Mai, eu cred ca in viata reala ati putea fi prietene.
se întrevede o relaţie, la orizont?!
primul pas e făcut: mă înţelege. asta chiar am zis-o serios.
vaaaai, am folosit emoticoane, n-am scris cu majuscule! a urlat cineva la mine, pe chestia asta, pe un alt forum. cred că e cazul să-mi pun cenuşă în cap, dar...am centrală termică. de unde iau cenuşă? de unde iau cap? 
da, se intrevede o relatie la orizont, sa stii daca vrei un pisic nou, iti dau eu, dar e maidanez si e blond. 
Miţi era tot maidanez şi era blond-roşcat(când avea blana pe el...).
nu voi căuta pisic. mă va căuta un pisic pe mine, aşa cum a făcut Miţi. râdeam cu soţul meu, acum câteva minute. ziceam că va trimite Miţi pe vreun amărât de mâţ, la noi:"du-te, mă, acolo, că găseşti oameni care "repară" şi îngrijesc pisici prăpădite, care au nevoie de ajutor, care au nevoie de nişte "ani de pensie" fericiţi şi liniştiţi". poate îmi va scoate Dumnezeu în cale vreum miţic la care se vede clar că are nevoie de un pic de îngrijire, de afecţiune.
Miţi(care se numea în tot felul de moduri, de fapt) era tare cuminte, nu se juca(era el bătrânel, dar nu dăduse în mintea copiilor), dar era teribil de dornic de afecţiune, dacă ar fi putut sta în braţe la cineva toată ziua...asta ar fi fost Raiul, pentru el.
ieri m-am simţit tare ciudat. m-am gândit că o iau razna complet... Piticul(căţelul meu)s-a aşezat pe patul din sală, unde fusese cazat mâţul în ultimele sale zile. s-a aşezat lângă locul unde avusese Miţi culcuşul şi s-a culcat acolo. cam pe unde îşi ţinea Miţi boticul, căţelul a pus una dintre mingiuţele lui. a stat acolo Piticul destul de mult. m-am uitat lung la el şi i-am zis:"ce faci, mami? stai cu Miţi? îi aduci degeaba mingea. Mi8ţi e bătrânel şi nu se joacă.". m-a umflat plânsul. simţeam, parcă, pe mâţ, îl simţeam, parcă, acolo şi era ca şi cum Piti îl vedea.
azi am zis de câteva ori "Miţi", în loc de "Piti". poate că Miţi mai vine pe aici, să vadă dacă suntem bine. nouă ne e dor de el. poate că şi el ne simte lipsa... după ce a murit şi l-a dus jos socrul meu, căţelul l-a tot căutat. se obişnuiseră unul cu altul. Piti se ducea să-l miroasă pe pisic, iar pisicul întindea capul, să se mângâie de Pitic. mda...marele conflict dintre câine şi pisică!