Sondaj

Va e nesuferita Noa?

da, mereu
 0 (0%)
da, cateodata
 5 (38.5%)
nu
 5 (38.5%)
habar n-am, n-o cunosc
 3 (23.1%)

Total Members Voted: 12

Votare închisă: Iulie 05, 2006, 10:23:40

Autor Subiect: Aici plang eu, cand ma doare. Daca vrei sa plangi cu mine..  (Citit de 10555 ori)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 1.095
Re: Aici plang eu, cand ma doare. Daca vrei sa plangi cu mine..
« Răspuns #100 : Octombrie 29, 2006, 02:42:30 »
Efect intr-un fel similar cu al alcoolului. E un puternic anxiolitic, la doze mai mari devine hipnotic. Cu alcoolul: se potenteaza reciproc.
..o clipa de tacere. Asta e patria.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
  • Mesaje postate: 363
« Răspuns #101 : Noiembrie 03, 2006, 12:20:03 »
prima poveste politista din istoria mansardei.
cine este pelasgicus si ce doreste el .
va afla vreodata verisoara mansardei cine este admiratorul ei secret?
in noapte se aude un tipat.....
urmariti alaturi de noi aceast thriller care a cucerit vestul.

:P
traiesc, iar asta imi ocupa toata viata!

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 153
« Răspuns #102 : Noiembrie 03, 2006, 11:38:28 »
what?

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #103 : Noiembrie 03, 2006, 12:36:52 »
Who?

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 117
« Răspuns #104 : Noiembrie 03, 2006, 06:00:42 »
5W
..si iubita era, fara a prinde chiar de veste, fata verde, din poveste...

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #105 : Noiembrie 07, 2006, 11:43:17 »
am atâtea cauze provocatoare de plâns, încât solicit un computer care să scrie singur, eu doar dictând! am să zic doar că azi era să rămân văduvă. de ce plâng?! pentru că n-am rămas. ;D la secţia de îmbuteliere oxigen, vecină cu cea de îmbuteliere hidrogen, unde lucră my husband, a izbucnit un incendiuleţ. dacă nu erau cu sânge...undeva colegii de la oxigen, săreau în aer fabrica şi cam jumătate din oraşul Fieni. trăiască minunatele condiţii de muncă oferite de mirobolanţii patroni străini! >:(

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #106 : Noiembrie 09, 2006, 06:14:49 »
Vezi ca a aparut Legea 319/2006 (a securitatiii si sanatatii in munca) care cere intr-unul din articole ca este obligatoriu pentru angajatori sa comunice angajatilor toate riscurile ce decurg din activitatile firmei si sa dea posibilitatea ca reprezentantii lucratorilor sa faca propuneri de imbunatatire (drastice) iar asta se refera atat la securitate (sa fie prevenite riscurile de accidente) cat si de wellfare (bunastarea la locul de munca).
Frumusetea in legea asta noua (a intrat in vigoare pe 01.10.2006) este ca si firmele cu patroni straini tre'sa se conformeze rapid.
Sa intrebe si sotul tau daca poate sa faca parte din Comitetul de sanatate si securitate al firmei (care contine reprezentanti ai salariatilor si ai patronatului in numar egal), Comitet care trebuie sa initieze masuri de imbunatatatire cel putin o data pe trimestru. Sa nu se ingrijoreze de timp, participarea la sedintele CSSM se face in timpul normal de lucru.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #107 : Noiembrie 09, 2006, 10:05:21 »
FatăVerde şi dragă, mulţumesc pentru informaţii! treaba asta cu securitatea(nu cu Securitatea) e... nu ştiu cum să zic. ideea e că e nevoie de nişte ventile şi de nişte chei pe la instalaţiile respective, dar...nu E bani, dragă, nu E bani. marele necaz e că aici în zonă nu prea sunt locuri de muncă şi îţi vine să nu prea ai curaj să-ţi ceri drepturile, dacă înţelegi ce vreau să zic.
din fericire, s-au cam speriat şefii de ceea ce s-a întâmplat marţi şi ieri noapte soţul meu n-a mai mers la serviciu. probabil că s-au temut că nu s-a rezolvat problema.

