]
Exact! ;) :D