Offline FataVerde

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #108 : Noiembrie 10, 2006, 08:53:42 »
Din pacate stiu ca asa sta treaba in scumpa noastra patrie.
Dar incet incet cu pasi mici, sa reusim sa ne schimbam si sa le schimabam sabloanele astea antice nu n-avem bani, nu comentam.
Totul se face cu muuuulta diplomatie, sa faci in asa fel sa impaci si capra (patronii, sefii, banii lipsa) si varza (adik cei ce muncesc caci fara ei nu ar merge nimic pe lumea asta).

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #109 : Noiembrie 13, 2006, 09:35:12 »
azinoapte am plans, pt ca am realizat ca nu fac nimic din ce vreau, nu fac ceea ce vreau, aseara cred ca am avut o criza, cred daca ma vedea cineva ce fac, ma bagau la nebuni, pur si simplu a trebuit sa mi provoc durere numai pt faptul ca ma simteam naspa, cred ca intr-una din zile o sa ajung sa ma omor fara sa vreau daca continuu ritmul, doamne cred ca am innebunit.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #110 : Noiembrie 13, 2006, 11:10:08 »
Eu nu cred ca ai innebunit (trust me), dar nici durere nu cred ca e bine sa-ti provoci :) In rest, la capatul liniei suntem oameni, nu oglinzi.

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #111 : Noiembrie 13, 2006, 11:21:46 »
Eu nu cred ca ai innebunit (trust me), dar nici durere nu cred ca e bine sa-ti provoci :) In rest, la capatul liniei suntem oameni, nu oglinzi.

msi, cateodata nu ma rezist si prefer sa mi provoc durere fizica ca sa nu mai simt durerea sufleteasca.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #112 : Noiembrie 13, 2006, 11:27:50 »
Mda, cam asa fac si cei pe care ii doare burta sau capul cand de fapt au alte probleme.

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #113 : Noiembrie 13, 2006, 11:40:35 »
Mda, cam asa fac si cei pe care ii doare burta sau capul cand de fapt au alte probleme.

da, asa-i, bine ai zis-o

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #114 : Noiembrie 13, 2006, 11:52:22 »
Gata, acuma nu te mai flagelezi, nu? :) Promiti?

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #115 : Noiembrie 14, 2006, 07:26:44 »

putem să o chinuim noi puţin... ;D vrei, Iuliana? sunt aşa de chinuită de unii, în fiecare zi, încât parcă simt nevoia să chinui şi eu pe cineva. ;)

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #116 : Noiembrie 15, 2006, 12:12:28 »

putem să o chinuim noi puţin... ;D vrei, Iuliana? sunt aşa de chinuită de unii, în fiecare zi, încât parcă simt nevoia să chinui şi eu pe cineva. ;)

da, depinde cum draga, doar fizic accept :))

dar oricum imi pare rau ca esti chiar asa de chinuita zilnic, chiar imi pare rau pt ca stiu ca e naspa.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #117 : Noiembrie 15, 2006, 11:07:58 »

da, depinde cum draga, doar fizic accept :))

dar oricum imi pare rau ca esti chiar asa de chinuita zilnic, chiar imi pare rau pt ca stiu ca e naspa.

m-ai convins să nu te mai chinui, draga mea! e bine să simţi că te înţelege cineva, so...ai scăpat de torturi(o tortură-două torturi). ;)

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #118 : Noiembrie 15, 2006, 11:42:23 »
Mai, eu cred ca in viata reala ati putea fi prietene.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #119 : Noiembrie 15, 2006, 11:48:12 »

se întrevede o relaÅ£ie, la orizont?!  ;D primul pas e făcut: mă înÅ£elege. asta chiar am zis-o serios.
vaaaai, am folosit emoticoane, n-am scris cu majuscule! a urlat cineva la mine, pe chestia asta, pe un alt forum. cred că e cazul să-mi pun cenuşă în cap, dar...am centrală termică. de unde iau cenuşă? de unde iau cap? ::)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #120 : Noiembrie 16, 2006, 03:35:35 »
s-a dus MiÅ£icul meu... s-a gândit că e mai bine să se retragă ÅŸi...a plecat.  :'( era un pisic tare cumsecade. era... animăluÅ£ele astea apar în viaÅ£a ta, îţi intră în suflet, apoi se duc ÅŸi-Å£i  lasă un gol în inimă  .
săracul mâţ! era bătrân şi cu o grămadă de probleme. poate că e mai bine pentru el că s-a dus. pentru mine, însă, e dureros.
aş vrea să pot dormi! ar trebui să fiu adormită demult. mă gândesc cu groază la orele pe care trebuie să le ţin azi. ha! ar trebui să mă trezească şi pe mine cineva, când am terminat orele...

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #121 : Noiembrie 16, 2006, 12:04:26 »
O pisică moartă avea şi Iuliana. O să-ţi spun ce i-am spus şi ei. O pisică moare doar ca să renască într-o altă pisică.

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #122 : Noiembrie 16, 2006, 10:23:01 »

se întrevede o relaÅ£ie, la orizont?!  ;D primul pas e făcut: mă înÅ£elege. asta chiar am zis-o serios.
vaaaai, am folosit emoticoane, n-am scris cu majuscule! a urlat cineva la mine, pe chestia asta, pe un alt forum. cred că e cazul să-mi pun cenuşă în cap, dar...am centrală termică. de unde iau cenuşă? de unde iau cap? ::)

da, se intrevede o relatie la orizont, sa stii daca vrei un pisic nou, iti dau eu, dar e maidanez si e blond. :)

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #123 : Noiembrie 17, 2006, 09:51:43 »

da, se intrevede o relatie la orizont, sa stii daca vrei un pisic nou, iti dau eu, dar e maidanez si e blond. :)

Miţi era tot maidanez şi era blond-roşcat(când avea blana pe el...).
nu voi căuta pisic. mă va căuta un pisic pe mine, aşa cum a făcut Miţi. râdeam cu soţul meu, acum câteva minute. ziceam că va trimite Miţi pe vreun amărât de mâţ, la noi:"du-te, mă, acolo, că găseşti oameni care "repară" şi îngrijesc pisici prăpădite, care au nevoie de ajutor, care au nevoie de nişte "ani de pensie" fericiţi şi liniştiţi". poate îmi va scoate Dumnezeu în cale vreum miţic la care se vede clar că are nevoie de un pic de îngrijire, de afecţiune.
Miţi(care se numea în tot felul de moduri, de fapt) era tare cuminte, nu se juca(era el bătrânel, dar nu dăduse în mintea copiilor), dar era teribil de dornic de afecţiune, dacă ar fi putut sta în braţe la cineva toată ziua...asta ar fi fost Raiul, pentru el.
ieri m-am simţit tare ciudat. m-am gândit că o iau razna complet... Piticul(căţelul meu)s-a aşezat pe patul din sală, unde fusese cazat mâţul în ultimele sale zile. s-a aşezat lângă locul unde avusese Miţi culcuşul şi s-a culcat acolo. cam pe unde îşi ţinea Miţi boticul, căţelul a pus una dintre mingiuţele lui. a stat acolo Piticul destul de mult. m-am uitat lung la el şi i-am zis:"ce faci, mami? stai cu Miţi? îi aduci degeaba mingea. Mi8ţi e bătrânel şi nu se joacă.". m-a umflat plânsul. simţeam, parcă, pe mâţ, îl simţeam, parcă, acolo şi era ca şi cum Piti îl vedea.
azi am zis de câteva ori "Miţi", în loc de "Piti". poate că Miţi mai vine pe aici, să vadă dacă suntem bine. nouă ne e dor de el. poate că şi el ne simte lipsa... după ce a murit şi l-a dus jos socrul meu, căţelul l-a tot căutat. se obişnuiseră unul cu altul. Piti se ducea să-l miroasă pe pisic, iar pisicul întindea capul, să se mângâie de Pitic. mda...marele conflict dintre câine şi pisică!

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #124 : Noiembrie 17, 2006, 09:52:58 »
O pisică moartă avea şi Iuliana. O să-ţi spun ce i-am spus şi ei. O pisică moare doar ca să renască într-o altă pisică.

poate că va renaşte într-un pisic care va ajunge tot la noi. sper... :'(

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #125 : Noiembrie 17, 2006, 09:54:46 »
Bătrâneţea e tare urâtă pentru animale. Dacă aş fi pisic, aş vrea să mor într-o încăierare sângeroasă pentru o pisică.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #126 : Noiembrie 17, 2006, 10:03:04 »
aristocrat pana la ultima suflare.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #127 : Noiembrie 17, 2006, 10:06:54 »
aristocrat pana la ultima suflare.

mai degrabă...bătăuş ordinar. ;D aristocrat l-aş fi considerat doar dacă dorea să moară într-un duel pisicesc.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #128 : Noiembrie 17, 2006, 10:18:01 »
aah , pai eu am luat incaierarea drept duel....

intotdeauna m-am intrebat daca se poate muri de inima rea.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #129 : Noiembrie 17, 2006, 10:20:20 »
aah , pai eu am luat incaierarea drept duel....

intotdeauna m-am intrebat daca se poate muri de inima rea.

se poate. şi la oameni, şi la animale. probabil că sufletul transmite corpului lipsa de dorinţă de a mai trăi.

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #130 : Noiembrie 19, 2006, 07:32:57 »
Probabil că se poate. În primul rând, e sinuciderea comună, care tot moarte de inimă rea e.
Dar mai subtil, faptul că depresia creşte atât de mult şansele de moarte (cardiovasclară în primul rând, dar de fapt orice boală e agravată de depresie) a fost comparat cu un fel de suicid/parasuicid inconştient. Ca şi cum, dacă fiecare fibră a fiinţei tale vrea să moară, chiar dacă raţiunea nu e de acord, până la urmă corpul găseşte o cale: un infarct, un stroke, un cancer...

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #131 : Noiembrie 19, 2006, 11:13:30 »
azi am baut, sper sa nu ajung alcoolica, dar nu voi ajunge, beau chiar f rar, odata pe luna, ieri a fost ziua mea, a fost chiar naspa, una din cel mai naspa zile ale mele, dar asat e, m-am saturat sa ma plang intr-un fel dar cateodata simt nevoia.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #132 : Noiembrie 19, 2006, 11:38:16 »
azi am baut, sper sa nu ajung alcoolica, dar nu voi ajunge, beau chiar f rar, odata pe luna, ieri a fost ziua mea, a fost chiar naspa, una din cel mai naspa zile ale mele, dar asat e, m-am saturat sa ma plang intr-un fel dar cateodata simt nevoia.

LA MULÅ¢I ANI!!!!!!!!!
să fii sănătoasă, drăguţo, că belelele "curge"!
aaaaa, n-ai dat de băut????!!! HUOOOO!!!
 :-* :-* :-*

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #133 : Noiembrie 20, 2006, 01:13:11 »
Iuli, eu ti-am zis La Multi Ani pe medcafea, iti mai zic si acum. Nu te mai deprima la aniversari, nu merita.

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #134 : Noiembrie 20, 2006, 09:52:33 »
Iuli, eu ti-am zis La Multi Ani pe medcafea, iti mai zic si acum. Nu te mai deprima la aniversari, nu merita.

stiu, msi, dar e naspa ca atunci esti mai vulnerabil pt ca te astepti/astepti (la) mai multe lucruri.

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #135 : Noiembrie 20, 2006, 09:53:42 »

LA MULÅ¢I ANI!!!!!!!!!

dau de baut cand vrei tu sau esti disponibila, alegerea e a ta daca vrei sa ti fac cinste sau nu.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #136 : Noiembrie 20, 2006, 11:23:26 »

LA MULÅ¢I ANI!!!!!!!!!

dau de baut cand vrei tu sau esti disponibila, alegerea e a ta daca vrei sa ti fac cinste sau nu.

adică...tu speri că vei scăpa cu banii în buzunar?! :P

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #137 : Noiembrie 21, 2006, 03:36:45 »
 nu sunt genul asta cand zic o chestie, o fac sub o forma sau alta, nu sper nimic :).

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #138 : Noiembrie 21, 2006, 04:44:12 »
Noa, iuliana e mai rau ca tine, e studenta.  Veniti la etajul 14 in Spitalul Municipal, un ceai verde e 1 leu.

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #139 : Noiembrie 21, 2006, 08:51:29 »
Noa, iuliana e mai rau ca tine, e studenta.  Veniti la etajul 14 in Spitalul Municipal, un ceai verde e 1 leu.

da, fac la toata lumea cinste cu un ceai verde, vlad cand ne mai intalnim in muncipal, nu o sa scapi de un ceai vrede din partea mea :).

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
« Răspuns #140 : Noiembrie 21, 2006, 09:05:10 »
Multumesc frumos. Ma dau in vânt dupa ceaiul verde, chiar acum am o cana mare cu gunpowder si o farfurie de stafide lânga mine.

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #141 : Noiembrie 21, 2006, 09:41:15 »
ooh...sunt innebunita dupa stafide. eu le zic stafizi si trebuie sa existe in asolut orice de la sarmale cu orezsi stafide, la cereale cu latpem si neaparat in toate prajiturile.
ce s-a itnamplat cu mate ala?
ma dusei la o ceainarie de-asta fancy de prin centru si zic hai sa incerc si eu beutura magica. Acum ori au preparat-o ei aiurea ori mie nu-mi pace. Am fost dezamgita de recipientul incare mi-au servit-o totusi, eu stiam vasul ala sofisticat cu paimetalic...asta era o ulcica ....si n-am simit nicio unda energizanta..desi recunosc eram deja bine cofeinizata. 8)
vreau si eu la ceai.

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #142 : Noiembrie 21, 2006, 09:51:46 »
ooh...sunt innebunita dupa stafide. eu le zic stafizi si trebuie sa existe in asolut orice de la sarmale cu orezsi stafide, la cereale cu latpem si neaparat in toate prajiturile.
ce s-a itnamplat cu mate ala?
ma dusei la o ceainarie de-asta fancy de prin centru si zic hai sa incerc si eu beutura magica. Acum ori au preparat-o ei aiurea ori mie nu-mi pace. Am fost dezamgita de recipientul incare mi-au servit-o totusi, eu stiam vasul ala sofisticat cu paimetalic...asta era o ulcica ....si n-am simit nicio unda energizanta..desi recunosc eram deja bine cofeinizata. 8)
vreau si eu la ceai.

ne intalnim la 14 toti.  :)

Offline lattvia

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 153
« Răspuns #143 : Noiembrie 22, 2006, 09:03:13 »
cu riscul de a ma confunda lumea cu tine......care 14?

iuliana

• Vizitator
« Răspuns #144 : Noiembrie 22, 2006, 11:22:59 »
cu riscul de a ma confunda lumea cu tine......care 14?

draga lattvia, eu sunt inconfundabila  ;D.

etajul 14 din municipal.

si vb serios cand vreti voi, sau cand sunteti in bucuresti pt cei ce nu sunt, imi da-ti un pm si ne intalnim la 14 si bem un ceai sau o cafea, sigur ce vrea lumea.

Offline kp

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
  • Mesaje postate: 138
« Răspuns #145 : Noiembrie 23, 2006, 02:22:32 »
Eu zic sa beti ceaiul la demisol. Cel putin pana mai trece depresia.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #146 : Noiembrie 23, 2006, 03:27:09 »
Eu zic sa beti ceaiul la demisol. Cel putin pana mai trece depresia.

Să-mi dea ceaiul, mai întâi, că...dacă beau cxeai, sigur intru în depresie. ;D O cafea pentru mine, fraţilor!

Offline dalV

• Administrator
  • MeÅŸter
ceaiuri
« Răspuns #147 : Noiembrie 23, 2006, 06:26:35 »
Pai de la demisol ma arunc sigur, de la 14 ma mai abtin.

Beau si mate, dar nu intotdeauna, na, mai variez. Plus ca ceaiul verde cica are antioxidanti din aia, de 100 de ori mai smecheri ca vitamina C. Cu gustul de mate trebuie sa te obisnuiesti, nu e ceva, ca coca-cola, imediat agreabil, in plus in multe locuri il fac mult prea diluat.

Offline noa

• Admin
  • MeÅŸter
« Răspuns #148 : Noiembrie 26, 2006, 02:19:50 »
Acesta este locul în care plâng eu, da!? Vă rog insistent să nu mai vorbiţi despre ceai!!! >:( O discuţie despre cafea ar fi mult mai potrivită, aici. ;D

Offline danya

• Admin
  • Ucenic-ÅŸef
« Răspuns #149 : Noiembrie 26, 2006, 06:08:45 »
discutii despre cafea pe medcafea, al meduzele beutoare.

si ca tot a venit vb, va anunt ca s-a deschis starbuck, la Bucuresti, zone ROmana.